Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 8
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancy_2405 Buna fetele. Nu prea mai am timp sa va scriu,dar va citesc mereu.Am vazut pozici foarte frumoase. Am fost si noi azi la pediatru la vizita,puiutul meu are 6.100 kg si 62 cm.Etotul ok.Am intrebat medicul pediatru de ce nu doarme ziua si a zis ca nu-i o problema.Se trezeste pe la 8 dimineata,mai doarme vreo 2 ore la pranz si tocmai seara pe la 22 se mai culca Si in timpul zilei,cand sta treaz,macar de-ar sta cumintel,dar vrea numai in brate...Sambata a venit sora mea la mine in vizita cu nepotica care e nascuta pe 1-04-2009 si a ramas draga de ea fara laptic ptr micuta si am alaptato eu Va pupic si va doresc o zi buna in continuare. ![]() ![]() ![]() Anca mami fericita de Alexandru George(07-05-2009) |
Felicitari pentru "vestile" de la medicul pediatru !
Ce bine ca ai laptic si de dat

Eu citesc cand alaptez, mai ales noaptea ca sa nu adorm cu Radu la san

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
DanaMi spune:
| citat din mesajul lui ancy_2405 Sambata a venit sora mea la mine in vizita cu nepotica care e nascuta pe 1-04-2009 si a ramas draga de ea fara laptic ptr micuta si am alaptato eu Va pupic si va doresc o zi buna in continuare. ![]() ![]() ![]() Anca mami fericita de Alexandru George(07-05-2009) |
Anca parca ma vad pe mine cu Ana
, din pacate nici ea nu are laptic si din cauza asta eu incerc sa-i asigur lui Bebe Darius macar un biberon de laptic pe zi mamica de
Bianca Maria 28.04.2009http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria12Luni?feat=directlink
otiliap spune:
serialbastre, multumesc pentru raspuns. am sa incerc si eu saptamana asta o combinatie de suc de morcov cu alte fructe. am sa-ti spun ce rezultate avem . 
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
nemora spune:
Otilia, copiii au fost diversificati initial cand au putut ei apuca cu mana si duce la gura. nici mai devreme nici mai tarziu. Acum OMS si Acdemia Americana de pediatrie recomanda inceperea diversificarii la 6 luni pentru cei care primesc san si la 5 luni la cei care primesc lapte praf. Stomacul unui bebelus nu este pregatit pentru altceva pana la 4 luni cel mai devreme. La 6 luni ii dai sarmale? ![]()
La Karo am inceput la 5 luni jumate, iar la Eszter voi incepe cand va dori ea si va apuca cu mana.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
Relusha spune:
| citat din mesajul lui DanaMi am uitat sa ma laud cu Bubu care s-a intors singura azi dimineatza de pe burtica pe spate am ramas blocati si eu si sotul cand am vazut-o pe spate ![]() mamica de Bianca Maria 28.04.2009http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BiancaMaria12Luni?feat=directlink |
Felicitari pentru crestinarea Biancai si ne bucuram ca incepe sa va "blocheze", un
dulce pentru voi 
strunfita spune:
Hello, hello!
Ne-am crestinat si noi ieri si fata a fost extraordinar de cuminte si la biserica si la petrecere. Dar s-a inecat bine cu vinul de la popa de m-am speriat. Am fost groaznic de stresata inainte de botez pentru ca Bogdan a plans tot timpul cand l-am botezat pe el si mi-era groaza sa nu patim la fel si cu Andreea. Vremea a fost un pic cam rece, dar oricum mult mai bine asa decat pe canicula.
N-avem poze inca, va anunt cand le primesc si apuc sa le pun pe net.
Pup tot stupul 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Relusha spune:
| citat din mesajul lui ganesha Relusha... felicitari pt grasunel, a luat ceva in greutate .Imi place mult numele bebelului atat Radu cat si Deian, apropos Deian e nume chinezesc, se traduce, ce semnifica? Stefan Amir(16.06.09)http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir# http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum# |
multumim frumos
, Deian nu e nume chinezesc asa ca nu "se traduce"Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
otiliap, La Multe Lunite si apoi Ani pentru bebe Matei, a luat bine in greutate 
Relusha spune:
| citat din mesajul lui strunfita Hello, hello! Ne-am crestinat si noi ieri si fata a fost extraordinar de cuminte si la biserica si la petrecere. Dar s-a inecat bine cu vinul de la popa de m-am speriat. Am fost groaznic de stresata inainte de botez pentru ca Bogdan a plans tot timpul cand l-am botezat pe el si mi-era groaza sa nu patim la fel si cu Andreea. Vremea a fost un pic cam rece, dar oricum mult mai bine asa decat pe canicula. N-avem poze inca, va anunt cand le primesc si apuc sa le pun pe net. Pup tot stupul ![]() Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Carmina, felicitari pentru crestinarea Andreeie
... ne bucuram ca a fost cuminte 
LauraOana spune:
relusha ma bag si eu inseama
eu stiam ca "deian" e nume sirbesc..

Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Si in timpul zilei,cand sta treaz,macar de-ar sta cumintel,dar vrea numai in brate...
am ramas blocati si eu si sotul cand am vazut-o pe spate 
Stefan Amir(16.06.09)