Mamici si Gravidute Italia (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

Si bineinteles ca am zile pline,maine merg la analize,sa iau un pachet,apoi la o cresa privata...si somn cam putin...

-ici la fete obosite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
eu sunt super ocupata si nu prea reusesc sa intru dar va citesc mereu.
KEMSY arati super,nmai ai un pic si gata vine si bebe al tau.
noi suntem bine,eu cel putin sunt bine mai am de dat 2 kg jos si sunt ca inainte sa raman insarcinata,bebe e bine doar ca mai are crize cand il ia colicile mai tare si se marie un pic dar in rest nu ne plangem suntem frumosi si sanatosi.de mancat mananca bine cam la 2_3 ore.doamne nu imi vine sa cred ca deja are 2 sap.ce repede trece timpul...

monica mamica fericita de denis stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buona sera ragazze
hai ca pina la urma mi-am gasit timp sa va salut
tre`sa citesc ce ati mai scris
vad ca ati fost harnicute,v-am lasat la inceput de capitol
pe cind ma intorc il schimbam iar
cam asa ar trebui sa fie nu?
despre noi tuttoooo super fain!
ne plimbam de ne rupem picioarele sa vizitam locuri noi,piti zici ca bea redbull in loc de lapte
ufa da ce obo mai sint,e atit de energica si atit da din gurita si nu tace o clipa de ajungem sa disperam
mamma mia che chiaccherona am stiut face
drumul a fost ok,a fost cuminte o ora s-a jucat o ora a dormit,sper sa fie cuminte la intoarcere
acum daca are 2 ani are locul ei,gata cu locul de baby
poze o sa pun cind ne intoarcem si avem putin timp
va pup si numai bine,ne auzim noi

mami de Giulia -20 iunie'07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!
Tot citesc pe fuga si nu reusesc sa scriu un mesaj

Stefi ma bucur ca nu ne-ai uitat
Cu olita , daca are anumite ore cand face (de ex dupa papa de dim),o pui si gata cu o carticica cu ceva in mana...daca sta e bine...a mea urla daca o asez, zice cand face kk si cand face pipi tot kk e
Noi nu ne grabim cu olita la anul in mai sau cand imi dau seama cai mai pregatita
Poze ceva??...te faci ca uiti

Bionda e buna treaba cu casa...pai ai nevoie de banet sau de cineva care sa stie sa o contruiasca (sotul??)...noroc ca am un apart in Buc si o bojdeuca in Bucovina...aici platesc mutuo peste 5 ani scap, dar pana scap ma ustura...se cam vede ca ma imbrac cand sant sconturile, mai ales ca aveam nevoie...slaba-grasa-mai putin grasa imi trebuia ceva ca-mi atarnau

Katia e destrabalare totala acolo la voi...haimanalele
fata are cu cine semana chiaccherona

Andreea cred ca impuscam vecini...asta mai iti trebuia...afara cald, in casa bubuieli

Mai fetelr nu mi-o luati in nume de rau , dar eu nu mai pot sta in Ro , mai ales in capitala...nebunie, hotie ...cred ca nici nu m-as descurca cu salariul de acolo

Avem ca luma de munca acuma...adik plec la 6 , pana seara , dar nu uit de sala...ma storc bine si acolo ,ca de sant nasa mare
maine seara fug 2 zile la mare asa ca ne mai auzim luni

toate fetele

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bionda cunosc copilasi care la un an aveai doar un dinte,dar mancau de upeau totttttt...mai bine ca nu-ti sata in girello...si cum sa nu -l iei in brate, iote si daca voi avaea 10 nu-i voi lasa sa planga...pana va merge dupa , va mai sta si pe piciorusele sale

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

netza!...
o cafea ceva?matinala vedeti ..am reusit performantza sa o culc pe stefy in camera ei ..nustiu daca nu s'o trezi mai acusi dar eu sper sa apuc sa bag niste foto...

va pup o zi buna ..va las cafelutzul

...ps: sper sa veniti toate sa va luati cafeaua..am lasat pt fiecare..ce ziceti ajunge?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Ciao fetele!

Nam mai reusit sa intru

Si noi ne chinuim cu olita,intrun timp stiam exact cand trebuie sal pun pe olita,dar acum isi schimba de una programul,il tin cate o jumat ede ora pe olita si dupa cel ridic ii pun pampersul si la vreo 10 minute face in pampers

de aseara imi face temperatura,azi lam bagat la sirop,sa vedem cum evolueaza si daca nu fuguta la spital cu el.

Am vazut si eu proiectele de casa,moama ceas vrea si eu...da banii astia se duc asa repede...

Roxali esti tare daca mai ai putere sa mergi si la sala dupa o zi de munca,mai ai putere sa te ocupi un pic si de copii cand ajungi?Eu nas putea,mie imi ajunge numai juma de ora cu Fabian in parc,ca ma invarte ma intoarce,si sunt terminat,si pe langa treburile casei,curatenie gatit...seara cad franta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Aproape am terminat pe ziua de azi,mai am de mers la un asilo nido,la 13.30...la cel la care am fost deja costa 365 e de la 8.30-13.30,pranz inclus.Sa vad dupa ce merg la toate 4,daca peste tot e asa,nu cred ca o ducem anul asta nicaieri...

monica-ma bucur ca sunteti bine,si ca ai bebic cuminte si mancacios!Inseamna ca stai f. bine,daca mai ai 2 kg. de dat jos...eu dupa ce am nascut m-am ingrasat 4,mancam si noaptea ...e drept ca aveam lapte cat pt. 2 bb-i...

katia-inseamna ca se simte bine Giulia la sora ta...de fapt asa e si Ambra,fata de sora mea...ma gandesc ca vorbiti din cand in cand pe net,si o tine minte...
Ai vazut ce fetita cumintica ai?Bravo ei,daca a stat in scaun si s-a jucat...

andreea, Ambra si 14+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Hai ca iau si eu o tura de cafea ca sunt cam constipata...,astept copchilul sa se culce,si eu il puneam pe olita,cand era mai mic,dar nu constant,acum il pun de vreo 5 ori pe zi,dimineata dupa laptic neaparat ....si in rest il las prin casa cu putulica la aer..mama ce ii place..oricum nu are ce uda,ca e gresie ,se spala,iute...dar cestia e ca nu face daca nu are pampers pe el...de ex acum l-am imbracat de nani,adica un body si pampers,si cand se va trezi va avea pampersul numai pisu ..iar caca face sear la 11 dupa ce ne uitam la Wanna dance,apoi la clona,si apoi fuge prin casa si face caca,el asa face ,fugind,mai ales cand e un pic constipat...

Apropo,eu aici ii dau lapte Plasmon lichid,stiti voi daca in ro exista si lichid..deci el nu e facut din lapte praf si cu apa,ci e lapte parzialmente scremato,parca,si cu vitamine,si toate celea in el..deci e lapte normal,imbunatatit pt neonato
Daca stiti ceva ,dati de stire aici la mine

deChristian Ionut

Mergi la inceput