Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Noi mergem la Sf. Ctin si Elena, hotel Rubin.

Am ales hotelul asta mai mult din cauza banilor, ca nu vrem sa mai dam 1000 euro pe 7 zile...
Am gasit in iunie, 7 nopti, 2 adulti si 2 copii minori, 351 euro. Eu zic ca-i foarte bine; am citit si review-uri si pare totul ok.
Acum intrebarea mea este: cum sunt agentiile S&S Travel si Family Travel??

Ati mers prin intermediul lor? Cum s-au comportat?

Noi am fost anul trecut la Kaliakra cu Eurotravel TGV si am fost multumiti. Insa nu au oferte pentru Rubin...

Merci de info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

am fost acum 2 ani in bulgaria la nisipurile de aur! foarte frumos, ft curat incomparabil cu cea mai buna statiune de la noi. mai stiu ca preturile ni s-au parut ft mici, oamenii ft primitori se staduiau sa ne spuna buna ziua in romaneste la restaurante..iar ca hotel..admiral mi s-a parut a fi cel mai bun..cel mai bine pozitionat..ai o vedere minunata de pe terasa camerei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Family travel e ok, eu am fost anul trecut cu ei in Bulgaria si a fost f. bine.De cealalta agentie nu stiu.(Pe mine m-ar interesa agentia AAtravel cum e).Dar am si eu o intrebare, 351 euro cu 2 copii de ce varsta, si cu ce masa, cate stele ai gasit bilete?Mi se pare super ieftin.Eu am 2 copii si eu si n-am gasit nimic asa convenabil.Eu merg tot in Bulgaria, la Duni.Acolo am fost anul trecut si acolo vrem si anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bine v-am regasit, bulgaroaicelor!

Crangutali, iar Duni? Si noi. Cand si la ce hotel vreti? Noi tot la Palace si dupa 23 august. Am trimis cerere ptr oferta la mai multe agentii, printre care aatravel si Family, dar desi Family travel au preturi ceva mai maricele , am iesit cam la fel cu Aatravel, ptr ca primii pun copiii cu reducere 40%, pe cand ceilalti cu 50%. Ma refer la copiii peste 7 ani. Oricum, nu ma grabesc, am trimis mail si la 2 agentii bulgaresti care mi-au raspuns ca n-au preturile inca, sa revin cu mail in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Crangutalil, la SS Travel am gasit oferta asta:
http://www.bulgaria.com.ro/vara.sfconstantin.rubin.html

Am primit si pe mail confirmarea: 7 nopti, mijlocul lui iunie, 2 adulti, 2 copii minori (nu platesc nimic), all inclusive, taxe de statiune = 322 Euro.
Mai putin cu vreo 30 de Euro decat oferta de la Family Travel.

Mergi la inceput

Crangutali, si fetele care au mai fost anul trecut la Duni la inceputul lunii iulie: cum a fost vremea, cum a fost apa marii, apa din piscina?
Initial ne hotarasem ptr sfarsitul lui august, dar pasaportul unde am inclusi copiii expira la sfarsitul lunii iulie, asa ca am inceput sa ma gandesc si ptr varianta asta, ca sa nu mai fie nevoie de 3 pasapoarte noi( ale copiilor). Aveti idee, daca ies din tara la inceputul lunii iulie,ptr 10 zile, iar pasaportul expira la sfarsitul lunii, pot iesi sau nu? Am cautat in urma, stiu ca situatie asemanatoare a fost la Caprioara, s-a mai schimbat ceva de atunci si pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Condi#355;ii de intrare #351;i regim de #351;edere

Cet#259;#355;enii romāni nu au nevoie de viz#259; pentru a c#259;l#259;tori īn Bulgaria.

