Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
miany75 spune:
Andre tocmai ce ti-am trimis un mesaj..ms ca te-ai gandit la mine
miany
24+ DAVID ANDREI
lorelix spune:
pe toate !
mi se pare mie sau de mult nu a m-ai postat niciun comentariu RALUCI?
Noi suntem bine, am intrat in sapt 23
CAMI,
CUM SE MANIFESTA ACESTE CONTRACTII?
..SI SANATATE MULTA
lorelix 23+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
mihamora spune:
Miany - multumesc frumos
Andrecluj - e bine daca trece cu nospa, si pe mine m-au luat durerile acum si am bagat repede un nospa.
Michelle 21+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelix pe toate ! mi se pare mie sau de mult nu a m-ai postat niciun comentariu RALUCI? Noi suntem bine, am intrat in sapt 23 CAMI, CUM SE MANIFESTA ACESTE CONTRACTII? ..SI SANATATE MULTA lorelix 23+ sa fie SANATOS! [http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#] |
eu am contractii dureroase ...se intareste dintr-o data foaret tare burtica...si simt ca o taietura pe burta...asa tare...apoi ma lasa ...apoi ma ia...si tot asa...azi-noapte abia am dormit.....ma gandeam ca-mi trece acum..da' de unde...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
laurairina13 spune:
M'na ziua si de la mine!
Raportez mare plictiseala si nici un chef de scarbici!
Am fost si eu la nunta sambata, si am rezistat eroic, si fara dureri de burtica, sau contractii..ca tare imi mai era frica de ele..
Camy, odihneste-te, stai intinsa in pat, si nu fa nici un efort, si o sa vezi ca trece! E sigur de la oboseala!
Miany, bine ca ai mai dat si tu un semn de viata pe aici..Poze ceva??sa vedem burtica, ca esti prima care a facut 25 sapt...sper sa nu fi omis pe cineva
Proaspata Doamna!
Laura, 23+ Mara Teodora
poze
dankutza spune:
Camy imi dau si eu cu parerea, cred ca ar trebui sa te duci la dr. Daca nu a cedat la No-spa si stat in pat, sigur trebuie sa mai fie si alte medicamente, poate o perfuzie care sa opreasca aceste contractii. Dute la dr. Contractiile dureaza de prea mult timp. Nu vreau sa te sperii, dar eu in locul tau m-as duce de urgenta la dr. A trecut cam mult timp. Sper ca nu te-ai suparat ca mi-am spus si eu parerea. Ia-o in considerare doar daca vrei. Sa stii ca nu dovedesti paranoia daca te duci la dr. Poate ca daca il vezi la un eco, te mai linisteti.
Dienutze bafta multa maine la eco. De abia astept sa ne scrii ca totul e in regula. A mea e de abia pe 20 august, asa ca imi mai tremura chilotii pana atunci.
Eu am intrat in saptamana a 19 si deci in 5 luni (cred?). Mai am un pic si ajung la jumatatea drumului. Mi se pare ca, in sfarsit, incepe sa mi se vada si mie burtica de gravi si nu numai slaninutele. Acum 2 zile, stateam in pat si a venit sotul sa pupe pe Cezarica, si atunci am observat ca atunci cand stau pe spate in pat, se vede burtica. SUncile se duc care in stanga, care in dreapta si sub buric am ditamai guguloiul, tare la pipait. De ceva timp de cand ma uit in oglinda am observat ca nu se mai vede asa clar dunga dintre cele 2 burti. Imi pierd orice urma de talie (inainte aveam talie de butoi), acum nu o mai am nici pe asta. Parca incepe sa mi se tuguie burta.
Pupici la toate
Pupici
18+ moi si Cezarica
DORIS_71 spune:
la gravidute, citesc dar noutati n-am. Pe 22 merg sa mai fac o morfologica la un dr. super in eco si apoi vin cu noutati.
Camy stai linistita la pat si odihnestete, daca nu trece baga no spa, daca nici asa chiama medicul asa esti mai linistita.
Mihamora sa-ti traiasca baietelul, e un dulce.
Eu azi am fost sa fac fac analizele de sange si urina si dupa 2 ore ma suna cele de la clinica sa-mi zica sa ma duc din nou maine sa-mi mai ia o proba ca una din eprubete de sange s-a coagulat. Asa ca maine din nou la intepat, cine stie din ce cauza s-o fi coagulat, o fi ceva cu sangele sau o fi luat putin sange? Sa vad ce-mi spun maine.
Acum ma duc sa pap ca mi-e fomita.
Doris 21+ Matteo ......
poze
Pirelia spune:
O zi buna si de la mine.
Fetelor, vineri va spun ce culoare are caruciorul meu, sper. Joi seara am prigramare la ecografie.
Dureri am simtit si eu in ultmul timp, si o sa vorbesc cu medicul, savedem ce spune. Bebe este ok, taticul l-a simtit si el sambata cum a din picioruse. Era foarte incantat. De atunci le spune tuturor ca l-a simtit pe bebe, ca i-a dat cateva picioruse. Dar nu intotdeauna are norocul asta.
Camy, ca spuneai ca te vei certa cu „ei" cu legile in mana. Iata un exemplu: o colega de-a noastra a intrat in concediu crestere copil si a depus dosarul la primarie pentru indemnizatie. Ea are adeverinta de venit din salariu si a dus si de la finante adeverinta de venit din drepturile de autor pe anul 2008, pentru ca in caculul indemnizatiei, potrivit legii, se iau in calcul toate veniturile impozabile. De aici s-a iscat problema: Asistenta Sociala/Primaria vor adeverinta de venit pentru drepturile de autor si cu sumele din 2009 pana la data intrarii in CIC, dar finantele nu elibereaza decat dupa mai 2010 penrtu anul 2009. Tot potrivit legii, poti solicita adeverinta de venit partiala, dar finantele refuza. Tu ce ai face in cazul acesta? Acum suna la Ministerul Muncii sa vada ce-i spun si astia.
Viitoare mamica in culmea fericirii 20+ (18+)
ionelamaria spune:
Cutia de ceai e galbena si are o burtica de gravi pe ea. e foarte ieftin (2,5 ron). Incerc sa pun un link dar ma tem ca va fi considerat reclama. www.ilanplant.ro/produs/ceai-diuretic-pentru-gravide" target="_blank">aici.
Sper sa va fie de folos
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Camy imi dau si eu cu parerea, cred ca ar trebui sa te duci la dr. Daca nu a cedat la No-spa si stat in pat, sigur trebuie sa mai fie si alte medicamente, poate o perfuzie care sa opreasca aceste contractii. Dute la dr. Contractiile dureaza de prea mult timp. Nu vreau sa te sperii, dar eu in locul tau m-as duce de urgenta la dr. A trecut cam mult timp. Sper ca nu te-ai suparat ca mi-am spus si eu parerea. Ia-o in considerare doar daca vrei. Sa stii ca nu dovedesti paranoia daca te duci la dr. Poate ca daca il vezi la un eco, te mai linisteti. Dienutze bafta multa maine la eco. De abia astept sa ne scrii ca totul e in regula. A mea e de abia pe 20 august, asa ca imi mai tremura chilotii pana atunci. Eu am intrat in saptamana a 19 si deci in 5 luni (cred?). Mai am un pic si ajung la jumatatea drumului. Mi se pare ca, in sfarsit, incepe sa mi se vada si mie burtica de gravi si nu numai slaninutele. Acum 2 zile, stateam in pat si a venit sotul sa pupe pe Cezarica, si atunci am observat ca atunci cand stau pe spate in pat, se vede burtica. SUncile se duc care in stanga, care in dreapta si sub buric am ditamai guguloiul, tare la pipait. De ceva timp de cand ma uit in oglinda am observat ca nu se mai vede asa clar dunga dintre cele 2 burti. Imi pierd orice urma de talie (inainte aveam talie de butoi), acum nu o mai am nici pe asta. Parca incepe sa mi se tuguie burta. Pupici la toate Pupici 18+ moi si Cezarica |
nu ma supar Doamne Fereste....numai ca saptamana asta ajung la Bucuresti...pe mine ma inspaimanta gandul sa merg la cineva aici in Brasov...offfffffff
...o sa fie bine...eu asa sper...azi-noapte am visat ca mi-am cumparat carut pt Flavius....cel pe care il vreau eu....am luat-o razna..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE