Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 15
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!
Multumesc de cafeluta gaby!!! 
Ieri am avut o zi tare aglomerata la serviciu si nu am putut nici macar sa intru sa va citesc...
Si astazi v-a fi la fel dar profit ca am ajuns devreme la birou si, pana se face cafeluta, ma bag si eu putin in seama...
Si eu am intrat pe ultima suta de metrii cu inscrierea lui eleni la cresa. Am aflat ca nu mai pot depune dosarul la cresa ci trebuie - pentru toate cresele din sectorul 6 - sa se mearga la o directie din cadrul primariei sector 6. Asta, este o masura fooooarte "inspirata" menita sa eradicheze maaaarea coruptie din sistemul de inscriere la cresa
Sa se mute, de fapt, coruptia de la cresa mai la centru... ![]()
In fine,...
alergatura, acte de obtinut etc....
Macar sa o termin si p'asta si sa vedem cum se va acomoda acolo...
Mai am 2 zile si-mi vine baiatul acasa. Baietii de fapt, dar eu mooooor de dorul aluia mic ![]()
Am citit despre 2 clopotei bolnaviori...
Laurici, Ven, insanatosire rapida!!! Cum mai sunt piticii astazi ?
Elle, drum bun draga mea,
sa aveti o vacanta minunata !!! O luati si pe socrela cu voi sa va ajute putin cu eva ?
merg la cafeluta
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ramonab spune:
O cafeluta si de la mine 
LauraI cum e Theia?Ven, Mathias?
LauraD, ti-am simtit lipsa pe aici.
Hai ca mai e un pic si veti fi iar in formatie completa.
Elle drum bun si concediu placut!
Ceska, nu stiu ce sa iti zic de bubite, nu or fi de la caldura?Poate ii trec si lui B cu apa si bicarbonat cum am citit pe aici.Stoisor parca o da pe fata cu asa ceva.
Grati, vacanta placuta sa ai!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ereena spune:
neata, zuze buburuze
Grati
concediu placut. mergeti la brasov daca am retinut eu bine ?
LauraD, hai mami ca mai e putin pana se intorc baietii. eu zic sa savureze ultimele zile de liniste si sa t reincarci cu energie sa strangi dupa dimitrakis 
ceska si mie mi se par a fi bubite de la caldura. sunt pe anumite zone, unde trasnpira mai mult? pupici pt gaza mamo-dependenta
elle, concediu placut ,desi ai plecat la ora asta, dar citesti la intoarcere ![]()
vai cat va invidiez fetelor, noi nu pupam concediu anul asta , ne facem apartamentul. sper sa ne mutam si noi in toamna asta, sa aiba pitix camera lui ,numai a lui,nu ca acum, ca imi ocupa abuziv sufrageria ![]()
roli, voi cum sunteti cu apartamentul? ai ceva sfaturi pt mine? 
era un "banc" cu un neamt, care cica isi face trei case. pe prima o face si o vinde, pe a doua o face si o inchiriza si de abia pe a treia o pastreaza pentru el. eh, eu n-am atatia bani sa imi permit sa invat din greseli pe pielea mea![]()
ramo,postarea despre coate/genunchi gata, dar asta numai pt ca a matei inca doarme la ora asta .sper sa iti fie de folos
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
Ven spune:
'neata.
Multumim de intrebari, Mathias e tot asa, in sensul ca analiza numai maine e gata
. Adica azi dupa-masa o sa sun sa vad daca e balauru', dar nu ma ajuta cu nimic, ca numai maine aflu ce antibiotic tre' sa ia. Eu aflu pt. mine azi.
Pana atunci, tot nopti nasoale, si azi noapte am stat de straja de la 2 la 3 jumate pe pilota, jos in living si m-am uitat neputincioasa la el cum se agita, plange, se foieste, scanceste, pana reuseste sa adoarma.
Plus ceva febra, ziua, cand si cand, foarte ciudata, care vine si trece singura....
Pana una-alta l-am tuns. Scurt, regulamentar. E a doua oara, si cred ca va fi tot cret, dupa cum sta firul de par pe cap. E o figura asa tuns, avem ceva poze la semnatura.
O zi buna, pupici!
P.S. Sanatate multa Theei! 
