Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

am vazut ca ceai si cafea aveti...da o votca pentru amorteala maselii mele aveti??

Principe..te invarti tu de o tequila....

, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Iti pot da o visinata facuta de al meu.E buna,dulcica dar inselatoare,ai tot bea dar te ia de cap.Ce mai faceti,tu si Sebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Printeso,ce ai facut azi pt. sufletul tau,cat a fost El Grande la camp?
Cum e-n vacanta?Bine ,desi nu fac nimic deosebit.Joi cred ca plecam vreo 4 zile la socrella.In afara de faptul ca n-am dus e bine pt. ca-i o femeie tare de treaba.

Mergi la inceput

W suntem binisor...Sebi nu mai face febra....asteptam joi sa scoata meshele din ureche....si apoi poate da Doamne Doamne sa mearga totul bine sa plecam curand acasa.!!
E buna si visinata.....

Va puupp

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Lali,este superb puloverul negru..merge si cu o bluza usoara,si cu o camasa...si la fusta si la pantalon...Ce rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Mexxa,sanatate multa lui Sebi!

Mergi la inceput

Buna dimineata,,,,

Tonomatu de cafea e pus in functiune asa ca va astept la o bunnaa

Iahim

Sa aveti o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor;

va las cafea]...

Eu sunt zoombie sunt treaza de ieri dimineata... copii s-a trezit alternativ fata sa manance iar Bogdan de durere de dinti isi schimba dantura ...si normal ca nu puta sa iasa frumos si drept ca cea de lapte...ies in spatele celor existenti

Andreea sa fie bine in continuare.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

TREZIREA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Mexxa ce-ai cu noi?? Ia o tuica sa-ti treaca maseaua.

Iahim multumesc.

Aseara am fost la film, la Ice Age3... a fost haios, doar ca ochelarii de 3d parca nu erau chiar ok...

O zi frumoasa tuturor!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput