Mamici si Gravidute Italia (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am fost azi cu vecina la o scuola materna,sa vad daca nu mi-o iau pe Ambra,si poate avem sanse,din februarie incolo...pretul e pe jumatate,in comparatie cu cresele private,cred ca se ajunge la 250 euro /luna...ne intoarcem la inceputul lui septembrie,sa fie toate maicutele,si atunci imi spun sigur daca o vor lua sau nu...

irina-e frumos acolo,nu am fost niciodata...cum de v-ati gandit sa mergeti la parcul asta?E aproape de voi?

roxali-concediu placut!

stefania-iar nu mai dai pe-aici?

katia-asa e,trebuie umpic pana revin toate ca de obicei...oricum sunt constienta ca tre' sa stau aici,pt. bb din burtica,altfel mergeam si eu in tara macar o luna,daca ma lasa sotul ...dar nu vreau sa pierd analizele,si controlul lunar.
Voi ce mai faceti?Giulia?

neliacris-cum te simti?Sper sa-ti fie mult mai bine decat mie!

Ma duc sa si sa-i dau la sufletelul meu sa manance.

andreea, Ambra si 15+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

Am fost azi cu vecina la o scuola materna,sa vad daca nu mi-o iau pe Ambra,si poate avem sanse,din februarie incolo...pretul e pe jumatate,in comparatie cu cresele private,cred ca se ajunge la 250 euro /luna...ne intoarcem la inceputul lui septembrie,sa fie toate maicutele,si atunci imi spun sigur daca o vor lua sau nu...

irina-e frumos acolo,nu am fost niciodata...cum de v-ati gandit sa mergeti la parcul asta?E aproape de voi?

roxali-concediu placut!

stefania-iar nu mai dai pe-aici?

katia-asa e,trebuie umpic pana revin toate ca de obicei...oricum sunt constienta ca tre' sa stau aici,pt. bb din burtica,altfel mergeam si eu in tara macar o luna,daca ma lasa sotul ...dar nu vreau sa pierd analizele,si controlul lunar.
Voi ce mai faceti?Giulia?

neliacris-cum te simti?Sper sa-ti fie mult mai bine decat mie!

Ma duc sa si sa-i dau la sufletelul meu sa manance.

andreea, Ambra si 15+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Buna...
deocamdata ma simt super bine,doar sanii sunt deranjanti,in rest niika!!probabil la sf sapt asteia vor incepe greturile,ma gandesc la ele dar nu mi le pot imagina....
La noi la scoala materna e mult mai mult...500 de euro

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daraban

ciao fetelor
Nelia bine ai venit!
Roxali concediu placut!
Eu sunt la munca azi pana la 3.
Sambata vine si tati nostru acasa si asteptam nerabdatoare,ca vine cu,cadouri...bichiteca pt Delia

dana si delia gabriela (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

O...bichicheta mumoasa?sa o stapaneasca sanatoasa...
parca spuneai ca dai 11 mil pe cresa?oooooooooo?mult...dar daca esti linistita e bine...

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Hi
Andreea-asa e acum pina te obisnuiesti cu gindul
se simte lipsa si pina reintri la rutina e cam nasol
te inteleg sa-ti mai treaca din tristete
Ambra poate nu maninca din cauza dintisorilor sau poate caldura
la noi azi e un pic innorat si un vint tare placut
era si timpul sa mai fie cite o zi asa
Irina-arata super parcul,nu am fost
in concediu vrem sa mergem si noi sa mai vizitam una alta,mai un pic-nic
distractie placuta!
Roxali-drum bun si relaxare maxima
ce fain o luna de feerie!
sa ne auzim(scriem)cu bine
Nelia-bine ai revenit
imi pare rau ca nu a fost chiar asa frumos la mare
cum te simti? se face prezent simburelul?
ai dat vestea mai departe?
Ely- pt 3 lunite ale Denisei,te asteptam cu drag
Kemsy-ma gindesc ca poate iti iei masina noua daca abia atunci o poti lua
cit e de mare masina de nu vrei s-o conduci? ce model e?
sa stii ca asa am facut si eu cu asta cind am luat-o nu am vrut s-o conduc ca ziceam mereu ca e prea mare pt mine dar asa bine m-am obisnuit
oricum eu tot smartul il astept
Bionda-crezi ca daca intri mai mult o zi apoi gata esti iertata?
asa ca mai pune pozici mai vino la o cafea si nu mai trage chiulul
am modificat listuta putin,o mai las asa o vreme si daca tot nu mai apar nicicum fetele iar o schimb
nu cred ca deranjeaza pe nimeni,oricum am intrebat mai demult

