Burtici fericite de septembrie-octombrie(105)
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
bravo diana, ti-ai gasit...ordine. patul plin de haine curate, purtate, o gramada de carti si foi insirate peste tot. Il las in pace ca i s-a stricat computerul si i-a trebuit o sp sa-si recupereze documentele pentru examenele viitoare. Si il inteleg ca a stat numai sa scaneze hardul stricat in speranta ca-si va gasi eseurile. si incet, incet, le-a gasit. dupa 30 iulie cand i-a vacanta intru in el si-i pun batic cu banuti la brau si-l trimit la aspirat. eu cu siguranta urcat scari, aspirat, coborat scari, dat cu mopul nu o sa mai fac. nu de alta, dar am o minge de fotbal tare si mare in burta...ma intreb cum o sa ma mai incalt de acum incolo.
MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
diana_n spune:
Hi, hi
Slapi. Eu asta port de vreo luna. Mai fitzosi, din piele, dar slapi, ca in altceva nu mai intru.
Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005)
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Hi, hi Slapi. Eu asta port de vreo luna. Mai fitzosi, din piele, dar slapi, ca in altceva nu mai intru. Diana 32 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
auzi, rub it in my face...slapi daca eram la mama acasa...aici sunt 15 grade. de unde slapi? eu sunt broasca de felul meu, daca mai pun si slapi, sigur il nasc maine :)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
techila spune:
vai tulibu, esti eu acum aproape un an. doar ca eu nu aveam burta. si la mine baietii cu geamuri au fost printre putinii care nu m-au facut sa albesc. invata sa te relaxezi pentru ca vor urma atat de multi nervi...nu iti poti imagina ce bataie de joc pot executa majoritatea doreilor. dar la sfarsit vei avea casutza ta.
de la noi multi.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si
tulibu spune:
techila, casutza noastra e singurul lucru care ma tine sa nu ii iau la suturi pe toti astia, incerc sa raman calma, nu de alta dar destul se enerveaza soata, oricum mor de nerbdare sa scapam de toti astia si sa ne mutam! probabil intr-o casutza goala, dar a noastra, ca nu cred ca mai avem bani sa o si mobilam,
orcummerci pr incurajari,si va pupam si noi
Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">
mariaanna spune:
Buna seara!
Apar si eu, ca o fantoma, abia acum.Iar probleme:dupa o serie de cumparaturi (piata zilnica), am facut un gratar care s-a soldat cu o insolatie pt baietel.Acum are febra si nu stiu ce sa-i fac.
Pe deasupra sunt si tare obosita....
Mariaanna
28+
Mamica de si in asteptarea unui
techila spune:
tare m-as culca ca maine dimineata la 4 am mosafiri, dar nu pot dormi ca e asa cald.....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si
danangie spune:
DIANA multumesc ca mi-ai raspuns.E unica biserica mai accesibila de aici.Ortodoxa romaneasca.Mai este una in Milano, dar e naspa de ajuns, naspa cu parcarea,etc.Ah...preotul asta mi-a facut niste faze la botez de-mi statea plansul in gat.Am sa-ti povestesc alta data,acu' sunt tare jos de moral de plang incontinuu.
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaanna Buna seara! Apar si eu, ca o fantoma, abia acum.Iar probleme:dupa o serie de cumparaturi (piata zilnica), am facut un gratar care s-a soldat cu o insolatie pt baietel.Acum are febra si nu stiu ce sa-i fac. Pe deasupra sunt si tare obosita.... Mariaanna 28+ Mamica de si in asteptarea unui |
pune crema pe baiat sau niste iaurt. sper sa nu ai probleme prea mari la noapte.
gegea spune:
Pupam burticile tari sa se relaxeze si sa va lase sa va odihniti !
Si a mea se face pietroi de multe ori pe zi, dar isi revine repejor. Pozitia dormit pe dreapta e preferata de f mult timp, cam de cand a inceput sa creasca burtica, desi dormeam mai mult pe stanga inainte. Dorm cu o perna obisnuita sub burta si a devenit indispensabila, nu o uit niciodata cand fac schimbarea de pe o parte pe alta.
Iulika, multumesc pt vizionarea pozicilor (again ). Referitor la carliontii Dariei, am hotarat amandoua (bine, ea saraca ma roaga demult sa o tund scurt ca tati ) sa o tund sambata viitoare (am si eu pasarele, stiu ca e luna in crestere si am zis sa aleg o zi potrivita din punct de vedere astrologic, ca sa aiba fata par frumos si sanatos mereu). Acum e foarte lung, la baie cand se lasa carliontzii, il are pana la fundulet si e f greu pt ea, si uscatul dureaza mult, plus ca se mai incalceste si tot tacamul. Mie imi face placere sa ma ocup de parul ei, insa nu as vrea sa ajunga mare si sa se tunda mereu scurt pt ca nebuna de ma-sa i-a terorizat copilaria cu parul lung.
Si coditele tale sunt bestiale, iti ofera un aer de copil dulce cu burtica.
danangie, ne luam de mana... Dar macar la voi, buba e preotul pe care il puteti schimba la o adica, nu ? Banuiesc ca voi doi totusi v-ati pus de acord asupra unui nume. Noi nu...
delia, tare cute hainutele, absolut superbe. Interesanta coincidenta celor 3 burtici !
Sarcina trecuta, am fost singura cuc, nu am avut nicio graviduta pe aproape sa ma acompanieze, acum insa am fost o gasca serioasa : 2 verisoare surori care deja au nascut amandoua pe 14 iulie, o vecina si doua prietene dragi mie (una dintre ele are acelasi DPN ca mine si avem amandoua baietel).
E frumos oricum sa vezi atatea gravidute la un loc !
alex, sunt f frumosi cateii tai, iar pasiunea ta e de admirat. Bravo !
Cat am fost mica, am iubit enorm animalele, insa atasamentul meu fata de animale (in special fata de catei) s-a cam epuizat cand mi-a murit catelul (in urma cu vreo 13 ani). Era o catea maidaneza, fara codita si cafenie, insa tare tare desteapta si iubareata. O adusese tata de la serviciu de la el, era rea cu strainii si latra de era in stare sa rupa lantul. M-a socat cat a suferit si plans cot la cot cu noi atunci cand tata a murit (ea, cea rea si latratoare, in cele 3 zile de priveghi, a stat trista, a plans si nu a mancat nimic; in plus, nu a latrat la nici un strain care ne-a pasit pragul in cele 3 zile... m-a emotionat f tare cu devotamentul si dragostea ei fata de stapan, nu pot sa o uit niciodata si mereu am lacrimi in ochi cand imi amintesc de ea si de cat de speciala a fost ea pt mine)
lutoniana, sa iti fie de bine in concediu !
techila, felicitari inca o data pt casuta voastra ! Suna f fain !
Oare mai vroiam sa zic ceva ?
Deocamdata, va pup !
Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze