Mamici si Gravidute Italia (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Am intrebat pt ca mi-a zis o asistenta ca cu cat il alaptezi mai mult cu ataat sistemul lui imunitar este mai dezv si este mai rezistent dar se pare ca nu este valabil pt toti.
Mie mi-a parut rau ca nu am putut sa il alaptez mai mult de patru luni juma dar ce era sa fac daca nu aveam laptecand alaptam se topeau kg acm ma chinui sa dau jos si nu pot cred ca ma apuc iar de exercitii,ar trebui sa iau exemplu de la Roxali

Mergi la inceput

Mai fetelor dar pe unde sunt Ely,Giorgi? Au plecat in Ro?

Diseara mergem la pescuit pe malul marii,facem si un mic gratar va scriu maine daca am prins,sa-mi tineti pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetele am reusit in sfarsit sa pun poze,ia vedeti e frumos iubitu meu?
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

IRINA imi pare rau ca FABI nu sta bine.va trimit un pupic poate va faceti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetele!
Irina, sper ca Fabi e mai bine!!Cate emotii si stres.
Adevarul e ca eu nu stiu ce o sa ma fac cand se imbolnaveste copilul...Pana acum noi am fost sanatosi, nu prea stiu sa reactionez la boala
Monica: imi imaginasem ca arati altfel, nu stiu de ce!!Arati foarte bine, parca ai avut copilas dintotdeauna, asa mi se pari de naturala cu Denis!
Dar am o curiozitate, ca am vazut pozele tale!Tu ai facut epidurala, nu?Ca prea erai relaxata in poza cu titlu "cu o ora inainte ...".
Va salut pe toate!!
Duminica placuta!!

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

KEMSY nu am facut epidurala,eram asa deoarece nu imi facusera inca injectia pt declansarea contractiilor ca nu prea aveam si s_au hotarat sa mi le intensifice si la 11.50 mi_au facut injectia si la 12:20 il aveam pe DENIS in brate.daca vedeai ce fata aveam at nu mai vroiai sa nasti mai bine ca nu mi_a facut poze sotul

Mergi la inceput

Neata!Cum v-a fost weekend-ul?

Monica-il prinde galbenul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetelor,multumesc pt griji tuturor.

Noi suntem mult mai bine,na mai facut temperatura,probabil de la siropul pe care i lam dat.

Asa ca ieri,apropo de intrebarea Biondei,am iesit la un gratar,Fabian mia alergat tot timpul cat am stat acolo.
Am incarcat si un www.onetruemedia.com/shared?p=93710a6bea79ddfddb61b4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Apropo de vecini,am si eu unii de toata frumusetea,pe etaj cu mine am o familie de albaneji care au 3 fete,cea mai mica a facut 3 ani si tipa cat e ziua de lunga,in casa pe sala nu conteaza unde,iar sub noi este o familie de marochini care se bat de cel putin 3 ori pe luna,iar de 4 schimba mobila in casa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bunaaaaaaa

La mare a fost fain ...copii sau distrat binenteles .

Bionda am sa pun ceva poze sa te mai linistesc ca nu sant chiar fotomodela dupa 9 luni de palestra
Pai daca ai in familie constructori merita nenica...mai bine cu junca da cu casa...vei avea si timp de dat jos

Irina daca nu tusea de ce i-ai dat siropel??...ai grija cand il expui la soare,dupa cura cu medicamente

Voi avea musafiri in fiecare zi...cica or sa le fie dor de mine..dimineata nu va mai zic la cat plec ca nu ma credeti sau ve-ti spune ca devin milionara

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cine doreste avem poze caldeeeeeeee

o zi buna fetelor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput