Manichiura cu gel
Raspunsuri - Pagina 4
iepumic spune:
Anita, glumeam! Am zis asa doar pt ca am observat ca ne intereseaza aceleasi subiecte.
Androix, mie nu mi se vad unghiile mele crescute sub tips dar se intampla alt fenomen: unghia mea naturala are tendinta de a se curba cand creste. Din acest motiv cand deja creste prea mult incepe sa se desprinda de pe gel. Si de aici pana la a crapa gelul sau a se rupe unghia de dedesubt nu mai e mult. Reusesc insa sa mai tin situatia sub control pilind unghia de dedesubt dar nu intotdeauna imi iese bine operatiunea asta.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
ralualexandrei spune:
Androix mie varfurile crescute mi le pileste cu freza si nu se vad.
La salonul unde ma duc unghiile false costa 95lei intretinerea 40lei,folosesc produse OPI.
Intretinerea am facut-o ieri deci dupa 3 saptamani.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Happiness_4_us spune:
Hai sa ma bag si eu in seama, ca tot e la moda cu unghiile cu gel si tot au toate islandezele, dar absolut toate, inclusiv casierele de la supermarketuri, deci probabil sunt usor de intretinut.
Asa ca am zis: hai si tu Nano, ca vb aia, lucrezi la birou, Andrei a mai crescut si riscul de a-l zgaria nu mai e asa mare, etc.
Bonnn.
Zis si facut. Inainte de a pleca in vacanta in Ro, adica pe 2 iulie, am mers la salon iar acum sunt posesoarea unei astfel de manichiuri.
Ce as fi vrut sa stiu dinainte este ca:
- sunt incomode, cel putin la inceput, in orice faci, ma refer ca nu e aceeasi senzatie ca si cand ar fi unghia ta, adica nu simti si nu stii sa apreciezi asa cum era inainte. Ma refer atunci cand vrei sa dezlipesti ceva cu unghia, sau sa prinzi ceva cu unghia, sau sa iei chiar si o simpla scama de jos,nu mai spun de desfacut capace de geluri de dus, sampoane etc si exemplele ar putea continua.
- sunt tare inestetice atunci cand cresc, se vede diferenta urat intre cuticula si gel, si musai sa ajungi iar la cabinet. Nasol este cand nu poti sa faci asta si trebuie sa le suporti asa pana iti faci timp sa ajungi. La mine s-a vazut diferenta dupa 2 saptamani.
In rest da, sunt frumoase, n-am avut in viata mea o manichiura atat de "ingrijita", de usor de intretinut, adica am scapat de dat cu lac, sters lac, etc, au fost excelent puse, la modul ca acum am 5 saptamani si nu mi s-a desprins niciuna, e adevarat ca nici nu le-am fortat, insa acum astept cu nerabdare sa creasca, ca sa le pot elimina, fac asta prin pilire, eu singura, la mine acasa si cu pila obisnuita, ca sa am unghiutele mele, cele dinainte.
Este experienta mea cu unghiile cu gel si va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Angelinne spune:
Eu am cu acryl de 4 luni caci gelul nu mi-a tinut pe unghii, se exfolia si intra aer dedesupt. Arata f bine, insa ale mele cresc acum exagerat de repede si dupa 2 saptamini arata groaznic....sincer si mie imi e groaza cum vor arata cind o sa renunt la ele////nimeni nu stie sa iti spuna dupa cit timp ar trebui sa faci pauza....
iepumic spune:
Intreba cineva pe aici de produsele "alessandro". Le-am vazut spre vanzare in magazinele "Douglas" si azi am fost la intretinere la un alt salon decat la cel unde mergeam de obicei si, surpriza...folosesc produse "alessandro". Nu mai fusesem de 1 luna la intretinere si manichiurista m-a luat la trei pazeste ca la 1 luna nu se mai numeste intretinere. Incerca sa imi explice ca ea are mai mult de lucru, vezi Doamne! Nu prea vad cum ar putea sa in picioare o astfel de explicatie avand in vedere ca aveam gelul sarit de pe o unghie cu totul deci nu s-a mai muncit sa il indeparteze... in fine, am lasat-o in pace. M-a surprins ca a folosit alta procedura decat tipa care ma face de obicei: dupa ce a aplicat un strat de gel si am scos unghiile din lampa UV, s-a pus iar pe pilit si apoi a aplicat un nou strat de gel. Au iesit putin cam groase dar cu forma faina. Nu prea am inteles de ce a procedat asa. Mi s-a parut insa un pic cam scump...si oricum nu intentionez sa ma duc la intretinere la 2 saptamani, ca inseamna sa dau faliment si, in plus, nici nu consider ca e nevoie.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
ramona71 spune:
Buna fetelor!
