Mamici si Gravidute Italia (57)
Raspunsuri - Pagina 16
neliaCris spune:
Buna..m-am intors...a fost per total bine,se putea si mai bine...pana la super mai era cale lunga...o experienta frumoasa si traumatizanta pt copil,nu a papat mai nimic la hotel,nu avea masuta lui dea casa,nici calculatorul,deci avis copiilor posedati de calculator..a trebuit sa ma intorc mai repede pt ca bebe nu papa nimic,nu ii placeau oamenii ,era prea cald,gingiile il dor de numa...doar lapte cu biscuiti si putin pe langa altceva,acum ma bag la o supica de pui cu pastine,am 3 masini de spalat,mai multe de strans decat daca stateam acasa,dar de...a
am uitat
am fost 1 dimineata la 6 fara pe faleza pentru aerosol,bine cris era fr adormit,a fost frumos,sper sa nu mai avem probleme cu gatul un an!!!
mai intru sa mai pove cu voi,acum la curatenie si papica....
Bine ai venit snow..si la multi ani alexia
deChristian Ionut
4+
Berarpiri spune:
A plecat ieri mama ...am o stare,ca mi-as face bagajul bagajul sa plec si eu...
Ambra a inceput sa faca mofturi la mancare...o fi caldura,or fi gingiile,nu stiu...saptamana asta a mancat f. putin,nici nu mai stiu ce sa-i dau de mancare...
Vad ca greturile nu ma lasa,tre' sa ma gandesc cand sa gatesc,cred ca o sa ma trezesc la 8 dim,si pana pe la 10 sa fiu gata...asa,macar daca mi-e rau,nu ma vede Ambra,ca doarme...
snow-bine ai venit!!!
andreea, Ambra si 15+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Buna gagici!
Am ramas fara cafea...adik toata e deja in valize...am bagat un orz(ca babele)
Andreea e greu fara mami...mai ales acum ca nu ai chef de nimica...ptr greturi nu ai luat nik omeopat??
daca pitica ta nu manaca ce sa zic de a mea...cand vrea si cat vrea, dar voi cara pastinne si fili d'angello, parmig si in rest mai gasesc si acolo...
Nelia chiar asa nu vrea nimic de mancare...prosciutto cotto, formaggino, iaurtel ...de fructe nu mai zic ca nici a mea nu vrea nimica
Katia am spor la dus
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
kemsy spune:
Buna seara mamici si bebici!
Snow, bine ai venit, si eu vreau PM !
Cum va ziceam, de acum stau acasa, o sa forumesc mai mult!
Masinuta abia in oct sau noiembrie ajunge . Pana atunci nu am decat sa o conduc pe cealalta, dar e mare, si ma enerveaza (de fapt asa-s eu, iepure, mor de frica).
Ce fain, la mare...asa mi-as dori si eu, ca e asa cald!!Curg apele de pe mine mereu...parca am dus deasupra capului!
Va si va doresc odihna si distractie placuta!!
Gianina 31+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
Roxali spune:
Gagici mai am putin si imi i-au zborul va cesc pe toate ...daca voi mai avea ocazia (adik timp)mai intru ...pana pe 2 sept ...numai bine si aprofitati de vara asta nu va ascundeti in casa
Voi avea ocazia de a cunoaste si ceva mamici de la odiseea noastra pe 5 august ...bineneteles nu numai atunci
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxali Gagici mai am putin si imi i-au zborul va cesc pe toate ...daca voi mai avea ocazia (adik timp)mai intru ...pana pe 2 sept ...numai bine si aprofitati de vara asta nu va ascundeti in casa Voi avea ocazia de a cunoaste si ceva mamici de la odiseea noastra pe 5 august ...bineneteles nu numai atunci Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Vacanta placuta iti dorim si distractie maxima
deChristian Ionut
4+
Irina20 spune:
Neatza
Roxali ,multa distractie
Snow bine ai venit printre noi,vreau si eu pm
Katia ai dreptate,toata ziua umbla Fabian,la amiaza ,defapt nu se face 12 el cade frant de oboseala,nici nu mai apuca sa manance ca ia somn,si mai si transpira de parca zici ca iai pus dusul in cap asa e de ud
Ieri am vrut sa ne ducem un pic la mare,da asa de bine ca dimineatza am pus si miam facut ordine,am profitat de faptul ca sta sotul cu baiatul,si nam mai fost nicaieri
Peste 2 saptamani e vorba sa mergem aici voi ati fost pe acolo?pare interesant.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
katiapam spune:
Hi
Andreea-asa e acum pina te obisnuiesti cu gindul
se simte lipsa si pina reintri la rutina e cam nasol
te inteleg sa-ti mai treaca din tristete
Ambra poate nu maninca din cauza dintisorilor sau poate caldura
la noi azi e un pic innorat si un vint tare placut
era si timpul sa mai fie cite o zi asa
Irina-arata super parcul,nu am fost
in concediu vrem sa mergem si noi sa mai vizitam una alta,mai un pic-nic
distractie placuta!
Roxali-drum bun si relaxare maxima
ce fain o luna de feerie!
sa ne auzim(scriem)cu bine
Nelia-bine ai revenit
imi pare rau ca nu a fost chiar asa frumos la mare
cum te simti? se face prezent simburelul?
ai dat vestea mai departe?
Ely- pt 3 lunite ale Denisei,te asteptam cu drag
Kemsy-ma gindesc ca poate iti iei masina noua daca abia atunci o poti lua
cit e de mare masina de nu vrei s-o conduci? ce model e?
sa stii ca asa am facut si eu cu asta cind am luat-o nu am vrut s-o conduc ca ziceam mereu ca e prea mare pt mine dar asa bine m-am obisnuit
oricum eu tot smartul il astept
Bionda-crezi ca daca intri mai mult o zi apoi gata esti iertata?
asa ca mai pune pozici mai vino la o cafea si nu mai trage chiulul
am modificat listuta putin,o mai las asa o vreme si daca tot nu mai apar nicicum fetele iar o schimb
nu cred ca deranjeaza pe nimeni,oricum am intrebat mai demult
mami de Giulia -20 iunie'07
daraban spune:
ciao fetelor
Nelia bine ai venit!
Roxali concediu placut!
Eu sunt la munca azi pana la 3.
Sambata vine si tati nostru acasa si asteptam nerabdatoare,ca vine cu,cadouri...bichiteca pt Delia