Mamici si Gravidute Italia (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali-sa stii ca mi-a trecut prin cap sa-i impusc ...Ieri am luat-o frumos pe Ambra in brate,si am mers la domnul care batea de zor.I-am zis la Ambra sa-l intrebe daca o lasa sa doarma macar o ora...zis si facut,s-a oprit o ora,si macar s-a odihnit sufletelul meu...pai nu se mai poate...

stefania-buna,buna cafeaua...
A dormit pana la urma Stefy in camera ei?
Spor la treaba,daca va gandit la bb 2!sa vina cand va doriti!

irina-multa sanatate si sa se faca bine!Iar are rosu in gat?
Asa isi schimba si Ambra orarul de olita...cand,cum...
Sa ne spui cum se mai simte Fabi.

Ma duc sa ma imbrac,ca imediat tre' sa plec.
pe toate!!!

andreea, Ambra si 14+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

buona sera ragazze
hai ca pina la urma mi-am gasit timp sa va salut
tre`sa citesc ce ati mai scris
vad ca ati fost harnicute,v-am lasat la inceput de capitol
pe cind ma intorc il schimbam iar
cam asa ar trebui sa fie nu?
despre noi tuttoooo super fain!
ne plimbam de ne rupem picioarele sa vizitam locuri noi,piti zici ca bea redbull in loc de lapte
ufa da ce obo mai sint,e atit de energica si atit da din gurita si nu tace o clipa de ajungem sa disperam
mamma mia che chiaccherona am stiut face
drumul a fost ok,a fost cuminte o ora s-a jucat o ora a dormit,sper sa fie cuminte la intoarcere
acum daca are 2 ani are locul ei,gata cu locul de baby
poze o sa pun cind ne intoarcem si avem putin timp
va pup si numai bine,ne auzim noi

mami de Giulia -20 iunie'07

ma bucur ca sunteti binema gandeam la voi mai mereu ...am incercat sa te sun chiar..dar nu aveai linie..normal daca esti in ro...
-ici si la chiacherona
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Buna fetelor!
Tot citesc pe fuga si nu reusesc sa scriu un mesaj

Stefi ma bucur ca nu ne-ai uitat
Cu olita , daca are anumite ore cand face (de ex dupa papa de dim),o pui si gata cu o carticica cu ceva in mana...daca sta e bine...a mea urla daca o asez, zice cand face kk si cand face pipi tot kk e
Noi nu ne grabim cu olita la anul in mai sau cand imi dau seama cai mai pregatita
Poze ceva??...te faci ca uiti

toate fetele
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

ali
de ar fi atat de usor....acum am citit si la fete un subiect cu ceva de genul" gata! face la olitza..dar din ce spun ele acolo..e cam greu ca ei nu au inca simtul dezvoltat..el se dezvolta dupa 2 ani jum 3 ani quindi....nu tre' sa'mi ies din fire..si sa stau calma..cand o sa fie pregatita o sa'mi dau seama..asta nu inseamna ca o sa astept 5 ani ..in nici un caz...mai devreme oleaca...in ciuda a tuturor celor care zic ca e o treba usoara...am decis sa o iau usurel..sa nu ma agit..si sa nu'mi stresez copilul din orice..(oricum daca o face la varsta asta e ceva intamplator..<desi ea imi zice mereu cand face kk dar dupa ce face(sau cand e pampersul plintot kk e:-)))]....dar se mai intampla si sa'mi zica asa doar de dragul de a ma vedea agitata..se amuza cand ma vede.." olitza unde'i ..hai repede"spuneam ca dupa parea mea chiar daca se va intampla de cateva ori..si nu mereu..atunci cand imi va fi lumea mai draga ..imi va face niste bucurii)o s'o las in limitele ei ..bineinteles ca nu ma voi culca pe o ureche..o sa incerc mereu sa o ajut si sa'i vin incontro..dar nu o sa adopt metode drastice cum am auzit eu... ehe...scuzati iar ma ratacesc pe drumuri...

n'am reusit dimineaza sa bag decat in comp fotografiile ...ca s'a si trezit... iar la ora pranzului aveam o prietena la mine..asa ca n'am mai facut nik..

va pup pe toate ca nu mai are stare mergem sa facem "pa-paie" adika baie..ei asa'i place sa zica....nustiu de la ce s'a luat...da' mai are din astea
o seara placuta..[flo]si ma bucur ca va placut -ua mea

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna ...daca tot am putin timp descarc niste restante...serbare baiat si o tititza

fa pup pe toate fug sa fac bagaje de mareeeeeee...