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven 'neata. Multumim de intrebari, Mathias e tot asa, in sensul ca analiza numai maine e gata . Adica azi dupa-masa o sa sun sa vad daca e balauru', dar nu ma ajuta cu nimic, ca numai maine aflu ce antibiotic tre' sa ia. Eu aflu pt. mine azi.Pana atunci, tot nopti nasoale, si azi noapte am stat de straja de la 2 la 3 jumate pe pilota, jos in living si m-am uitat neputincioasa la el cum se agita, plange, se foieste, scanceste, pana reuseste sa adoarma. Plus ceva febra, ziua, cand si cand, foarte ciudata, care vine si trece singura.... Pana una-alta l-am tuns. Scurt, regulamentar. E a doua oara, si cred ca va fi tot cret, dupa cum sta firul de par pe cap. E o figura asa tuns, avem ceva poze la semnatura. O zi buna, pupici! P.S. Sanatate multa Theei! ![]() Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Imi pare rau ca se chinuie asa micutul.

In alta ordine de idei e un scump si asa tuns
Da nu ti-a fost mila de cretu ala?RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
roli25 spune:
Neata,
Scot si eu putin capul ca mi-am adus baiatul mare acasa si mi-am mai revenit. Casa tot nu e gata...mai am de facut smotru, mai trebuie sa aducem o groaza de cutii al caror continut tb sa-l punem pe undeva...dar nu prea stiu daca incape tot ca ne lipsesc inca multe piese de mobilier (biblioteca, dulap mare pe hol...), pe care inca nu avem finante sa le achizitionam.
Ereena iti doresc multe putere si rabdare. O scoateti la capat pana la urma...dar iti trebuie nervi tari. Ai sa razi, dar eu stiu un caz real cu un roman, care a facut ca neamtul...![]()
Ce sfaturi ai nevoie? Intreaba-ma mai exact, ca-ti spun...de unde am luat mat de constructii, parchet, gresie, ob. sanitare? Altele?
Ellenuta si Gratiela, vacanta placuta, sa aveti liniste, pitici cuminti si sa va odihniti!
Ven imi pare tare rau de voi...off dragul de el...hai ca o sa treaca si o sa fie vesel din nou. 
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
NataliaS spune:
Salutare!
Eu sunt tare nervoasa ca Ana are figuri ca vrea cu mine, plange intr-una, acuza tot felul de "dureri", nu asculta si tanti se tot plange de ea...si de faptul ca sta cu 2 copii...bla bla bla......
Mi-am inceput ziua f prost si cred ca merg sa o iau pe Ana din parc ,sa mergem la bazin, sa imi mai iau pitici de pe creier...ca altfel fac poc de nervi.
Ven....cum mama masii a luat si Mathias balaurul asta nenorocit??????????? Si tie nu-ti mai trece de atata vreme...ce tratament ai facut pana acum? Pup fata si tunsuliciul cret si smecher 
Laurici - uff si pentru micuta Theea...sanatate multa! Acum daca ai facut trecerea pe injectabil...mergi asa, nu mai da inapoi.
Sanatate multa puilor!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Ele - drum bun si distractie maxima in vacanta!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
stoisor spune:
ziua buna....sper la voi ca la mine e naspa rau
de la 3 la 6 Sasa a avut recital.......fara cuvinte,nu a mers nimik de pe lista dar a trebuit sa isi faca ea numaru si eu sa ma perpelesc pe langa ea
sper ca la voi a fost mai bine si nu sunt vorbiti clopotei nostrii
Elle co placut,soare mult,acomodare usoara pt Evita ,sa va intoarceti cu multe poze.....la noi se pare ca pica co
Ceska noi am scapat de bubitele naravase,6 baite cu apa+bicarbonat si gata (,dusu de la amiaza si baita de seara )pt ca erau deja inflamate putin nu a suportat mixtura si o dadeam dupa baita cu umpic de pudra nivea,era mai usoara ,dar am scapat,gata,sper sa va ajute si pe voi
pup fetele,ma bag la cafeaua nr 2
mai vrea cineva???
Ps.au sosit papucei ,o pereche sandalute si o pereche pantofiori,sunt super, de la hellokids,am avut un noroc fantastic ,daca sapt trecuta aveau reducere 50%acum i-am luat cu 70%reducere,de la peste 150 la 40-60 i bine nu? ,mai astept catelusul vorbitor caci ia venit si lui randul,o sa o incante sigur pe Sasa ca e turbata dupa tot ce vorbeste si canta,sper sa soseasca pana se trezeste ea sa fie surpriza,sa aud iara un "uai-ooooooo",traiesc pt uimirea ei 
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
nemary spune:
Ellenuta, Gratiela vacanta placuta!
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.