Oradea * (45)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina22 spune:
Daria-who's oxy?? Sunt tare draguti. Te pomenesti ca-s frati si tin legatura
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Io`st la birou, lovita de alergie
Giulia e ocupata toata saptamana cu mersul la inot Deja merge singura juma` de bazin
Gabi, made in Ro si asta
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
moni_or spune:
Oradeni, stiti cumva daca se fac undeva in Oradea saltele la comanda (dimensiuni atipice)? Multam anticipat de raspunsuri!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:
Moni-am si dat telefoane.Stiu ca ai mei si-au luat in dormitor o saltea mai "atipica", lungimea mai mica de 2 m, dar au luat-o de gata.De facut la comanda nu am auzit.
Pe unde ati fost ieri pe furtuna?
Noi am fost acasa si cu toate ca aveam musafiri, am lasat toate roletele jos
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
szivarvany spune:
Salutare si de la noi.
Moni, este un magazin pe 6 martie, daca ajung pe acolo eu intreb cu mare drag (undeva langa maicateresa)
Cris, in Lotus cautand produse de igiena si infrumusetare catei
Si din categoria ne-au murit toti neuronii:
stam in masina si asteptam sa putem iesi
la care Giulia ... dar dc nu parcam jos unde nu ploua ?!
Deci va dati seama ca noi am uitat de parcarea subterana Se vede ca merg des pe acolo, da ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Gabi_K spune:
Ieri pe furtuna am fost in casa, fara curent, si cand mi s-a descarcat si laptopul, si s-a mai potolit un pic ploaia, ne-am pus echipament anti-ploaie, si am iesit afara
Am fost pana la master, acolo in fata scolii era apa pana-n genunchi, Lili a fost in extaz, abia am bagat-o inapoi in casa Ne-am distrat de minune.
Cat despre CAS: curierul lor e un magar mincinos si lenes, dar intr-un final mi-am recuperat cardul de la ei. Totusi nu am inteles, de ce mi s-a cerut decizie de impozitare pe 2004, ca mai nou fara asta nu au vrut sa-mi ia cererea... ma rog, am rezolvat-o si pe asta, dar pt mine si Lili am solicitat adeverinta provizorie, am zis ca nu vreau card, ca nu am de gand sa mai imi tocesc nervii din cauza lor.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Gabi-care e procedura acum?Anul trecut am depus cerere, adeverinta angajator si cred ca si o taxa.Asta pt adeverinta provizorie.Pt card de ce e nevoie.Da' pt adeverinta?
Mersi
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
nu au nici o taxa, e gratuit.
Ai nevoie de adeverinta speciala de CAS, cerere tip (se descarca de pe site-ul lor) si copie CI. Cica vine curierul cu cardul in termen de max. 5-7 zile lucratoare. (sa nu-i crezi, pt unii vine, pt altii nu, daca nu te gaseste acasa, tb sa mergi la lotus la diverta dupa card) deci e mai sigur sa ceri adeverinta provizorie, chiar daca o fac in 2 ore, dar o ridici personal, si nu te rogi de un curier.
Aceeasi acte tb si pentru una, si pt alta, doar ca adeverinta e gata mai repede, si e mai sigura, mai ales daca nu ai timp si nervi de pierdut.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
danamiha spune:
Am o mare rugaminte, maine vreau sa-i cumpar fiului meu cateva lucruri pt scoala si nu am habar unde gasesc trening pt copii ( 9 ani). Anul trecut am cumparat din Crisul, dar magazinul respectiv s-a desfiintat. Imi spuneti va rog mult pe unde sa caut?
Multumesc mult.
moni_or spune:
CRIS, DARIA multumesc de raspunsurile legate de saltele! Am gasit un magazin online care in cateva zile iti si livreaza acasa si cica face orice marimi.
GABI, eu tot citesc dar nu inteleg despre ce card e vorba. Cardul ala de sanatate care se foloseste si in strainatate si care e valabil doar 6 luni?
Si la noi in Santandrei s-a luat curentul ieri pe furtuna si n-am avut nici apa nici nimic, bine ca a venit in vreo 2 ore... Aici n-a fost chiar asa rupere de nori cum am auzit ca a fost in Oradea, adica a tunat si a fulgerat mult, dar cantitatea de ploaie n-a fost asa mare.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)