Am citit ce ati scris pe aici...unele m-au amuzat cum ar fi "french permanent"NU inteleg ce vreti sa spune-ti...este french si atat.
Eu am sa incerc sa va dau niste lamuriri iar daca aveti intrebari nu ezitati.
Am terminat scoala de nailstylisting la Alessandro in Elvetia.
Imi place f mult ceea ce fac!
Deci din punctul meu de vedere(si nu numai)Alessandro este cel mai bun gel.Aici este cel ami cautat.Sta f bine pe unghii.Trebuie insa sa gasiti o profesionista(asta e valabil pt toate meseriile dealtfel)
Intretinerea cum o numiti voi se recomanda la 4-5 sapt.E clar ca tu o poti face la 2 daca vrei dar ...costa bani ,nu?
Noi intepartam gelul cu freza dar se poate face si cu pila.Cu freza castigi timp si orice profesionista ar treb sa stie sa o foloseaca fara sa raneasca clienta (pana la sange spunea o fata...)Nu cred ca are rost sa va descriu toata procedura dar se merita din punctul meu de vedere.Ai tot timpul o mana ingrijita care fac e mult...
Cuticulele nu se taie,au un rol f important in protejarea unghiei care creste,Nu treb neaparat facut o intrerupere la o anumita perioada de timp.Eu le am de 3 ani fara intrerupere si sincer cand creste nu mi-i se pare ca arata rau unghia deci...
gelul Alessandro a intrat pe piata romaneasca am vazut intr-o revista de specialitate deci parerea mea e sa il incercati...
Va salut pe toate si va astept daca aveti nelamuriri
puisorul spune:
Ramona, cred ca french permanent inseamna ca si partea alba a manichiurii se face tot cu gel. De ex. mie imi pune gel transparent si apoi imi face frenchul cu oja dar stiu ca se poate face si din gel.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
ramona71 spune:
Ok!Asta stiu ...dar nu inteleg de ce il chemati permanent?!Ca doar la intetinere ti-l da jos prin pilire ...nu?Ma rog nu vreau sa fiu rautacioasadar din punctul meu de vedere e french si atat nu permanent.Asta vroiam sa spun.Oricum daca aveti nevoie de un sfat in ceea ce priveste manichiura cu gel puteti sa intrebati.
Va salut pe toate si ma bucur ca romancele se intereseaza f mult de tot ceea ce tine de infrumusetare,moda si asa mai departe..Caci aici...dumnezeu cu mila
Androix spune:
Il numim permanent ca asa se numeste el in saloanele din bucuresti, cel putin. Nu sunt manichiurista ca sa-ti dau detalii de tehnica, asa mi-a spus manichiurista ca-i zice, asa v-am scris si eu aici. Inca nu fusesem la intretinere ca sa vad ca mi-l da jos si nu e atat de permanent pe cat te-ai astepta tu Nu e cazul sa ne ironizezi, zau sunt niste unghii din plastic pana la urma... Care, revenind la mine m-au cam dezamagit in vacanta. Drept pentru care am ajuns in creierii muntilor sa ma torturez singura, dar pana la urma am reusit sa mi le dezlipesc pe toate, ca doua cazusera din proprie initiativa dupa ce fusesem la intretinere cu doar 10 zile in urma si dupa ce abandonasem vasele in bucataria proprie sau poate le prieste fairy...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
roxx26 spune:
Sa ne intelegem , french permanent nu inseamna ca ramai cu el pe veci. La salonul la care merg eu (si tind sa cred ca asa e peste tot):
- pt french normal: se aplica mai intai gelul, apoi oja alba, apoi lacul;
- pt french permanent: se aplica oja alba, apoi gelul, apoi lacul. Se numeste permanent, in comparatie cu celalalt, pentru ca teoretic ar trebui sa dureze mai mult, oja nu sare de pe unghii, fiind pe sub gel. Testat de mine, in sensul ca poti sa speli milioane de vase (ei, nici chiar asa, exagerez...), fara sa te temi ca poti ramane fara oja, unghiile arata bine in continuare.
Este o denumire improprie, dar la asta se refera.