Burtici fericite de septembrie-octombrie(105)
Raspunsuri - Pagina 10
ellanik spune:
Buna fetelor.Sunt o graviduta proaspata.Luni intru in a 8-a sapt si am o intrebare paranoica :
Din sapt a 6-a am avut stari de greata mai mari sau mai mici .Azi starea de greata a cam lipsit .Am avut doar o senzatie accentuata de slabiciune, somn si ameteala.As avea motiv sa ma sperii?Va rog , cele cu experienta scoateti-ma din depresia in care am cazut .
Va multumesc!
6+
gegea spune:
mariaana, uof... Iaurtul e benefic in insolatie, cum bine zice si manga, l-am incercat si eu. Imi pare rau ca treceti prin asta, va pup si Doamne ajuta sa treaca repejor, fara sa va dea prea mari dureri de cap !
techila, iar mosafiri ?
Si la noi, vin socrii de la 120 de km, destul de des si desi ma bucur de bucuria Dariei, ma cam doare capul si cu curatenia de dupa si dinainte de a poposi, plus ca eu am asa niste reguli fixe (pasarele chiar, pt unii) legate de igiena si curatenie si acum le cam incalc, din cauza burticii.
EDITEZ sa o felicit pe kawaichan pt noul capitol ! Si multumim !
Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
anco spune:
fetelor mai devreme am ajuns si eu de la spital.mi-a facut ecg la bebei cred ca doppler, apoi eco la burtica.sunt ok micutii.recomandarea pt mine a fost fara efort ca daca ma apuca travaliul nu se mai poate lungi avand in vedere ca sunt 2.apoi mi-a facut o injectie si o perfuzie cu gynipral.
am intrebat si de vaccinul ala si asa mi-a zis si medicul cum ati zis si voi, adica e vorba de antitetanos, dar a zis ca daca il are medicul de familie si vrea sa mi-l faca, sa mi-l faca.si am mai intrebat si de hemoroizi, m-a linistit spunandu-mi ca e normal sa apara si mi-a prescris ceva unguente. nu ma inbtrebati acum ce anume ca pic de somn.daca vreti maine va spun cum se numesc ca ma voi uita pe reteta.
referitor la bebei unul a ramas tot baiat iar celalalt se pare ca ar fi fata, dar nu e sigur.
ma duc la somnic, ca sunt stresati micutii de atata monitorizare.
anco 31+
gegea spune:
anco, felicitari, ai revenit cu vesti frumoase ! Odihna placuta !
Vedeti ce stresanta am devenit daca am ajuns si eu la zi cu cititul ? Is cu ochii numai pe voi...
Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
delia79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
bravos fatoooo ... bey ce inseamna America ... super faine hainutele , mie asta mi-a placut cel mai mult ... caut ceva asemanator pt baietel dar de unde sa gasesc luto 39 de saptamani fericite si spor la cumparaturi in perioada urmatoare ca de odihnit avem noi grija ... fetelor fug afara ca e racoare deja cica ...revin Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
M-am intors de la cumparaturi, am gasit niste pijamale pt mine si o pereche pt bebelina. Cam atat, dar sunt rupta de picioare .
Aida, salopetica aia e de la Mexx si am vazut asa rapid ca au magazine si in Ungaria, ia vezi poate gasesti chiar aproape de tine
Citesc in continuare.......
in curand mamy de Sofia scumpa
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco fetelor mai devreme am ajuns si eu de la spital.mi-a facut ecg la bebei cred ca doppler, apoi eco la burtica.sunt ok micutii.recomandarea pt mine a fost fara efort ca daca ma apuca travaliul nu se mai poate lungi avand in vedere ca sunt 2.apoi mi-a facut o injectie si o perfuzie cu gynipral. am intrebat si de vaccinul ala si asa mi-a zis si medicul cum ati zis si voi, adica e vorba de antitetanos, dar a zis ca daca il are medicul de familie si vrea sa mi-l faca, sa mi-l faca.si am mai intrebat si de hemoroizi, m-a linistit spunandu-mi ca e normal sa apara si mi-a prescris ceva unguente. nu ma inbtrebati acum ce anume ca pic de somn.daca vreti maine va spun cum se numesc ca ma voi uita pe reteta. referitor la bebei unul a ramas tot baiat iar celalalt se pare ca ar fi fata, dar nu e sigur. ma duc la somnic, ca sunt stresati micutii de atata monitorizare. anco 31+ |
niste agitate pentru tine. super vesti :)
MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
anco spune:
va pup pe toate si va multumesc de incurajari si de sustinere.
chiar am plecat ca imi pica ochii in gura, cred ca mi-a pus si ceva de dormit ori in perfuzie ori in injectie.
vorbim maine.
anco 31+
lutoniana spune:
mi s-a stricat net-ul de 3 ore tot incerc sa-i fac ceva
Am sunat si mi-au spus ca luni intre 12 si 4 trimit un tehnician la fata locului si ca e gratus dar daca nu ma gaseste acasa platesc 10 lire
Intre timp am incercat sa ma conectez cu mobile broadband-ul (acela de care iti spuneam Cristina) numai ca nu are asa mare semnal si nu pot ca de obicei sa vorbesc si pe mess si muzica si forumeala si poze ..de-o data.
Asa ca am vorbit putin cu Adi care s-a culcat acum, am inchis mess-ul si am deschis forumul..
Asta e tot ce imi lipsea dupa ce ca stau aici ca o cucuvea......sa nu am nici net. Bine ca misca cat de cat porcaria asta mica.....(daca ajunge mesajul la voi sunt victorioasa
Cea mai fericita 32 + cu
lutoniana spune:
Anco ce vesti bune
Gegea baga mare ca mie imi plac fetele active....
Manga sa nu te apuci de curatenie ca nu are niciun rost
Diana mi-a placut aia cu tufisu da' om sa fie
Fetele saptamana vitoare cine se mai inscrie la vesti minunate ?
Eu am intalnire cu coana moasa miercuri
Cea mai fericita 32 + cu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana mi s-a stricat net-ul de 3 ore tot incerc sa-i fac ceva Am sunat si mi-au spus ca luni intre 12 si 4 trimit un tehnician la fata locului si ca e gratus dar daca nu ma gaseste acasa platesc 10 lire Intre timp am incercat sa ma conectez cu mobile broadband-ul (acela de care iti spuneam Cristina) numai ca nu are asa mare semnal si nu pot ca de obicei sa vorbesc si pe mess si muzica si forumeala si poze ..de-o data. Asa ca am vorbit putin cu Adi care s-a culcat acum, am inchis mess-ul si am deschis forumul.. Asta e tot ce imi lipsea dupa ce ca stau aici ca o cucuvea......sa nu am nici net. Bine ca misca cat de cat porcaria asta mica.....(daca ajunge mesajul la voi sunt victorioasa Cea mai fericita 32 + cu |
acu' iti scriam...ma intrebam dk ai avut un party prea intens si te-ai dus devreme la culcare?
MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com