Stefi e plecata in Olanda Katia...muoma vine cu saboti , mori de vant si rupta de piciore

Andreea , ma innebunesti adik fata face propozitii...oricum ai facut bine

Irina

Nelia da ce numai Plasmon ii poti da...eu voi incerca cel proaspat cand voi avea...am mai incercat-o si cu altele sa nu am probleme...in general cel proaspat, mai ales cel din Bucovina(deabea astept)

fete dulci

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

restanta http://good-times.webshots.com/album/563889535aRgjgd
pag 3
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

roxali-poate ca nu am explicat cum trebuie...nu face fata propozitii...am zis tare sa ma auda muncitorul catre Ambra ,,Intreaba-l pe domnul daca te lasa sa dormi macar o ora"...
Ce bine seamana copii cu tine...parca i-ai facut singura...

andreea, Ambra si 14+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetele

Eu nam dormit toata noaptea.Aseara am fost la urgenta cu baiatul,imi facuse tyemperatura mare si in plus dupa ce a mancat un pic de lapte sa pus pe un plans de nu stiam ce sai fac,asa ca am plecat la spital.La spital la controlat are rosu in gat dupa cum am banuit ia luat si urina,pt analize si ii iesise ca are un pic de infectie in urina,asa ca iau luat si sange(mititelul cat mia plans) si a trebuit sa asteptam cica o ora sa vina rezultatele dar de fapt am asteptat 2 ore,au iesit bune.Mia zis in cazul in care imi face iar temperatura sai dau tachipirina sirop,si daca persista pana diseara sal bag la antibiotic.

Pe la 23 jumate am ajuns si noi acasa,dar problema e ca na mancat nimic,si cand atipea imi tresarea foarte tare si in permanenta,sa speriat foarte tare cand iau luat sange erau toti calare pe el acolo si in plus era prima oara cand ia luat sange.Abia dimineata sa mai linistit si mia dormit un pic si asa am dormit si eu un pic,acum stau cu energizante.Avand in vedere ca pt gat nu ia dat nimic ii dau sirop antalfebal,poate il lasa sa manance si el

Roxali tiam vazut comorile cred ca esti super fericita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salut fetelor!

Irina sanatate lui Fabiam observat ca e foarte sensibil mititelul de elcat timp l-ai alaptat?

Berapiri mamaaa 400 de euro?!!! Sincer as prefera sa il tin acasa decat sa dau atatia bani poate decat daca as munci si as avea un salariu mare dar asa...

Roxali bani nici nu avem multi dar nici deloc,ne trebuie sanatate si sa mearga bn munca in continuare in rest se face putin cate putin.La anu daca ne ajuta D-zeu o ridicam si pe parcurs facem restul.Noroc ca sotul stie sa faca tot de la zidarie pana la interioare ,exterioare,o sa vina sa ne ajute si tatalmeu cu socrul,eu fac mzancare si gata casutaAcum o luna un var de al nostu a facut casa cu etaj si mansarda , au muncit numai patru la ea
si au terminat-o intr-o luna.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Buna fetelor,

Irina i-mi pare rau pentru baietelul tau ca sta rau,este sensibil ca si ficamea.Nu conteaza cit il alaptezi(cel putin eu asa gindesc),eu inca o mai alaptez pe alessia si are aproape 2ani, este la fel de sensibila.
Berarpiri si vecini mei sint la fel de nesimtiti,nici nu-i intereseaza ca locuieste un copil mic la ap.de sub ei,fac galagie la greu.

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto

Mergi la inceput