Sezatoarea canadiana (150) Bun venit Mara Nicole!
Raspunsuri - Pagina 21
nelia spune:
Ati vazut?
http://www.hotnews.ro/stiri-6003350-video-cosmarul-prin-care-doi-puiuti-trecut.htm?cfnl=
maru spune:
mQQm, nici eu nu m-am inteles, asa ca ignorati va rog...N-a fost nici un mesaj sublimal, ci doar o neintelegere de moment in ceea ce a scris Mona. Asa cum spuneam, sunt ipocrita, caci tocmai eu nu pun poze, din prea multa lene...
Olga, gata, maine cand citesti mesajul meu o sa fiti in formula completa! Clar e totala boieroaica, si sa va traiasca!
ma retrag in barlog, ca vad ca creez balamuc tocmai in sezatoare ( se vede ca ii am pe ai mei aici, nu?)
Mona_B spune:
Fetelor, am citit azi o stire pe net care mi-a intors instant stomacul pe dos si care din pacate nu-mi iese din minte, intr-atat m-a oripilat.
Aici detaliile, dar mai bine le sariti.
http://crime.suite101.com/article.cfm/new_born_slain_in_san_antonio_texas
Pucku spune:
MONA UNDE AI GASIT STIREA ASTA?
dupa ce ca nu am dormit 2 nopti azi va fii a treia....
hanibal e mic copil, mi-e rau, Dumnezeu sa-l odihneasca pe puiutz
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mikiion spune:
Am stat si eu sa citesc subiectul de la generale. Mamica e membru DC. Din pacate, Nelia, asta e una din realitatile din Romania.....in domeniul cresterii copiilor mai e mult de evoluat pe acolo. Am avut cazuri in care parintele a inceput sa bata un copil in fata clasei. Si recunosc ca nu am stiut sa controlez situatia.... Efectiv nu eram pregatita sa fac fata la asa situatii...
Mai va spun ce critica am primit zilele trecute....de la o mamica romanca ce locuieste aici. Discutand despre refuzul lui Marc de a merge la toaleta: replica: «pai eu l-am batut pana nu a mai facut pipi pe el. Asa ca la doi ani era curat!!!»
Si familia e prefect normala, educati, chiar de treaba asa in general. Dar astea erau metodele din Romania, acum 10-11 ani. Si logic ca nu s-a schimbat nimic....e greu de schimbat mentalitatile. Fara pedepse exemplare pe post de exemplu.....
Ma intorc la mutare: e ziua Z-2!!!!