Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!
Daa, Lali, si noi am fost la Ice Age 3D a fost supeer! Am fost asa emotionata. In Germania am fost la 4D.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Da da si eu vreau sa il duc pe Sebi la Ice Age....

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata fetele,

Multam de cafea. Chiar am nevoie. Casa este cu fundu'n'sus. Ne-am apucat de curatenie generala, inclusiv zugravit bucatarie si holuri.
Pe Calin l-am dus la mama soacra.

La 6D ati fost?

Dodo - Nu te ingrijora cu dintisorii iesiti in spatele celor de lapte. La fel a patit si Calin si nepotica mea, iar dentistul ne-a zis ca se indreapta. Si asa a fost. Maine mergem si noi sa mai scoatem unul, si Calin deja o asteapta pe Zana Maseluta cu nerabdare.
Isabella cum mai este cu constipatia?

Mexxa - Ma bucur mult ca Sebicu merge bine. Va tinem pumnii maine. Pentru tine o tuiculita merge? multi.

Lali - In septembrie am un botez, asa ca o sa ma gandesc si-ti dau comanda. Foarte frumoase sunt lucrusoarele si multa radbare trebuie sa ai.

Principeso - Ce face EL GRANDE? S-a acomodat?

O zi frumoasa la toate fetele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maadi

Neata fetele,

Dodo - Nu te ingrijora cu dintisorii iesiti in spatele celor de lapte. La fel a patit si Calin si nepotica mea, iar dentistul ne-a zis ca se indreapta. Si asa a fost. Maine mergem si noi sa mai scoatem unul, si Calin deja o asteapta pe Zana Maseluta cu nerabdare.
Isabella cum mai este cu constipatia?

Astept sa ia al meu salariul sa mergem sa-i scoatem pe cel de lapte care se incapatzaneaza sa nu cada(doar se clatina f tare).
Isabella astazi e ok a facut singura kk si acum se joaca in patutz(am avut ceva de calcat- si ca sa fiu sigura ca nu pateste nimic acolo o tin chiar daca eu sunt in aceeasi camera cu ei).Gangureste si se uita dupa mine caci vrea in brate....dar mai greu cand trebuie sa mai fac si cate ceva prin casa

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pe ici pe colea la umbra ...
va pe toa(n)te si incerc sa tin gura inchisa sa nu dau foc la casa ... cam rau si cu capu dar ma dreg eu ...

Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, …….si cu cine seamana?
- … Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maadi am fost si la 6 D...e muult mai misto! bien, si mult mai scurt dar am fost incantata de experienta.

Cand termin boleroul cu floricele, daca-ti place vorbim si iti fac ceva, ok? Imi face placere sa lucrez si sunt curioasa sa vad ce imi iese.

Aidane-ai lipsit .

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Aida, cand scoatem pampoanele?
6D? ce spuneti voi acolo?

vreau vara! vreau cald! sunt in stare de soc!

Mergi la inceput

pai in 15 septembrie e programata cezariana , dar din 1 pot sa ma astept oricand ... oricum azi am primit kit-ul pt recoltarea celulelor de la 'cord blood center' ... asa ca sanatosi sa fin si avem timp sa ne betzivim ... oricum o sa am net in spital

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maru e foarte simplu, ia avionul si vino acasa: 40 grade everyday!

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsLara

Maru e foarte simplu, ia avionul si vino acasa: 40 grade everyday!

Hobby
Lali

chiar cat pisici iti ia sa ajungi mai ales ca de sambata o sa ne bagam prin frigidere astia care nu avem A/c acasa

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput