Burtici fericite de septembrie-octombrie(105)
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
Delia bine ai revenit pe la noi
Iulika cu cat te apropii de nastere parca cu atat te faci mai draguta
Fetele cu caldura stiu ca e greu...si eu sunt rea de caldura dar aici e asa de bine...mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce treceti.
Diana am vazut somnorosul frumusel foc
Fetelor cu burta jos/sus/la mijloc nu va mai agitati ca fiecare e diferita. Si eu am vazut in poze la voi ca la unele fete pleaca gogoloiul chiar de sub sani....la mine sub sani e o bucata libera si apoi incepe gogoloiul.
Daca am fi toate la fel ar trebui sa scrie numai una pe forum si atunci care ar mai fi farmecul ?
Manga nu ne "capitalizam" pentru ca este prea scump pentru noi ACUM si parca putin cam aglomerat pt gusturile noastre ...dar e asa de mult de povestit pe marginea acestui subiect.....poate alta data.
Cea mai fericita 32 + cu
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco am plecat la control!!!sa-mi tineti pumnii. va anunt deseara ce aflu. anco 31+ |
Si vreo 2 agitate pt tine....Så vii cu vesti extra bune..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco am plecat la control!!!sa-mi tineti pumnii. va anunt deseara ce aflu. |
Bafta si asteptam vesti minunate cu bebelusi tot de 2 kile jumate
Cea mai fericita 32 + cu
delia79 spune:
Ia sa vedem ce mamaliga am facut
http://family.webshots.com/photo/2400038840104955882PSnOWePOZE HAINUTE SOFIA
in curand mamy de Sofia scumpa
lutoniana spune:
Mai am una tare de zis:
cand am ramas eu gravida...pe vremuri...prin ianuarie am fost la moasa si mi-a zis ca sunt 2 tipuri de pastile: pregnacare si pregnacare cu omega3.
Eu am luat simple ca am zis ca mananc peste si nu cred ca e cazul.
Dar acum daca am vazut ce tot spuneti voi..m-am gandit sa nu iasa copilasul meu mai prostut.....ca acum i se leaga si lui toate alea la creieras si mi-am luat si eu omega3 sa "pap".
Asa ca va asigur ca functioneaza sindromul turmei
Cea mai fericita 32 + cu
delia79 spune:
Iulika merci pt explicatii, ma duc sa mai citesc odata ca vad ca nu mi-a iesit din prima
Luto, bravo mami! pt concediu si pt cumparatura, sa vezi cum prinzi gustul si nu te mai poti opri
in curand mamy de Sofia scumpa
lutoniana spune:
Delia super lucrusoare
Am vazut si eu trening beton aici dar Adi al meu cica imi bat joc de copil la 1 luna cu trening ca sa-i iau macar pe la 3-6 luni cand mai creste un pic
Cea mai fericita 32 + cu
lutoniana spune:
Ma intreb pe unde o fi Ellenuta ca ea baga mare sambata de obicei la lucru
O asteptam luni
Cea mai fericita 32 + cu
Iulika29 spune:
Delia super faine hainutele si trainungul ala m-a dat gata alb de la puma..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas