Oradea * (45)
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Si eu asta aud, pacat ca nu-mi ofera nimeni, ca eu nu refuz
Sunt acasa imediat ne punem la nani, adica eu sigur dupa care mergem seara la orasel la pictura.
Mercedes, reusim sa mergem azi, insa va asteptam data viitoare si pe voi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
moni_or spune:
CRIS, multumesc de intrebarea legata de Luca, ce sa fac, e un mare strengar, patruleaza toata ziua, cand e prin casa are vesnic in mana cate ceva, ori sandaluta lui, ori cheile de la casa sau masina, ori piaptanul lui taica-sau, pe care le cara te miri pe unde, de nu le mai gasim. Si vorbeste non-stop, pe limba lui bineinteles, dar e asa dulce, oare e un semn ca va fi vorbaret si cand va vorbi pe limba noastra? Ca mie tare mi-ar placea sa am copil vorbaret Si cand mancam ceva, chiar daca e satul, vine la noi si se linge pe bot si face mniammmm, mniammm, de iti sta mancarea in gat, nu se lasa pana nu ii dam si lui Cam asta face el.
SIMI, iar te stresez. Ai putea sa-mi recomanzi ceva site de incredere despre ingrijirea plantelor? Ma intereseaza sa spuna despre fiecare specie in parte, si ingrijire si tratare in caz de uscare sau daunatori si sa fie plante de gradina (ca daca ar fi de apartament te-as avea pe tine, nu mi-ar mai trebui site). Tipa careia i-am dat o caruta de bani sa ne faca gradina e o neserioasa fara cuvant (sa nu faceti vreodata greseala sa apelati la firma Adenandra sau Adriana Bonte, proprietara), care a fost numai miere in primavara cand n-a prea avut comenzi si pana i-am dat banii, ca dupa aia sa faca pe ocupata, sa promita marea cu sarea si nu mai vina deloc desi am sunat-o de nenumarate ori sa o rog, ca am avut o multime de probleme cu plantele, desi teoretic trebuia sa avem garantie pe ele. Asa ca desi ea trebuia sa ne faca lucrarile de intretinere (evident contracost) e exclus sa o mai prindem ca de, acum are contracte mari cu primaria, ce contam noi, de la noi a stors ce avea de stors.
Eu din pacate vineri n-o sa pot veni, nu stiu de ce aveam impresia ca 21 e duminica, vineri dupa=masa trebuie sa stau acasa ca vine doamna care ne ajuta la curatenie...
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
adi2003 spune:
Sunt foarte fericita.
Tocmai am desfacut un colet cu 3 plantute mult dorite. Le-am primit cadou de la o iubitoare de flori. Un clero - planta matura si doi pui de achi (unul roz si unul galben). M-am indragostit de achimenesi si imi doream si alte culori in afara de clasicul mov.
Ieri am primit un altfel de cadou, pe care o sa-l vedeti vineri - daca veniti la intalnire.
Nu stiu ce am facut sa merit toate astea, insa cred cu sfintenie intr-o vorba: "Daruind, vei dobandi".
Moni, daca cauti o firma de intretinere a spatiului verde - nu stiu nimic sa-ti recomand, pe net sunt cateva, dar netestate.
Insa daca vrei sa te informezi despre anumite plante, adica sa citesti despre modul de ingrijire, iti pot da un link pe PM.
Tu mai ai un PM de la mine necitit, nu stiu daca a ajuns sau nu. Mie imi apare ca necitit. Imi pare rau ca nu puteti venii vineri.
Personal abia astept carnavalul si pentru ca e sfarsit de saptamana si pentru ca e un eveniment legat de flori si de ce nu sper intr-o intalnire DC.
Album 1 + Album 2
moni_or spune:
SIMI, sa pui poze cu florile noi!Si eu daca nu vin la intalnire cum vad cadoul pe care l-ai primit ieri??
Am vazut acum PM-ul, nu stiu de ce nu m-a anuntat pe e-mail ca am, ca de obicei ma anunta. Eu cand intru pe DC de cele mai multe ori nu ma loghez, ma loghez doar in casuta unde scriu mesajul si atunci nu stiu ca am pm=uri daca nu ma anunta pe mail.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
andy.p spune:
si de la noi fetele..am fost singurele azi,asa ca ne-am distrat doar noi
Noi sper sa ajungem vineri,dar numai dupa 18,30..pana atunci suntem la tenis.
DAria felicitari ptr inotatoare
Moni pana la urma unde i-ai facut tortul de ziua lui??
Simi ce pasionata esti de flori!!
Cris te apuci de muraturi??
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Si cam asta facem noi seara dupa baitza
Alexia
Andrei
Gabi_K spune:
ce dulcica e!!!
Noi am fost azi in cetate la expo-Dino, e cam piperat pretul (15 ron) dar noua ne-a placut ce am vazut acolo, mai ales ca don'shoara e maaare fan dino.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
LAURA, ce scumpa e Alexia si cate stie ea sa faca!! Tortul l-am facut la tipa de care spunea DARIA, de pe Stefan cel Mare si am fost super super multumita, a iesit minunat si ca aspect si ca si gust. Asa a aratat al nostru, dar poate sa faca absolut orice model iti trece prin cap.
Monica, mami de Luca
adi2003 spune:
Moni, ai PM.
Alexia, e o scumpica. Multumim de filmulet.
Eu am fost in parc cu Maria si plange ori de cate ori plec acasa. Numai sa nu ma vada ca plec. Ar vrea sa fiu tot cu ea.
andy.p spune:
Gabi si Andy de abia asteapta sa mergem
Moni ce tort minunat!!Noah exact in forma de 1 vreau si eu..imi poti spune mai multe detalii please?Nr.de telefon,adresa exacta..pe PM.Multumesc.
Simi esti o dragutza .
Alexia
Andrei