Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Ne simtim mai bine, azi nu a mai vomitat dar nu mananca NIMIC.

A dormit azi patru ore, e moale ca o carpa.

Multumim tuturor pentru sfaturi si incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o aburinda sau, dupa preferinte, ceai rece, laptic sau un .

Mihai a fost matinal azi, s-a trezit la 7,30, cred ca din cauza caldurii.

Azi mergem la bunici la casa si-l bag la o baie in piscinuta, e innebunit dupa apa.

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Raly offf, pacatoasa si enteroviroza asta, iar chestia de la cresa (cu copiii bolnaviori) credeam ca se intampla numai pe la noi... Va dorim mult sanatate, sa se faca piticul bine cat mai repede, oricum e bine ca nu a mai vomitat, cu mancarea, usurel ca-si va reveni el.

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Ne inscriem si noi in clubul clopoteilor puturosi la vorbit. La fel face si Mihai, prefera sa arate cu degetul, stie tot, intelege tot, dar nu vrea sa vorbeasca decat minunata bebeluseasca

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Monica, welcome back.

Nu se supara nimeni, insa eu ma refer (dupa cum am zis in postul meu) la copiii care evident inteleg tot ce le spui, executa comenzi, doar ca nu se exprima. Asa era al meu cel mare.

Cat despre pb. cu auzul, sa fim seriosi, cred ca o mama isi da seama daca exista asemenea suspiciuni la puiul ei. Vezi Stancuta.

Sunt genul care merge la doctor la primul semn ca ceva nu e in regula cu copilul meu, am facut-o intotdeauna, dar zic ca experienta asta de mamica x 2 nu m-a facut mai "desteapta" decat alte mamici, ci m-a facut oarecum sa intuiesc atunci cand e o pb. sau e doar un .....retard in dezvoltare (in sensul bun al cuvantului).

Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, insa chiar cred ca LalaD si Gratiela trebuie sa se relaxeze, pt. ca am vazut clar ca Andrei si Dudu sunt copiii DESTEPTI inca de la varsta asta, frageda. De aia am zis relax.

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna zuzici!
I-mi pare rau ca aud de copii bolnaviori, insanatosire grabnica! Si noi suntem bolnaviori, Ionut a fost vineri la bunica, eu am lucrat de dupamasa, vineri seara a ramas si a dormit la ea, noaptea a facut febra, nu stiu cat, pentru ca bunica nu i-a pus termometrul, bine macar ca i-a dat Nurofen si i-a scazut, dar sambata pe la ora 14 afacut din nou febra, 38,5, i-am dat panadol, apoi a adormit si i-a scazut, dar seara pe la 20 a revenit brusc, a urcat la 35,5 in cateva secunde, nu am mai stat pe ganduri, i-am administrat Nurofen, si Desitin intrarectal, ca sa nu faca comvulsii, la ora 21, febra persista, si in disperare i-am pus si un supozitor novocalmin, apoi am fugit la urgenta, s-a constatat ca are puroi in gat, ne-a scris o reteta, am fugit la farmacie, am dat 100 de lei pe medicamente, facem tratament cu nurofen, panadol, augmentin es, si enterolactis (este foarte bun in dereglarile florei intestinale si pentru enteroviroza).
Va pup! Sper sa revin cu vesti mai bune!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Bag un oki - poate baga si Shose - sa vad ce faceti;

Noi am fost inHerastrau si ne-am intalnit cu Milan si cu tati; buburuza insa, n-a avut chef de socializare.

Ali-stoisor, pt site-urile de incaltari - eu eram aia

A propos de vorbit, cred ca incep sa 'creasca' piticii la mine.
Adela intelege tot ce-i spun - executa comenzi simple, gen 'adu-mi catelul' sau ' fa un turn din cuburi (de lemn)' dar dak o intreb 'ce-i asta' nu-mi spune.

Cu auzul nu mi s-a parut a avea o pb - aude pana si musca - dar sa ma duc la dr si sa-i spun 'dom'ne eu sunt cam paranoica (nu c-as fi departe de adevar ) si vreau sa-mi spuneti cat aude' park nu-mi vine s-o fac.

Pe de alta parte, dak o compar cu mine, la aceeasi varsta - care la 1an jum'ate spuneam povesti si-o imitam pe bunica'mea - e grav.

Mda .. hai ca nu va stresez cu pb mele, ca aveti si voi destule.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Buna seara si de la noi!

Raly multa sanatate puiului!

Ieri a fost o zi cam proasta pt Sofiuca a avut parte de cateva accidentari si astea cu mine langa ea, la ora de somnicului de pranz o iau in dormitor si nu stiu cum face de aluneca si poc cu gurita direct de marginea patului, asa m-am speriat ii curgea sange si nu stiam de unde, pana la urma am scos ser fiziologic am spalat-o si avea buzita de jos sparta, apoi dupa-amiaza mergem la ziua finutului meu, acolo o gramada de copilasi numai baietei toti mai mari decat ea si unul mai nazdravan decat altul, eu o tot pazeam dar la un mom dat unul din copii a venit in viteza a dat peste ea a invartit-o in loc s-a dezechilibrat si a cazut cu nasul de ciment, i-a curs sange si din interior si din exterior, acum la exterior e tot julit si vanat, nu va spun ca eram la nici un metru de ea dar efectiv m-a luat prin surprindere asa de repede s-a intamplat totul si ca sa puna capac tot acolo s-a apucat sa traga de un gardulet de lemn,eu am tinut cat am putut si de gardulet si de ea dar tot a cazut un pic pe ea si a ranit-o pe obraz, nu f rau dar vizibil, nu va spun cand am ajuns acasa si a vazut-o tati...Juliturile in genunchi nu se mai pun ca sunt la ordinea zilei, alearga si nu vrea sa fie tinuta de manuta sub nici o forma, ii mai dau eu colanti peste genunchi sa o mai protejeze cat de cat,dar sunt inevitabile.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o cafeluta calda si amaruie !

Va doresc o zi minunata si o saptamana cat mai linistita!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !
pentru toata lumea !!!

Nu am mai intrat zilele astea pe forum caci nu am avut nici timp si nici dispozitia necesara. Cine sa ma mai inteleaga si pe mine?! Nici eu nu ma inteleg.... Ma simt vinovata ca saptamana trecuta pe vremea asta abia asteptam sa-mi plece baietii de acasa sa mai "respir" si eu un pic... Sambata si duminica m-am invariti ca leul prin casa... Nu am avut dupa cine sa strang rufe, nu mai am avut de strans de n-spe mii de ori jucarii de pe jos, eu am mancat doar felii de paine cu vinete iar vasele pe care le-am avut de spalat dupa eleni au fost asa de putine ca mi s-a parut ca nici nu am "vizitat" chiuveta de la bucatarie
Imi lipseste tare mult baiatul meu
Mi-e dor de el, de fetisoara lui, de prostioarele pe care le facea, de discutiile interminabile pe care le purtam...
Partea buna este ca se pare ca eu nu ii lipsesc deloc
Se disreaza, merge la plaja, merge in vizite, nu-l mai cearta nimeni ca nu mananca, de fap-t, mananca exact ce-si doreste,.... pizza, hamburgeri, inghetata
In fine, au trecut 3 zile. Mai sunt 5 zile si imi intru din nou in ritmul alert impus de baietii mei

ce am retinut...

Raly, offfff imi pare tare rau ca ati patit asta...Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau... Ma rog sa se faca bine cat mai repede!!! Bine ca nu a mai varsat! O sa inceapa sa si manance incetul-cu-incetul cand va simti organsimul ca stomacelul este "pregatit " sa primeasca iarasi mancarica.
Tine-ne la curent cu starea ei!

