Sezatoarea canadiana (150) Bun venit Mara Nicole!
Raspunsuri - Pagina 4
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Uite Dana: Dedicatie speciala - Andre Rieu - Maastricht 2008 "Less is more" - Mies van der Rohe |
merci Roxana, vad ca am urmat corect pasii , si cu toate astea il pot viziona pe al tau dar nu pe al meu.
pitilache spune:
Si acum ca tot am invatat si eu (merci Simo de intrebare si Nelia de raspuns!) va mai pun un link:
pitilache spune:
Dana, am incercat sa-l pun si eu pe al tau si-mi da aceeasi eroare ca si in mesajul tau. Poate link-ul are ceva in el sa nu poate fi vizionat... am mai incercat si da acceasi eroare, nu permite embedding... tocmai videoclipul care-l vroiai tu...
OlgaTarziu spune:
Apar si eu...
Diana drum bun.
Nelia imi pare tare rau de vacanta voastra. Asa e si la noi cum punem ceva deoparte pierdem. Sau se strica ceva in casa, sau platim drumuri in Ro. Iar suntem lefteri normal.
Hai ca-i cuminte Lisandru. Asa e cu copkii astia, uneori parca cresc prea incet alteori prea repede.
Lorelai nu stiu daca ti-am spus vreodata cat te admir ca esti in stare sa inveti limba aia. By the way visul meu era Suedia.
Oana bun venit inapoi.
Simonna inca un pic si trece.
Romanitza cum esti?
vizionat poze cu copii tare frumosi. Khristin ai doi copii tare frumusei. Nelia vazut ultimele noutati. Inacanada super sunteti. Thea e o figura.
Cata D pe unde esti?
Mi-ro!!!!!!!!!!!
Supravietuiesc cu greu. Mi-am facut AMR-ul. Sophia doarme foarte rau de la botez incoace. Se trezeste de multe ori, nu mai adoarme la loc. Tony se trezeste si el, urla dupa mine, eu sunt cu tzatza in gura la boieroaica. Vreau s-o culc pe ea urla Tony, vreau sa-l culc pe Tony urla ea. E casa de nebuni curata. Nu am gasit pe nimeni sa vina sa stea cu mine. Am gasit o baby sittera dar Tony urla ca din gura de sarpe cand mergem spre ea. E a doua zi de plansete. Zici ca o luam de la capat cu integrarea la gradi. Mi-a rupt sufletul si azi dimineata. Tot incerc sa-l descos sa vad care-i problema dar zice doar ca vrea sa stea acasa cu mine. Normal ca nu o cunosc pe doamna si nici nu am incredere 100%. Sa treaca saptamanile astea mai repede.
In rest azi a fost o zi a schimbarii. I-am pus cercelusi Sophiei (cred ca nu aveam destule pe cap). A plans cam 2 minute. Acu e beleaua cu intretinerea dupa. Si m-am tuns periutza. De 2 saptamani mi-a ramas jumate parul. Mi-a cazut ca la chemo. Maini intregi. Plin de par pe perna, in toata casa, pe copkii. Si l-am taiat. sa nu va zic ce faina sunt si grasa si cheala.
Ieri la baitza Sophiei iau cada de jos sa arunc apa. Nu am estimat bine cat e de grea si pe langa ca am pus toata apa pe jos in baie am ramas si blocata de spate. Ma intorc ca lupul.
Mai vreti? Nu mai zic ca ma depresez. Naiba ca poate fi si mai rau. Sa zic merci ca-s ok deocamdata.
Olga
Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta.
Albert Schweitzer
maru spune:
olga, imi pare rau sa aud de atatea necazuri. Si imi pare rau ca nu suntem mai aproape, te-ar fi ajutat ai mei cu siguranta...
sanatate ca e mai buna decat toate
Denisam spune:
Olga-iti doresc multa putere,zi-mi dc ai nevoei sa trec sa te ajut cu ceva,cumparaturi sau ce pot,vin.
Nelia- o sa fie bine pt Lisandru,vad ca deja e baiat mare.
Diana-ma bucur ca ati ajuns cu bine si sunteti rasfatztai si LMA pt fecior, sa fie sanatosi si norocos.
Am pus si eu poze cu puii mei:
http://www.dropshots.com/andreeam#
O seara buna la toata lumea si
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
nelia spune:
Dana, eu am mai raspuns o data legat de felul in care se pun videourile direct, dar nu stiu daca tie... au mai fost si zile in care nu am intrat, cind aveam examene... scuze!
Cind ii dai vizualizare mesaj nu vezi filmuletul, dar daca trimiti mesajul si ii dai Refresh se vede. Totusi, se mai intimpla sa nu-l vezi imediat, mai ales daca esti logata, da-i logout si mai logheaza-te inca o data. Alteori, unele filmulete dau erori, pe unele nu le pune deloc, la altele iti spune ce a zis Roxana, dar daca vezi imaginea cu filmuletul si iti spune ca nu poate sa-l deschida aici pe DC, dati dai dublu click pe el si va duce pe youtube, acolo poteti sa-i dati HQ daca au (se afla linga sonor) si apoi Full screen (butonul de linga care arata ca un ecran) si se vede mult mai bine si mare, dar trebuie sa stati mai departe de monitor).
