Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 9
alinutza23 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi: Darius si Matei!
Philip, DanaMi felicitari pentru micutii crestini! Superbe pozicile! Strunfita felicitari pt. crestina Andreea
!
Relusha felicitari pt. greutatea lui Radu! Ancy felicitari pt. Alexandru!
Cris
imi pare rau pt. catel, cred ca daca ar fi asistat sotul meu la asa ceva, murea cu nemernicul de gat. Sa auzim vesti bune de la doctor, si eu deabia astept,
dar mi-e teama ca mai dureaza, pt. ca inca am ceva dureri.
ganesha si noi am apelat deja la aerul conditionat din hol si a fost super. Piticul a dormit linistit si nu l-a afectat cu nimic. Mult mai bine decat in caldurile insuportabile, cand a plans si a regurgitat in continuu 
Carla
distractie frumoasa, sper ca ati fost ok pe drum, mai ales Lary, ca e micuta. Noi am patit asa acum doi ani, nu stiu daca va mai aduceti aminte, s-a rasturnat o basculanta pe o masina care venea din sens opus si a fost drumul blocat 6 ore. Plecati din Bucuresti de la 11 noaptea, am ajuns in Venus la 8 dimineata terminati de oboseala 
Kiralina
vazut poze cu Ada zburlita! 
Fetelor eu n-am auzit de suc la bebei pana la diversificare, ci doar ca lapticul e arhi-suficient. Ba mai mult, am inteles ca mai bine se incepe diversificarea mai spre 6 luni decat mai spre 4..... cum se cam procedeaza acum. Trebuie dat suc de fructe la bebei asa de mici?
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
blue77 spune:
Salutare fetelor
va citesc si eu dar cu scrisul cam greu....
Ma bucur ca sunteti bine, mamici si bebici..
Vad ca va chinuiti cu caldura, sper sa se racoreasca timpul si la voi>
Aici e ok cade obicei vara daca avem ploaie, racoare si foarte rar caldura si soare....deh asta e.
Noi suntem ok, Marc e in Ro la bunici iar Yoann acasa cu mamica.
Facem si noi zambete largi si vocalizam cand suntem multumiti.
Fetelor, ma intreb daca pot sa beau cafe frappe ca mi a adus sotul din Ro plicuri si tare mi e pofta.
Oare il agita pe bebe, voi beti cafea si bebe e ok apoi.
Merci de raspunsuri
Va pup
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana relusha ma bag si eu inseama ![]() ![]() ![]() Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian |
bine faci ca te bagi in seama,

da, asa este, Deian e nume sarbesc, doar ca se scrie cu "j", dar eu am vrut sa fie scris cu "i" Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
blue77 spune:
si aici diversificarea incepe la 6 luni....la Marc am inceput sa i dau cereale seara pe la 5 luni ca sa doarma noaptea...
Altceva nu i am dat, nici apa...acum cine stie cum e mai bine...
In fiecare an se schimba parerea pediatrilor...
Relusha spune:
| citat din mesajul lui blue77 Salutare fetelor va citesc si eu dar cu scrisul cam greu.... Ma bucur ca sunteti bine, mamici si bebici.. Vad ca va chinuiti cu caldura, sper sa se racoreasca timpul si la voi> Aici e ok cade obicei vara daca avem ploaie, racoare si foarte rar caldura si soare....deh asta e. Noi suntem ok, Marc e in Ro la bunici iar Yoann acasa cu mamica. Facem si noi zambete largi si vocalizam cand suntem multumiti. Fetelor, ma intreb daca pot sa beau cafe frappe ca mi a adus sotul din Ro plicuri si tare mi e pofta. Oare il agita pe bebe, voi beti cafea si bebe e ok apoi. Merci de raspunsuri Va pup NOI Cristina Yoann Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004) |
ne bucuram sa auzim ca nu trebuie sa va "luptati" cu caldura

sa aibe Marc vacanta placuta la bunici in Romania

nu stiu ce sa-ti spun de cafe frappe
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
LauraOana spune:
blue eu am zile cind am impresia ca fara cofeina nu reusesc sa trec peste zi...si sa sti ca eu nu am observat sal agite pe bebe..uite chiar azi am baut cafea de dimineata si bebele mia dormit azi de la 12:00 - 15:00 , 16:00-17:00 si acum de la 19:30...acuma poate si depinde de bebe..dar mai ales daca e frappe EU nu mi-as face griji..
..si bag si ciocolata ca sparta in mine ![]()
relusha asa stiam si eu..cu "j"..dar "merge bine" si cu "i"...
..chiar frumos numele 
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
Relusha spune:

sarbatoritilor de azi 

L A M U L T I A N I ! ! ! 

Ana Ilinca si Dragos Stefan, gemeni de ela2004
Darius Nicholas, bebe de Maria_bunica

Relusha spune:
| citat din mesajul lui LauraOana relusha asa stiam si eu..cu "j"..dar "merge bine" si cu "i"... ..chiar frumos numele ![]() Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.pngwww.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian |
multumim

l-am romanizat ca nu am vrut sa-l strige "Dejan"
Deea_24 spune:
Leeloo bine ar mai fi daca as avea timp si de asa ceva... mi-ar trebui un inel fermecat!
am renuntat sa joc inca de dinainte de nastere ca nu ma mai tineau "balamalele".
am vazut pozicile, foarte frumoase si Tudor e un scumpic!
kiralina ce scumpica eeeee Ada! mor de drag cand ii vad "freza". va trimit un
virtual! ![]()
strunfita felicitari pentru micuta crestina! 
otiliap bine ai revenit! nu sunt experta in cresterea copiilor asa ca nu prea te pot ajuta... dar... chiar suc de lamaie?.... si 2 lingurite sirop de zahar la o lingurita de suc mi se pare aiurea rau... daca tot vrei sa ii dai suculet eu as opta pt. suc de morcov si suc de mere, in nici un caz lamaie. Ti-a spus dr. de ce recomanda lamaia? doar de curiozitate.
eu am incercat sa ii dau morcov cand a avut diaree dar bebe "m-a poftit" sa il pap eu...
mucilagiu de orez in schimb l-a savurat si si-a revenit cu scaunul in cateva zile. si mie mi-a fost frica ca este prea mic dar mai disperata am fost ca facea caca in halul ala asa ca...
intr-adevar peste tot pe net gasesti ca se recomanda ca diversificarea sa se inceapa la 6 luni la copii alaptati exclusiv si la 4 luni la ceilalti daca medicul pediatru nu recomanda ca diversificarea sa se inceapa mai devreme (motivele nu le stiu..) dar e clar ca nu se intampla asa, nu s-a intamplat nici pe vremea cand am fost noi mici si intr-o buna parte nu se intampla nici acum (nu, nu am facut nici un sondaj de opinie, insa aud destule prin jurul meu
sa nu mai vb de recomandarile medicilor).
nu mai stiu cine a mentionat de sarmale... sa va zic ca mama manca deja ardei umpluti la nici 5 luni?
toate ca toate dar nu a avut probleme niciodata si iaca are deja nepot... nu zic asta ca as fi de acord dar nah.. asa se "haraneau" pruncii pe atunci.
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!

(28.08.2004)