Mada, offff si pentru sofia Doamne cate a patit intr-o singura zi !!! laura fetisoara ei dulce si lovita !!!
Vezi ca eu i-am luat de la o farmacie din bucuresti un unguent cu propolis in el, de la o firma italineasca ( cred ca se numeste chiar "propoli") care ajuta la cicatrizarea rapida a ranilor.
Eleni a cazut in nas saptamana trecuta si avea niste cojite urate de sange inghegata pe care si le tot rupea si ii curgea iarasi sange... Dupa doua zile de "tras" in acest fel i-am dat cu unguentul acela si i-a fost hidratata zona aceea astfel incat nu mai simtea nevoia sa-si rupa cojitele care au si cazut sigure dupa alte 2 zile si si-a revenit maimuta mea la nasuc!

Ploscariu, ... offf iarasi este bolnavior micutul Ionut ???!!! Sanatate multa !!!

Referitor la discutia purtata...
Si eu am aceeasi parere cu ven
O intarziere la vorbit nu inseamna neaparat probleme de natura sa ingrijoreze, sa ne panicheze...
Daca este evident ca copilul intelege, executa ce i se cere... pur si simplu este puturos la vorbit!
Spun asta avand in vedere experienta mea cu dimitrakis care la 2 ani nu spunea cate spune sora-sa acum, la 1 an si 5 luni....
A inceput sa vorbeasca cat de cat abia pe la 3 ani. Pana acum jumatate de an pocea in asa hal cuvintele ca muream de ras chiar eu - mama lui - auzindu-l
Chair ma batea gandul la un moment dat sa merg cu el la un logoped. Dar inainte sa merg am zis sa incep eu sa-l corectez. Si, am facut-o iar el a inceput sa vorbeasca cat de cat corect...
Acum mai are in limaj accentul de grec in sensul ca spune "sh-ul" si "tz-ul" exact ca tatal lui
Scapam noi se de astea ! Sper!

Eu aseara eram plina de spume ca am realizat ca nu sunt in stare sa-mi culc copila....
Cand pleaca mama vinerea acasa se rupe filmul cu somnul lui eleni
Nu stiu ce are de nu vrea sa adorama...
Desi este evident ca ii este somn, ca-i pica ochii in gura de somn... se "scutura" de somn ca un caine ud... La propriu , mai fetelor !!! Efectiv o vezi ca se ridica in fund, si da din cap si se "activeaza", se da jos din pat, incepe sa-si caute de joaca...
Ieri am fost disperata..
S-a trezit la 6.30 dimineata.
A adormit la 11.15. La 11.40 s-a trezit plangand cu ochii inchisi, am adormit-o la loc si a mai dormit 15 minute pana pe la 12.10. ...
Si asta a fost tot!
Aseara la 21.20 ma chinuiam sa o fac sa stea in pat cu capul pe perna.
Ii spuneam serios , pe un ton mai ridicat sa ramana in patutul ei, sa stea cu capul pe perna si sa tina ochii inchisi .
Statea astfel cateva secunde si pipaia prin patut pana gasea o pernuta sau o papusica si le arunca inspre mine...
Ii ardea de joaca....
A intrat mama in camera la un moment dat si m-am certat cu ea ca nu vroiam sa-i dau fata sa o adoarma...
Eleni, bineinteles ca a zbughit-o in bratele ei.
Am ajuns la bucatarie, mi-am aprins o tigara si intr-un minut a aparut si mama sa-mi spuna ca eleni a adormit
Cum reuseste, mai frate ?????

Ce ma fac eu cu ea din septembrie incolo???

Ema, sotului tau !!!pentru aniversarea casatoriei!!! Frumos cadou va faceti cu aceasta ocazie.. Sa fie sanatos "cadouasul" si la fel de cuminte ca si fratiorul lui !

Gaby, sotului si tatalui cu ocazia Sf. Ilie !!!!

Ma duc sa fumez o tigara si sa-mi termin cafeluta!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput