Manichiura cu gel
As vrea sa stiu mai multe despre manichiura asta care tine o luna.Nu cresc cuticulele in timpul asta?Nu se vede la baza unghiei ca a crescut?trebuie neaparat sa fie facuta pe unghii foarte lungi?
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
din cate stiu eu (nu mi-am pus ink desi am de gand!), unghile cresc si la un interval de aproximativ 3 saptamani trebuie umplut golul din nou cu gel. nu se pun neaparat pe unghii lungi.
mie mi se pare ca se vad putin cam groase unghiile de la gel.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
valipop spune:
Eu mi-am facut recent manichiura cu gel, deci pot sa-ti spun cate ceva despre asta. De la bun inceput iti spun ca eu am unghii fragile, moi care se rup repede si nu apuca sa creasca, daca printr-o minune imi cresteau si mie putin incepeau sa se incovoaie spre interior. Acum situatia s-a schimbat pot sa port si eu unghiile la o lungime medie (oricum nu imi plac cele lungi si foarte lungi)taiate drept si arata incredibil de bine. Cand se aplica gelul se face o manichiura spa ( fara forfecuta) apoi se aplica gelul in nuanta dorita sau french. Gelul se usuca numai in lampa UV si odata uscat acolo ramane orice i-ai face, nu se mai ia de pe unghii decat cu o solutie speciala - poti sa dai si alta oja peste el daca te plictisesti de nuanta pe care o ai, apoi stergi cu dizolvant, gelul nu se ia. Normal ca unghia creste si spatiul dintre cuticula si gel se mareste. Daca ai french sau o nuanta deschisa nu se vede "din avion", poti sa stai cam 2-3 saptamani, dupa care trebuie sa mergi la intretinere, adica: manichiura spa, se umple spatiul gol, se reduce lungimea unghiei, se reface dunga de la french. Cuticulele nefiind taiate. ci doar impinse, arata acceptabil, fiindca nu mai cresc asa mari si urate. Daca totusi te deranjeaza ti le poti aranja tu acasa cu o forfecuta, desi nu e recomandat. Mai bine ti le impingi tu acasa seara sau cand prinzi 5 minute libere. Eu sunt foarte multumita si nici nu e asa de scump. Am in permanenta manichiura frumoasa si asta e un lucru pe care nu l-am putut avea pana sa-mi pun gel.
Intr-adevar unghiile se vad cam groase , dar , doar daca sunt foarte lungi, atunci par unghii false, pe lungime medie nu e nici o problema.
SufletDInger spune:
Eu imi fac pedichiura, iar cuticulele le tai din obisnuinta.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
freedelia spune:
Am avut si eu -- mare atetie unde faceti aceasta manicura pentru ca daca gelul este de proasta calitate, se rupe efectiv, se sparge, nu stiu cum sa ma exprim, dar iti cad pur si simplu bucati din unghia falsa. Incercati sa mergeti undeva unde stiti ca a mai facut cineva si a fost multumita.
IN rest, arata mult mai natural decat unghiile de acrylic si nu se vede urat gap-ul dintre unghie si cuticuledaca unghia este o culoare deschisa.
ralualexandrei spune:
Golul dintre unghie si gel se mareste mai ales daca stai mult cu mainile in apa de aceea eu folosesc manusi pt menaj indeosebi la spalatul vaselor.Intretinerea manichiurii mi-o fac la 2-3 saptamani,eu am unghii false (fiecare cu pasarica lui),insa procedurile si recomandarile sunt in general aceleasi.Mare atentie la alegerea manichiuristei ,nu toate sunt talentate asa ca am vazut si cateva constructii cu gel odioase.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
prettysunshine spune:
Cred ca mai intai ar trebui sa-mi fac manichiura spa pentru un timp,eu imi tai cuticulele de cand ma stiu,asa ca banuiesc ca la inceput vor arata foarte urat cand vor creste,probabil ca mai intai ar trebui sa le obisnuiesc.Eu as vrea sa incerc manichiura cu gel fiindca sunt mare fan french,pe care oricum nu reusesc s-o fac acasa.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
pearl84 spune:
Am avut si eu anul trecut..cam 3 saptamani m-a tinut fara sa trebuiasca sa merg sa mi le reumple. Au aratat frumos, aranjate cum nu le-am avut in viata mea.
Singurul minus e dupa ce le dai jos..unghiile mele au devenit foarte moi si se rupeau usor. Aici nu am unde sa le fac, dar cand vin acasa sigur imi pun inca o data.
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
puisorul spune:
Eu sunt un mare fan al manichiurii cu gel. Dar cum au spus si fetele manichiurista trebuie sa fie profi. Unghiile mele nu sunt groase deloc si ma tin cam o luna. Dar le mai aranjez si eu, eventual pilesc un pic marginea superioara a gelului daca nu arata bine si dau cu lac transparent. Eu le fac doar french si nu se vede urat cand cresc. Cuticulele le mai imping cu betisoare de portocal sau cand chiar sunt foarte urate le tai.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele
connie1974 spune:
Sunt extraordinar de frumoase!
Dar ...
pentru ca intotdeauna urmeaza un mare DAR.
Daca nu gasesti un profesionist care sa le faca, patiti altceva.
Gelul pe care mi l-a aplicat mie cred ca nu a fost de cea mai buna calitate, deoarece dupa nici o saptamana, aproape de cuticule era putin crapat, daca l-as fi lasat mai mult probabil ca ma trezeam cu el ciobit. Nici gand de acea manichiura spa de care spuneti voi, singura operatiune inainte de a pune gelul a fost sa pileasca unghiile pe deasupra. Nu mai tin minte, poate imi curatasem pielita cu vreo doua zile inainte, dar macar ce crescuse pana atunci sa aranjeze. Au aratat bine, cu exceptia ca pe unele unghii erau cateva bule, nu foarte sesizabile, dar cand dai atatia bani te astepti sa iasa perfect. Iar operatiunea de eliminare a gelului a fost de-a dreptul dureroasa. Pentru ca nici vorba de solutie speciala, ci cu o freza, ca la stomatolog, iar tipa ca sa scape mai repede probabil, dadea mult pe unghie, de sus pana jos si se incalzea freza aia, de ma ardea pana in miezul unghiei, asa simteam. Le-am tinut o saptamana, desi initial aveam de gand sa le intretin, dar nu am mai rezistat.
Asa ca prima experienta cu aplicare de gel pe unghii a fost neplacuta, nu stiu daca mai imi trebuie vreodata. Oricum nu la salonul la care am fost, desi e in centru si cu atata reclama!!
Iar ulterior, unghiile au ramas moi, se rup repede, mi-am luat tratament de la Revlon si parca incep sa se mai refaca.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
ralualexandrei spune:
Da Connie se pare ca tu ai dat peste cineva total neprofesionist,din pacate.
Gelul sigur a fost de proasta calitate si manichiurista muuuult prea grabita,la mine intretinerea dureaza o ora jumatate deci iti dai seama cat de migalos este procesul si cu ce atentie trebuie facut,din pacate este adevarat ca unghiile raman moi insa ale mele erau oricum casante si la cata treaba am mai mult rezista cele false decat originalele
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!