Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(15)
Raspunsuri - Pagina 11
roxana c. spune:
Kya, n-am fost la niciunul din cele 3 hoteluri, dar din ce am citit despre ele, toate sunt bune. Flamingo este cel mai bun, totusi, dar din cauza ca nu are all inclusive iar voi fiind cu copil mic, nu l-as alege. Dintre Gergana si Ralitsa as alege Gergana ptr ca e chiar pe plaja, pe cand Ralitsa e la 900 m de plaja( asa scrie in prezentare), exista un mijloc de transport pana la plaja, dar e la ore fixe, din cate am inteles.
(Si oricum nici Flamingo nu-i pe plaja, am uitat sa scriu)
Asta-i parerea mea, propie si personala, bazata pe criteriile mele, intra si tu pe "am fost acolo", "tripadvisor", "hollidaycheck" si fa-ti o parere .La primul site scrii cuvintele legate si cu .ro, la celelalte 2 scrii la sfarsit .com Sper sa nu se considere reclama si sa imi apara mesajul fara alte modificari.
Despre Nisipuri...nici acolo n-am fost, dar faptul ca-i o statiune mai animata si mai inghesuita...plus probleme in gasirea unui loc de parcare...nu ma tenteaza deloc, la fel si Sunny Beach. Acum depinde si cum iti place, tine de parerea fiecaruia.
Mi-am mai adus aminte inca ceva: presupun ca ai primit si preturile / noapte ptr fiecare din hotelurile mentionate, intra si pe siturile unor agentii si compara-le, ptr ca in Duni, de exemplu, a incercat cineva sa isi prelungeasca sejurul si pretul era dublu fata de agentiile noastre. Din cautarile mele, preturi bune au Aatravel, Familytravel, Giramondo.( toate cu .ro in coada)
Bafta in cautari si concediu placut!
roxana c. spune:
Corina, scriam in acelasi timp. Ce mai faci, ce mai face Andrei?
Mirela, ati stat numai la piscina de la Pelican? Pleaca si varul meu cu familia pe 22 august, la Pelican, ca n-a mai gasit la niciunul din Marine locuri , noi am fost intr-o seara sa vedem cum arata hotelul, si sincer...nu mi-a placut, cel putin de afara Sezlongurile de la piscina erau asezate pe 3 trepte, (ei au fetita de-o varsta cu baiatul meu, pai fii-miu n-are stare, cred ca ma intorceam cu el plin de julituri daca stateam la piscina), locul de joaca avea leaganele distruse...in schimb mi-a placut aleea aceea plina cu flori, care ducea spre pasajul de la Marina Beach, era superba.
Pe la ce ora ati ajuns, ati dat ceva la receptie? Seara aveati tzantzari in camera? Noi n-am avut, eram pregatita cu aparat ptr ei, dar in schimb m-au mancat de m-au rupt in zona amfiteatrului, probabil unde era verdeata multa. ( si asta dupa ce a plouat , pana atunci n-am avut treaba) E ceva ce-ar trebui sa stie?
Multumesc anticipat ptr raspuns
Kya spune:
Corina, Roxana
Am citit muuuulte review-uri, si nici nu mai stiu ce sa cred. O data e alba, o data e neagra. Sunt pareri foarte diferite!
Ca preturi Flamingo e cel mai scump (evident), Ralitsa e intr-adevar cam departe de plaja. Am mai primit o oferta de la Eurotravel - Laguna Garden. Asta pare un compromis bun intre pret, distanta fata de plaja, si ar avea si o pondere mai mare de review-uri bune . Sunt atat de subiective review-urile astea, incat nici nu mai stii ce sa crezi...
Continui oricum cercetarile, si o sa incerc si la agentiile numite de voi.
O zi buna!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cosmina_p spune:
Tocmai ne-am intors de la Duni,Marina Royal Palace!A fost super!Dar traseul ales(prin Vama Veche) a fost GROAZNIC de aglomerat!Daca aveti intrebari...va raspund cu placere!
roxana c. spune:
Scriam mai sus de o vecina care anul asta a fost la Kaliakra in Albena, dupa ce anul trecut fusese la Laguna Garden. Spunea ca i-a placut mult mai mult Laguna Garden decat Kaliakra, erau camerele mult mai mari( a stat la Kaliakra standard), mancarea mai buna...asa spunea ea, eu m-am mirat cand am auzit-o plangandu-se de mancarea de la Kaliakra, anul trecut era super ok. Acum...nu stiu ce sa spun, o fi avut asteptari prea mari de la Kaliakra, unde toata lumea vorbea de bine, ori o fi criza asta de vina...nu stiu ce sa zic.
Oricum, auzindu-te de Laguna Garden, am scris parerea cuiva.
Ah, am uitat, spunea ceva de piscina de la Laguna Garden, ca are topogan parca, nu mai stiu, oricum, ideea e ca i-a placut mai mult decat Kaliakra.
Kya spune:
Mi-a raspuns la mail Laguna Garden, si cica au o oferta acum - 130 leva camera dubla, AI. Asta ar insemna cam 30 euro E posibil sa fie atat de ieftin, sau a gresit aia cifrele in mail?
Agentia mi-a "pretuit" o camera la 112 euro .
Roxana multam de informatie.
ligia13 spune:
Anul trecut la Laguna Garden a fost super ok!
Camerele nu's f mari..dar faceau curatenie zilnic....
Mancare buna, multa, fara coada ... fructe din plin, nu cre ca nu ai avea ce manca!
Animatia....asha si ashsa...
Topogan la piscina..dar apa din picina era tare rece
In rest ce sa va spun..noi nu testam snakurile de la piscina...nu consumam alcool deci aici nu stiu ce sa zic
CatXO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Mi-a raspuns la mail Laguna Garden, si cica au o oferta acum - 130 leva camera dubla, AI. Asta ar insemna cam 30 euro E posibil sa fie atat de ieftin, sau a gresit aia cifrele in mail? Agentia mi-a "pretuit" o camera la 112 euro . Roxana multam de informatie. Raluca mamica de Sanziana 130 leva inseamna cam 75-80 euro. God didn't bring me this far, to leave me here! |
Kya spune:
Hmm... eu am calculat pe un site. Nu stiu cat e paritatea, dar mi se parea mie ceva ciudat.
Oricum e mai ieftin ca la agentie.
CatXO spune:
Poti sa-ti rezervi si direct la ei... Am fost intr-un an, pe 4-5 mai, si am stat la Laguna Garden fara rezervare. A fost destul de dragut, curat, ok. Sunt 3 hoteluri Laguna (Garden, Mare si Beach), cred ca toate sunt la fel, dar cel mai bine pozitionat e beach-ul evident.
Cele mai faine hoteluri din Albena raman Kaliacra si Flamingo, poate mai gasesti ceva la ele totusi.