Oradea * (45)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Azi la 10 am revenit in oras si am zbughit-o la servici, acum am facut o pauza de 5 min sa va citesc, dar revin spre seara.
Giulia, eu te felicit si cu o zi inainte, si cu o zi dupa, ca asa-i filmul. La multi ani, printesa!
De asemenea vreau sa va multumesc pentru mesajele de pe PM, adresate Mariei, mai am ceva poze din weekend, dar sunt pe aparat deocamdata.
Marius, probabil ramane pe maine seara, cand ies de la servici. Dar mai vorbim despre asta. Daca ai alt program, gasim o alta zi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
Simi-ce-a zis Maria de tort?
A mai primit cadouri?
Ai o nepotica mare si frumoasa
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
adi2003 spune:
Tortul s-a mancat in absenta ei...Ea tocmai s-a culcat cand am ajuns noi si nu mai era de tinut, dupa ce l-am purtat o ora si ceva pe drum. In plus de asta au mai venit ceva musafiri, ca si bunica-sa era sarbatorita si s-a servit atunci.
I-am luat o jucarioara (o masina telefon)+ niste banuti la plic, sa-i ia mama ei ce-i trebuie. E asa de dificil sa gasesti cadouri pt. un an si jumatate. Spre exemplu, i-am gasit o carticica f frumoasa cu animalele de la ferma, insa i-o dau mai tarziu, pt ca acum are tendinta sa rupa paginile, desi ii place foarte mult sa-i povestesti din carti. Bineinteles, ca la tara, m-a preferat pe mine dintre toti cei prezenti, cu toate ca acolo erau toti bunicii si era rasfatata casei. De-abia scapam sa merg pana la baie, trebuia sa ma furisez sa nu ma vada ca "evadez".
moni_or spune:
SIMI, carticele din acelea cu animale domestice sau salbatice se gasesc si cartonate, exista de la editura Crisan sau mai sunt la magazinul de copii My Kids din Iosia, de pe str. Erofte Grigore, mie tare imi place magazinul ca au lucruri ieftine. Si cu Luca am aceeasi problema ca rupe paginile, astea cartonate sunt super.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Deci ne vedem vineri ?
Moni, si-n piata Rogerius este un tip care aduce pantofiori Melania. Noi drum incolo nu avem (sper).
Azi am terminat al doilea curs intensiv de inot.
Giulia inoata juma` de bazin
Sa vedem ce facem mai departe.
Intrebare: umblati la Palatul copiilor la ceva activitai ???
Imi dati va rog detelii
Mercedes, n-ati ajuns ?! ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
adi2003 spune:
Moni, carticele cartonate are, insa si pe acelea le-a rupt. Are o forta in maini...
Uitai sa va zic, am fost la Obi si mi-am luat un Pleiospilos nelii
Chiar asa, vineri la 17.30, haideti la Carnaval:
http://www.adevarul.ro/articole/oradea-parcarea-independentei-inchisa-de-carnavalul-florilor.html
Din cate imi dau eu seama, carele alegorice vor parca in centru, in parcarea de pe Independentei (pe malul Crisului), aproape de Statuia lui Mihai Eminescu. Acolo ne putem vedea.
moni_or spune:
DARIA, ideea era sa fie preturile din fabrica, oare tipul din piata pune adaos mare? Ca asa, ea spunea ca a gasit si in Constanta da e cam 50% adaos Felicitari inotatoarei!!
SIMI, ce faina e floarea!!!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:
Simi-io iara zic ca-i "ciudata" floarea ta.
Va anunt daca aparem si noi la intalnirea de vineri.Am doi barbati de care depind!
Moni-ce face Luca cel frumos?
Daria-azi de la 10 se va face curs de creatie, continuarea celui de luna trecuta.
Felicitari Giuliei!
O zi faina de VARA!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Buna dimineata .
Moni, da, preturi super bune, mereu de aici cumpar. Si am trimis si eu la fetele DC din alte parti
Cris, da-da, multumim de urare
Sunt pe aici si azi ...
pies: Marius, ne-ai vazut aseara ??? Eram ... 6 fete
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
mai, toata lumea doarme-n front...si in mijlocul saptamanii
Ce faceti? Cum sunteti?
Sunteti setati pe dulceturi, conserve, muraturi???
Eu numai asta aud in jurul meu
cristina si Andrei