Intrarea īn Bulgaria este permis#259; cu pa#351;aportul sau cartea de identitate valabile cel pu#355;in 6 luni de la data intr#259;rii pe teritoriul acestui stat.
Pentru verificarea condi#355;iilor privind intrarea #351;i stabilirea pe teritoriul Bulgariei, recomand#259;m consultarea informa#355;iilor oficiale furnizate de autorit#259;#355;ile bulgare:

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=29691

Mergi la inceput

Ligia, de cand ai tu cele scrise mai sus:de anul asta sau de anul trecut? Anul trecut stiu ca nu mai era valabila chestia aia cu cele 6 luni, cel putin nu in statele membre UE. Caprioara a fost in situatia asta daca nu ma insel, poate intra sa ne lamureasca.
Am trimis mail celor de la Pol de frontiera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna!

anul acesta vrem si noi la Duni, vad ca mai sunt fete care merg dupa 22 august, deci facem club? Roxana, poate ne vedem? Daca rezolvi cu pasapoartele :-)
Eu ma tot uit si nu imi dau seama daca sa aleg Palace sau Beach, diferenta e mica in pret, zau, si din review-uri unii zic ceva, altii...altceva.
Deci, ce-mi puteti spune? Din cate vad copilasii nu prea au ce face seara?
Acum 2 ani am fost la Miramar-Obzor si anul trecut la Ralitsa 3* Albena, asa ca acum vrem la Duni, sunt hotarata:-)

Adriana, cu SS Travel am fost, sunt seriosi (firma de familie), mie mi-au placut. Insa am rezerve la hotelul ales...mai bine zis la zona de plaja. Nu vreau sa te influentez, eu am fost de 1 Mai anul trecut si plaja era goala, insa am stat la Lebed, Rubi nu era deschis.
Poate vara e frumos, e si mai multa animatie.

Mergi la inceput

Corina, mi-ar place sa ne intalnim, dar deocamdata astept raspuns , am dat mailuri la Politia de frontiera si la inca unii, sa vad ce-mi raspund, ptr ca daca mai e valabil pasaportul, ne schimbam si mergem de pe 1 iulie, nu de altceva, dar nu-mi stau rau in buzunar 9 milioane( 3 pasapoarte -ptr copii). Daca va trebui sa le fac, totusi, atunci merg dupa 23 august, clar.

Despre Marina Beach si Marina Palace eu iti spun parerea mea: ia la Palace. Si acum sa-ti explic: ambele sunt pe plaja, asta ptr mine e un plus ptr ca fiind cu cel mic...ajung mai iute, dar la Marina Palace intra doar cei cazati acolo, care la randul lor pot intra la oricare din celelalte restaurante, baruri, piscine...etc. Ceilalti - oriunde ar sta: Marina Beach, Belville, Pelican sau vile- au acces peste tot, mai putin la Marina Palace. La masa de pranz e aglomeratie mare la restaurantul de la Marina Beach, cred ca mai toata lumea trage acolo. Probabil si la celelalte mese, dar la pranz e full. Sa stai acolo si sa nu gasesti loc la masa, sa fii nevoit sa te duci in alta parte - nu cred ca-i prea placut. La Marina Palace, din cauza ca intra doar cei cazati acolo, e altceva. Noi ne duceam intotdeauna la inceput, sa-l pot culca pe Calin repede, niciodata n-am asteptat sa se elibereze vreo masa si nici n-am stat la rand la ceva.
Marina Beach arata mai bine , am impresia ca e renovat mai recent decat Palace, n-am intrat in camere, dar interiorul mi s-a parut mai aratos decat la Palace. Barul mi s-a parut peste cel de la Palace, si ca servire dar si ca priveliste si marime.
Dar daca iti iei la Palace, poti intra cand vrea muschiul tau la M. Beach, invers nu se poate.
Piscinele de la M. Beach sunt pline, cele de la Palace...nu pot spune ca sunt goale, dar nu-i aglomeratia aia. E adevarat ca arata mai bine cele de la M. Beach, dar la Palace ai jacuzzi Asta daca esti fan piscine, eu una nu-s, am intrat o singura data in cea ptr copii, cu Calin, cat s-a dus sotul dupa o bere si nu m-am inteles cu copilul

Ma rog, deosebiri sunt, si servirea, parca si mancarea- erau feluri mai multe la Palace- plus ca diferenta nu-i prea mare ( 2-3 eur/pers/zi , de ex la agentia de la care am luat anul trecut au 56 eur/pers/noapte la Marina Beach fata de 59 la Palace- in suite, ca asta ma intereseaza pe mine, iar la dubla e 50 eur la M. Beach si 52 la Palace- apropo: ati gasit pe undeva preturi mai bune?)

Mai voiam sa scriu ceva dar nu mai stiu ce, e 1 noaptea, scriu maine daca imi aduc aminte.

Mergi la inceput