Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 13
ionika spune:
Mimika, m-am uitat pe site, e cumva perna Relaxys? E ok? In cat timp ai primit-o?
Ioana
lutoniana spune:
Iulika tu auzi ce zice Selenica aici ???????????
2,4 kilogrameeeeeee 

Ma duc sa mai verific in ce saptamana e 

Cea mai fericita
32 + cu 
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!! Fetelor azi am schimbat semnatura conform eco-ului..Si mi-am dat seama ca må apropii si må apropii..![]()
SElene 
felicitari pt ne-manechina ta
..A crescut frumos asa cum si-a dorit mamica..

Lutoniana facem azi petrecere mare dupå ce ajungi acasa de la muncå..

Fetelor så va spun ce a påtit aseara..Ca imi laudam pisica mea frumoaså si desteaptå..
Inca mai stateam la tv cu laptopul in fatzå in sufragerie, sotu plecase la nani..usa deschiså la balcon, aud o busitura si vad asa in viteza måtza mea.. ![]()
TRece sufrageria, holu si ajunge in bucatarie..acolo ziceai cå, dupå sunete, e batalia de la podu inalt..Cånd ma duc..SURPRIZÅ..Pisi meu destept si dragalas cu un soricut se juca de numa numa cu el..![]()
..Fata l-a prins afarå si a vrut ea så vina så mi-l arate si mie(desteapta lu mama
)..
L-am strigat pe sot care era in lumea viselor de mult si l-a prins si l-a aruncat afaråå..Ce scandal mi-a facut pisi ca nu il mai vedea nu il gasea..Toata noaptea a cautat la el si m-a mornait..:)
Dat tot o iubesc tare tare..![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
34+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Andraiulia felcitari pt bebelina lunguta si sånåtoaså..

34+cu
Bruce Nicholas
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
si linkul unde e? de ce nu dati link la pozele care le puneti? ... zau ca nu am gasit album comun la nici o semnatura si s-au pus poze in ultimele 2 zile si eu nu am vazut nimic ca nu puneti un amarat de link ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
sa traiti sefa, ma conformez imediat, numai sa imi aduc aminte cum pun link, ca nu este yo asa de fasneatza ca dvs!

nu mai stiu cum

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Iulika tu auzi ce zice Selenica aici ??????????? 2,4 kilogrameeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() Ma duc sa mai verific in ce saptamana e ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
Eu m-am uitat e ca tine 32+..Dar al meu oare cat o fi avand ca eu am intrat azi in 34

34+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Aida eu am surubårit la semnatura si acum merge så vezi pozici..Uite azi am så mai pun vreo 2 de ieri..

34+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Pe mine ma apuca jalea cand vad paturile pline cu hainite ...le-am vazut pe ale lui Alex.....

si eu am un hanorac 

Sper sa reusesc sa ma mobilizez si eu cumva si sa nu o mai ard aiurea cand merg la magazine.....si sa ma hotarasc la ceva.
Numai ca nu-mi plac alea albe si crem 

ce sa-i iau ?
Am sa-i iau cateva asa naspa.....si dupa ce voi stie ce e, merge Adi si cumpara 

Nici nu am cautat suficient si nu am vazut ceva portocaliu sau verde.....dar mai insist, nu ma las.
Fetelor va anunt cand dam drumu' la party ![]()
Cea mai fericita
32 + cu 
mimika spune:
| citat din mesajul lui ionika Mimika, m-am uitat pe site, e cumva perna Relaxys? E ok? In cat timp ai primit-o? Ioana |
aia e, este OK, am primit-o in vreo 2 zile, dar vroiam sa mi-o aduca a doua zi, insa nu eram eu acasa. Mi-a adus-o un curier acasa, am platit exact cat scria pe site. mi-a dat factura. De fapt, soacra-mea era acasa
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
alex25 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Aida eu am surubårit la semnatura si acum merge så vezi pozici..Uite azi am så mai pun vreo 2 de ieri.. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
deci ma iau si eu dupa link-ul tau, ca mi-e ca ma bate duamna profesoara, asadar POZICI NOI
am si eu perna din aia

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
de ce nu dati link la pozele care le puneti?