Colectia de toamna - iarna 2005 (243)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki drum bun.Poate intrebi la Pelican dc avem rezervarenu-i obligatorui, numa dc ai timp.

am citit toata pagina si la fiecare postare am scos cate un felicitari ptr mamici si pitici.
azi a reusit fi-miu sa se incalte singur. numai cu o sanda.

Alinush imi amintesc de BH90210 cand invatau ptr examenele finale la colegiu si citeau dictionarul ptr ca in asta consta examenul, sa cunoasca sensul unui anumit cuvant.de Franta nu comentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Salutare! Mi s-a facut tare dor de voi asa ca incerc sa postez si eu dupa aproape 10 luni si sper ca urmatorul mesaj sa nu fie peste inca 10 luni!
Mi-a fost si-mi este imposibil sa tin pasul cu voi,dar incerc macar sa mai dau semne de viata.
Noi suntem iaras intr-o perioada critica, numa bine ce veni sotul din iraq si incepusera lucrurile sa intre pe fagasul lor, isi gasise un job destul de bine platit avand in vedere criza financiara si faptul ca nu stia boaba romaneste, nu a stiut sa aprecieze acest lucru si a demisionat pe motiv ca nu mai putea tolera comportamentul unuia dintre sefi.Nu mai spun in ce conjuctura mi-a spus de demisia lui...ceva de genul " apropo, de luni nu mai merg la serviciu".Binenteles ca m-au apucat spumele, pe romaneste!i_am spus ca nu ar fi trebuit sa demisioneze inainte de a gasi un alt job, aveam de gand sa-i spun mai multe dar mi-am dat seama ca este in zadar, este orgolios si iresponsabil, nu ar accepta niciodata ca a gresit.
Asta s-a intamplat in luna iunie, iar in perioada aceea eram diperata ca tocmai ramasesem fara masina (mi-a fost total avariata dupa furtuna din 2 iunie, a cazut un copac pe ea).
Acum suntem iaras pe punctul de a ne desparti, el va pleca in Australia iar eu ma voi muta din nou la mama.Tocmai ce-mi aranjasem gradinita ptr Simon la Bucuresti cu spaga deja data.
Problemele sunt deja o stare de normalitate in cazul meu, multumesc lui Dumnezeu ca ma putere sa merg mai departe.
Intr-un fel imi pare bine ca pleaca, vreau sa am puterea sa pun punct unei realtii care nu face altceva decat sa ma omoare lent.
Cel mai important pentru mine este faptul Simon este bine sanatos, crescut mai mult pe la bunici, doar de cand nu mai are el serviciu sta cu noi permanent.Se intelege destul de bine cu taica-su intr-o romana -araba de balta.
Multumesc fetelor care s-au mai interesat de soarta mea!

Va pup si sper sa ma sustineti!

Anda, ai un PM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am fost cu roxana la ferma azi. super frumos. am trimis niste poze in contul comun. mai are si roxana poze, poate le arata si ea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fac bagaje si-s cu nervii in pioneze . Cred ca o sa mor si-o sa inviu de 10 ori pana maine dimineata cand l-oi vedea ajuns cu bine la destinatie. Wish me luck!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola,

am ramas si eu singura in sfarsit, am trimis copii afara cu tatal lor!
acum am o dilema - fac comanda de mancare sau gatesc ceva...

noi ne-am petrecut ieri taare bine, l-am sarbatorit pe Andrei la prietenii nostri, a primit o gramada de cadouri, au fost mai multi copii, au avut fiecare sarbatorit tortul lui facut la o cofe in rosu, super bun!
poze am facut cu aparatul lor asa ca mai dureaza pana le avem , asta pt ca sotul meu a uitat cardul acasa in cititorul de carduri!

Vacante placute pentru cei plecati sau pe picior de plecare!

Felicitari cititorilor mici!

pupice

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, Andrei! sa cresti mare sanatos si norocos!
Ilenutza, felicitari pt cei doi flacai minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, Andrei de Ilenutza a facut deja 2 ani! Parca doar ieri am vazut pozele de la botez... La multi ani! Sa cresti mare si sanatos, pui mic, alaturi de mami, tati si fratiorul tau drag !

Buluci, ma bucur sa mai auzim de voi, pacat de probleme. Multa putere sa mergeti cu bine mai departe! Sper sa ne mai povestesti mai multe despre Simon.

Madau, hai ca o sa fie bine, tinem pumnii. Te-ai hotarat la ceva destinatie de vacanta cu Miruna, pana se intoarce tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Andrei de Ilenutza sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos!

Al meu barbat a ajuns cu bine la Viena si acum a decolat spre Beijing...

Ma duc sa bag un tenis pe Wii si apoi sper sa reusesc sa adorm. Pupici!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Andrei de Ilenutza, LA MULTI ANI!!

Vazut Nic si Lexi la ferma de animale, precum si Mara & co. in vacanta.
Draguta ferma, frumos amenajata. Si mai draguti sunt copiii, Nic pare incantat la culme, iar Lexi e o frumoasa!!
Mara, imi plac tare mult locurile vizitate, cred ca ati avut un timp frumos, sunteti tare fericiti in poze si tu nici vorba sa arati ca ai fi nascut cu nu prea mult timp in urma

Noi am fost plecati iar cu corturile, a fost frumos si foarte cald; nu cred ca apuc sa descarc azi pozele ca-s prea obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Am fost la ferma animalelor , a fost super super, kinderii sau jucat, alexia a fost super incantata sa calareasca poneiul.
Am fost si la ferma de lapte, vacile, nichita si alexia au cazut de comun acord ca nu le plac vacile insa au fost coomplet mesmerizati de dozatorul de lapte.

Mergi la inceput