mami de Giulia -20 iunie'07

Samburica mea?inca nu isi face simtita prezenta,mai asteptam un pic
poti sa faci listuta cum crei de cuviinta...
Inca nu am spus vestea decat sorei mele din spania...ea are o fetita de 4 luni jumate si i-am spus sa nu dea la nimeni hainutele Sofiei...si de aici a dedus ea ca sunt gravi si a trebuit sa ii spun...in rest mai astept...
Sotul nu ii va spune familiei pt ca pe ei oricum nu ii intereseaza,si asa a hotarat,cu siguranta ii va spune candva...
Si pe ai mei ii voi anunta in tara pe 14 cand voi pleca ,tata va stii repede ca va veni sa ma ia de la cluj iar in 3 ore cu masina voi vomita macar 1 dat si deh...doar a avut 3 sarcini(mama)asa ca isi va da seama...
Sper sa mai apuc sa imi fac analizele de sange,in ro nici nu stiu cum se fac...aici le fac toate odata..
giulia ce mai face?

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia ai avut mare dreptate de scandal era Myair...pierduta licenta de zbor si eu avion...ma rog aveam o presimtire la telefon nu raspundeau, email nik, cei deacasa nu ti se intampla tie nik(oare??)...
Sta la mare La Rimini, vazut aeroport ...
intre timp la intoarcere mi-am luat altul disponibil la wizzair de la Roma Ciampino ptr maine sper sa plec
Imi pare rau de drum ,dar sant altele mai rele pe lumea asta...incet,incet ne vom reveni

poate mai tarziu mai intru

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxali-imi pare rau de peripetii
eu ti-am transmis de la mamii
nu am auzit nici eu,
si asa ai vazut ca pina nu esti in fata faputuli implinit nu stii cum sa faci
macar va recuperati banii?
eu cu wizz am mers de multe ori fara nici o problema
cred ca deja de 6 ori am mers cu ei si o singura data au avut intirziere o ora pt ca deja intirziase de fapt din londra-cluj apoi roma
hai ca nu de mult am fost si noi la ciampino
sper sa nu mai aveti probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Andreea-bafta cu gradinita
da de aveti noroc
odata intrata la stat merge in continuare fara sa renovezi ogni anno
mai greu e pina intra
cind mai faci urmatoarea eco?
de acum ar fii trebuit sa te mai lase greturile....imediat esti la jumate de drum...ce repede a trecut...pt noi dar tu....
Nelia-pot sa iti dau un sfat?daca vrei bineninteles
cind dai reply la vreun mesaj de ce nu stergi si lasi numai fraza la care te referi?
nu ca iei din spatiul meu dar parca e cam mare mesajul...
acum faci cum vrei nu trebuie sa si aplici
Irina-sa faci pozici multe in parc sa avem ce vedea
Daraban-ce frumos ca vine tati
cred ca abia asteptati amindoua
cit mai aveti de stat asa despartiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-e bine daca e aproape de voi,nu e obositor drumul pt. fabi,si in caz ca nu-i place una doua sunteti inapoi acasa...Ii place in apa la Fabi?Daca da,eu zic ca se va simti f. bine.Pe Ambra o scot plangand din apa,cand mergem la mare...

neliacris-nu e neaparat sa ai greturi,sper pt. tine sa ai norocul ala...Eu sunt sigura ca vor fi fericiti ai tai,cand le vei spune ca vor mai avea un/o nepot(ica).

katia-habar nu am daca e de stat scoaloa asta la care am fost ...faza e ca vecina si-a dus baiatul,si poate reuseste ea sa le convinga s-o accepte pe Ambra.Normal,fac exceptii la copii care au 2 ani jum.,dar Ambra va avea doar 2 ani si 4 luni in februarie...speram sa le convinga vecina...
Urmatoarea eco o am pe 17,am decis sa merg luna asta la privat,ca normal mai aveam doar pe 9.09. cu libretul.Sapt. viitoare am controlul lunar,si apoi cealalta sapt. ecografia...il va vedea si Ambra pe bb...

andreea, Ambra si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! L-am bagat si noi pe bebe un pic in apa marii dar s-a speriat poate la anu ii va placea

Mergi la inceput