Piatra Neamt, Perla Moldovei (67)
Raspunsuri - Pagina 13

LoraG76 spune:
'Neata!
Aparui si eu pe-aci.
Am vazut pozele, mama da' chiar am nevoie de un concediu....se vede ca-s cam obosita...
Cristina, imi pare rau ca n-ai ajuns, chiar ne intrebam de ce.
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

LoraG76 spune:
O, Doamne, Adriana...am ramas fara cuvinte citind...
Of, biata Lara...prin ce sperietura o fi trecut, mititica...si ce durere... Bine ca totul s-a rezolvat si ca nu a fost f. grav...o pupam dulce!
Cred ca ai luat decizia corecta...ar fi fost mult mai greu pentru Lara sa o ia de la capat, in alta parte, fara prieteni...probabil ca si eu, initial, as fi facut tam-tam, dar m-as fi potolit si as fi luat aceeasi decizie pe care ai luat-o si tu, spre binele copilului, daca ei iau toate masurile sa nu se mai intample astfel de accidente.
Offff...si noi n-am stiut nimic, nu ti-am putut fi alaturi cu o vorba buna si o incurajare, macar...
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

ellinia spune:
Adriana, brrrr, bine ca a trecut, uram toate cele bune Larei, imi inchipui ce spaima ai tras! Si eu am o frica cu geamurile, scarile, in general. Zic si eu ca ai procedat bine, sunt total de acord cu Lora! Multi pupici, sa se refaca repede Lara!

Laura25 spune:
Adriana, sanatate si refacere rapida Larei! Sper sa uite repede acest accident, sa nu ramana cu cosmaruri. Mititca, prin ce a trecut! Doamne fereste! Se putea intampla o nenorocire ...
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

ancadragoman spune:
fetelor haideti sa il ajutam pe Alex,mai sunt f putini bani de strans dar f multi pentru parintii lui http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140720
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

lunna27 spune:
Buna!
am venit si eu la o cafea cu voi!
Adriana imi inchipui prin ce momente ati trecut,bine ca n-a fost f grav si subscriu si eu la ce-a zis Lora,macar e bine ca cei in cauza iau masurile de rigoare pt a nu se mai intampla astfel de accidente.
Lora stai linistita ca arati bine,eu ce sa mai zic?!si niciodata n-am fost fotogenica..
Carmen cand e concursul ala hipic?

Adriana_78 spune:
Fetelor, multumesc pt. incurajari.
Lara e bine, s-a refacut extraordinar de rapid, ne-am minunat.
Cine e in poza asta?
http://good-times.webshots.com/photo/2920469200103233562tGwcjn
Dana tu ce slabuta esti.
Ma bucur ca v-am revazut in poze si pe voi si pe copilasi.
Adriana

ana1980 spune:
Adriana bine ca a trecut. Doamne ce situatie urata! O pupam dulce pa Lara si cred ca e mai bine ca merge in continuare la aceeasi gradi(mai ales ca ei ii place)
Te ajuta fetele cu acea poza - si eu sunt in urma cu fetele noi de la intalniri.

carmenstefi spune:
adriana si noi suntem alaturi de tine,mullta putere si forta sa aveti,sa fiti alaturi de fetite,stiu ca ati trecut prin momente groaznice si se vor uita mai greu dar cu speranta si sanatate vor trece toate,pupici multi larei si micutei anika. si te asteptam cand se va putea pe la piatra.
maristef e una din fetele cele noi,in poza,o scumpa de mamica.
dana,cica azi va incepe concursul de la hipo,o sa vedem si noi deseara sau maine ,ca deobicei se tin in doua reprize si pe la amiaza,te sun deseara cand ajung ,ca nu stiu nici un program.
carmen si stefi

ellinia spune:
Adriana, in poza respectiva e Mari, proaspat venita in club! Nu stiu cum s-a nimerit dar cam toate suntem vecine, ori ca orasul asta e mult prea mic...
Apropos, stiti vreun nr. de telefon sau unde ma pot adresa in legatura cu o masina parasita in fata blocului? Zace de luni de zile acolo, cu rotile desumflate si incurca pe toata lumea la parcari. Cine se ocupa cu asa ceva?