Hai, ca le-am ametit, sper ca ati inteles ceva... dar eu vad ce ai pus tu, tu vezi acum?
Olga, imi pare rau, altceva nu stiu ce sa-ti spun, eu una te inteleg perfect, asta vara am stat doua luni cu doi pitici si zi si noapte... singurul lucru pe care ti-l doresc este sa ramineti sanatosi, ca trec ele toate... Maninc ceva, ca-s rupta, de dimineata numai pe drumuri sint si te sun sa vorbim direct.
Trimit sa nu pierd si poate mai revin daca mai am ceva de spus, ca sint la calculatorul vechi si face figuri...
nelia spune:
Mi-am facut o ciocolata calda, ca poate nu mai maninc si m-am intors, da' am uitat ce voiam sa spun. Si eu uit, Simona, si iau Omega 3, maninc peste mult si degeaba...
Sa-mi spuneti daca nu ati inteles cu videoclipurile care nu merg, ca mai explic o data, mai clar...
Ah, Lisandru! Despre el voiam sa povestesc! De fapt, cam ce am povestit la prinza, asta a fost. Cind am ajuns la 12.30 tocmai ce terminase de mincat si statea pe o bancuta si se uita mirat la ceilalti copilasi care se pregateau sa doarma. Nu s-a apropiat de saltea, dar in rest am rasuflat usurata ca nu a batut, muscat, tras de par, scuipat pe nimeni... sincer, am stat cu emotii, ca stiu ce ne face noua acasa, s-a jucat frumos cu toti copiii, a impartit jucarii, a zimbit la toata lumea (sint cucerite educatoarele de zimbetul si mutritele lui)... dar... nu s-a apropiat de nici una si nici nu a lasat pe vreuna sa se apropie de el sau sa-l ia in brate. Nu a plins, nu a urlat, dar le-a tinut la distanta cu privirea (cea nr. 2 a lui ta-su, probabil). Si rideau cind am ajuns ca sint curioase careia dintre ele ii va face favoarea sa o lase se apropie de el si sa-l ia in brate sau macar de mina. Cica stie ce vrea baiatul si sa tina lumea la distanta... Cind m-a vazut, s-a repezit de pe bancuta in bratele mele, imi arata cu minuta spre educatoare si imi spunea el tot acolo, pe limba lui, m-a luat de git, m-a pupat, iar m-a luat de git, strins de tot... si apoi de mina, hai mami, ca am stat destul! Una peste alta, a fost mai mult decit in regula, i-au facut citeva poze, cind mi le trimite educatoarea, vi le arat si voua... Sa vedem miine cum va fi, ca acum stie cind il voi pupa si ii voi spune pa, ca il las acolo si plec...
bebitzu spune:
Lorelaim,sentimentul pe care il "aderi" tu acum vis-a-vis de Suedia il am eu de ceva timp la "adresa" Quebec-ului ca nu pot spune ca am ceva cu Canada ca tara;cunosc prea multe persoane in partea engleza care sunt mai mult decat super multumite fata de cele cateva de aici care fiecare incearca cu greu sa-si faca un drum, mai cu suisuri si coborasuri ca aici panta nu este lina, ar fi prea simplu .Este o parere personala, nu vreau sa deranjez pe nimeni, probabil si d-aia am disparut de ceva timp ca nu am "nimic bun" de zis .
Am vazut pozele cu Gabisor si incerc sa-mi aduc aminte de ea prima data cand am vazut-o in carucior.Cand au trecut oare anii?
Diana,vacanta placuta acasa, bucura-te cat poti de tot ce iti este drag tie si La multi ani! pentru Victor, sa creasca mare si sanatos ca frumos oricum este
Oana,bine ai revenit acasa.
Dupa o asa vacanta lunga si frumoasa in Ro, ti-ai pus intrebarea daca te-ai intoarce?Sa va fie de bine.
Am reusit sa vad si eu pozele de la intalnirea din Toronto.Super.
Cristina, sa-ti traiasca printisorul, sunt sigura ca esti cea mai fericita mamica de pe planeta . pentru curajul tau.
Nelia,integrare usoara lui Lisandru, ai sa vezi tu ce plangi cand ajungi sa-l iei de la gradi si el iti va spune ca mai vrea sa stea.
Bafta multa lui Octav, capul sus, ati trecut voi probabil si prin momente mai grele.
Roxana,da-mi si mie te rog reteta pentru facut fetite blonde si frumoase ca Isa ca Mihnea ma dispera ca el vrea sa fie frate mai mare dar deocamdata nu avem la cine .
Dana,vacanta de vis ce ati avut voi acolo, sa va fie de bine
Doamne, tare vorbareata am fost in seara asta.
Numai bine la toata lumea.
columbiana spune:
Hei, vorbareatzo scumpa la vorba:)) mai ramii pe aici! eu nu pot sa ma pling, dar am tras niste zile amare, de mama-mama in directia de care te plingi; si daca dau coltul mai repede decit prevede speranta de viata e din cauza de frustrari si dureri de inima c-am ramas aici ;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759