Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 3
babyblue spune:
galliciana: ne pare rau pt tati tau...eu te inteleg perfect si mama mea a avut acum 2 ani si dupa chimio si radio terapie si 2 operatii,acum e mai bine.uite ca se plimba prin lume si acum e in portugalia si e f fericita cu tati meu langa ea.
capul sus! exista un Dumnezeu pt toti si El il va ajuta pe tati tau sa fie ok. tu sa lupti alaturi de el si va fi totul bine pana la urma!!!!!! eu o sa ma rog pt tine sa fie totul bine!
uratica: pai da, dc va fi fata o sa o cheme sabina-ilinca.:) asa am hotarat, dc ne ajuta dzeu sa se conceapa azi, maine.:) iar dc e baiat, nu ne-am gandit inca,pt ca eu nu vreau baiat, ci fata...dar oricum si dc ne da DD baiat, vedem noi cum l-o chema...
la ce ai examen uratico?
ada: cand ne anunti oficial dc esti cu bebica la bord sau nu?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
multusc, fetelor, plang aproape incontinuu de vreo 1-2 ore.....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Ada29- Z28 CM
Amy2007- Z28 CM
Ancamac- Z18 CM
Babyblue- Z16 CM, Z1 de la IA. Sa fie cu noroc!
BlueFlower- saptamana 12 de sarcina
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z25 CM
Galliciana- Z4 CM, 30 iulie- marea IA
Guzelnico- Z17 CM
Libra- Z14 CM
Lumy_Clt- Z29 CM
Lyly_mar- Z14 CM
MayanMistica- Z20 CM
Menics- Z12 CM
Micomic- Z23 CM
Mona40- Z23 CM
Sorinake- Z20 CM
Soricica- Z2 CM, incepe stimularea
Simonia- Z0 CM, asteapta "rusii", poate s-au ratacit
Uratica- Z5 CM
guzelnico spune:
Galliciana, ce veste este aceasta? De unde stii, poate nu este sigur, o fi doar o suspiciune. Hai, fii tare! Ai incredere ca totul va fi bine!
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana multusc, fetelor, plang aproape incontinuu de vreo 1-2 ore..... pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
iubita noastra,nu mai plange!! ia-o usor!
ce fel de cancer i-au zis ca are si unde? poate e o greseala...
si oricum, cancerul in anumite stadii, se poate razbi! eu sunt alaturi de tine!
_
lyly_mar spune:
galli,imi pare tare rau!Stiu ce inseamna si tatal meu a avut. Este ff important cat de avansat este. Daca nu este f extins se poate face chimioterapie. Ai nevoie sa plangi ca sa te mai usurezi.Dupa ce te mai linistesti,cauta sa vezi ce optiuni sunt.Putere multa si sa DD sa fie bine!
Baby,Doamne ajuta sa se prinda!
guzelnico spune:
Galli, Babyblue are dreptate. Si daca ar avea, este important de ce natura, in ce stadiu. Acum exista medicamente si tratamente de stopare/ tinere sub control. Fii optimista!
babyblue spune:
galli, iubita...uite, mama mea a avut cancer de uter, i-a scos tot, a facut chimio terapie, radio terapie, i-a picat parul din cap, a slabit de parca era in lagar de concentrare, voma tot timpul si era ca turta de ceara..stateam cu lumanarea la capul ei zilnic, pt ca ne asteaptam sa moara.si eu si tata eram ca doua stafii....
apoi, cu grija, incet incet...desi avea hemoglobina 6 si cam 40 de kile, incet a inceput sa-si revina..i-a crescut parul in cap, a inceput sa scoata capul in lume iar....si acum dupa 2 ani de lupta: s-a reangajat la serviciul unde lucra, se duce in excursii, face petreceri....se poarta normal. doar ca nu mai mananca nimic aiurea si tine tot felul de diete din astea anti-cancer!
ma rog mereu la dzeu sa o tina in viata si sa fie bine.
si cand a fost internata la IOB,erau multi oameni in situatia ei si multi au razbit pana la urma!
dc e sa fie cancer, va fi greu pt toti....dar cu cat va avea mai multa iubire si suport din partea voastra si incurajari, cu atat va fi mai bine! trebuie sa crezi cu adevarat ca va fi bine si va fi!
sa nu te descurajezi niciodata,orice ai vedea sau auzi pt ca soarta fiecaruia e scrisa in stele si nu stim niciodata ce ne rezerva viata!
sunt doar incercari..si asta nu pt ca suntem noi de vina, ci mai este si mancarea asta infecta si plina de aditivi si coloranti...si stresul si poluarea!
eu zic sa lupti, sa o iei meticulos: sa incepi sa mergi cu el la doctori si sa faci cat mai multe analize, sa vezi exact ce este, sa nu amani dc e vorba de investigatii sau operatii....sa fii calma si luptatoare,pt ca el va fi ca un copil mic, speriat si e imp sa l duca cineva de mana peste tot!!!
NU MAI PLANGE!!! tu esti o luptatoare si tati tau la fel!
_
ada29 spune:
Babyblue, la sfarsitul saptamanii astept CM.
Nico,tu ce mai faci?Ai fost harnicuta zilele trecute?!ca doar esti in ziua 17 multumim pt actualizari
Anca tu tot in schimbul 3 intri?
Galli
Ada
galliciana spune:
dragele mele, e carcinom grad 3.............
no comment!!!! imi plezneste capul..........
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!