Piatra Neamt, Perla Moldovei (67)
Raspunsuri - Pagina 12
carmenstefi spune:
![]()
![]()
lora![]()
![]()
toata portia cu o hamsieeee,naaaaasi poate iti mai dau unul de la mine
dar numai cu usturoi
carmen si stefiiii
LoraG76 spune:
Aurora, am uitat...deja sunt baba, ce sa-i faci!
Am vazut pozele, f. frumoase, vad ca v-ati plimbat ceva si voi, bravo! De fapt stiam de la cineva din dreapta mea, stii tu!
Ce-a crescut Robert, parca abia nasteai mai ieri!
Sa creasca mare si sanatos!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
neata!
Lora na...ca nu m-a luat nici un uragan,credeai ca scapi de mine,ha?![]()
Carmen e fain ca v-ati distrat frumos in Grecia,imi place ca aveti curaj si mergeti cu cortul,si eu as face asta,dar am un sot,care cu siguranta n-ar dormi la cort
Hai ca poate ne vedem duminica pe Ceahlau,dar inca n-am stabilit sigur.
Cristina vad ca si voi ati fost plecati la mare si vad ca ai ramas cu aceleasi impresii ca si mine :(
De Adriana ce mai stiti?Adranaaaa cand veniti la P Neamt?Hai ca acum a dat caldura!
Ema scuze de intarziere La multi ani!!!
Am cam citit pe sarite,recumosc,din criza de timp,poate ne vedem azi si vorbim mai multe.Eu vin cu Ana,sa stiti,ca Paul are antrenament la ora 7.
o zi buna!
Aurorra spune:
Buna,
Lora,multumesc de urari,multa sanatate si voua si sa cresteti frumos
!Chiar ai dreptate,asa repede trece timpul asta,ma si gandeam ca anul trecut pe vremea asta aveam o gramada de temeri legate de nastere si de binele copilului!
Da,am facut cativa km si noi,pacat ca nu are sotul timp liber mai mult ca probabil ne-am mai fi plimbat,sunt multe locuri frumoase de vazut!Saluta te rog,persoana din dreapta ta,ca e tare scumpa la vedere
!
Am si eu o intrebare,cine stie cam cat se plateste o bona pentru un program de 8 ore?
Va doresc o zi buna!
Aurora,mamica micului duracell Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
LoraG76 spune:
Aurora, o salut acum! ![]()
Eu platesc bona cu 500 ron/luna.
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
neata!
intalneala de ieri:
http://good-times.webshots.com/album/574236071AQLULZ
Cristina, pai nu ai zis ca vii?? Unde ai umblat? Te-am astepta. Sper ca esti bine!
Aurora, ce baiat mare ai!! Mama, deja merge pe picioarele lui ...! Super locurile pe unde ati fost!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!
super pozele laura!!!!!!!
,suntem niste fete cucuiete si frumoase foc![]()
,ma mandresc cu asa fete de piatra neamt!!!

mai vreau intalniri cu poze
!!
o cafeaaa,ca uitasem de ea mai ales ca vine wek. si merem pe munte si in strand la cai ,ca am auzit ca e un concurs la hipo.,poate ne zarim pe acolo

carmen si stefii
ellinia spune:
Neatza fetele...
Imi pare rau ca nu am mai ajuns ieri. A trebuit sa stau pana mai tarziu la serviciu si am ajuns franta acasa. Nici netul nu mi-a mai mers sa va anunt. Am vazut pozele, foarte frumosae, chiar imi pare rau ca nu am putut ajunge!
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Uite ca Dana draguta intreaba de mine. V-am citit ieri, insa nu am mai si apucat sa citesc.
Noi suntem bine acum.
Soacra a fost in vizita acum catva timp, nu prea ne-am inteles - asta e. Bine ca nu locuim impreuna!
Acum 2 sapt., de fapt luni pe 3 aug. am fost sunata de la gradi, ca Lara a avut un accident, a cazut pe scari, da e bine, au dus-o la spital, si e bine, vorbeste, s-a miscat, in fine ... ma speri un pic, da zic, o fi doar una din multele cazaturii - Lara e campioana la cazaturi
Sa nu treaca mult si sa ma sune doct. de la Sp. Elias sa-mi spuna ca nu e asa roz situatia, ca a cazut de la 5 m !!!!
ce scari nene de 5 m?!! ceva era neinregula - fug la spital - aflu ca a cazut de la etajul 1 al gradinitei, direct pe ciment

Era mititica imobilizata pe o targa - spitalul jalnic -- in fine, am asteptat o gramada sa-i faca tomografie si toate cele
Ne-au dus cu salvarea la alt spital Budimex si a ramas la Terapie Intensiva.
In urma radiografiei de acolo, ne-au spus ca cica coastele n-ar fi totusi rupte. respira. f bine si se misca totusi fara mari dureri.
A avut mare noroc - cap, coloana, totul OK, DOAR 3 coaste rupte initial, pana la urma cica doar lovite.
Am stat totusi in spital, niciodaa n-am mai fost internati pana acum, stiam din povestiri ca nu e prea grozav si asa e. In fine, a trecut, noroc cu mama care m-a ajutat si a stat cu ea noaptea, si sotul a stat la patul ei, ca eu trebuia s-o pazesc pe Annika.
Cu gradi nu stiam ce sa facem?? Am vorbit si cu un avocat, toata lumea ne sfatuia sa nu-i lasam asa usor in pace, sa facem reclamatie, sa-i dam in judecata etc. Nu e posibil sa-ti cada copilul de la geam, de la etaj
. Geam jos, nici macar nu s-a cocotat undeva, a iesit de-a dreptul prin el. Educatoarea era la baie.
Lara insa se simte bine acolo, are prieteni, ii place de educatoare (alta decat cea din mom. accidentului) si de cei de acolo, daca o mutam va fi iar o perioada dificila de acomodare. Si noi, pana in mom. de fata, am fost multumiti de personal si gradi.
Directoarea era in concediu si abia vinerea trecuta ne-am intalnit si am discutat totul.
Am stabilit ca va merge mai departe aici, si eu vor lua mai multe masuri de siguranta: educatoarea a fost concediata, gratii la ferestre, portite de siguranta acolo unde este nevoie, fac si un nou curs de prim ajutor.
Deja Lara merge de 2 zile iar, si e super fericita.
Sper ca am luat decizia corecta.
Si pe viitor sa nu mai avem parte de asemenea surprize
Adriana