Burtici fericite de septembrie-octombrie (104)
Raspunsuri - Pagina 12
ionika spune:
De unde ati luat perne pt gravie si pentru alaptat? Exista vreun criteriu de alegere, in afara de firma si pret?
Multumesc.
Ioana
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika Buna fetele! L-am trimis azi pe al meu husband la un magazin cu hainute super din Iasi, Teba se numeste, lucreaza pentru Iana- Italia. Au preturi mici si calitatea e faina (Un body e 4 ron, tricouri- 4 ron, pantaloni 9 ron) insa si-a prins urechile ca nu a stiut ce sa cumpere asa ca s-a intors acasa cu mana goala. Ai vostri soti la fel de "priceputi " sunt? Ioana |

al meu nici macar nu se oboseste sa se duca, ca stie cat e de afon, asa ca stai linistita, nu esti singura!
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mimika spune:
| citat din mesajul lui ionika De unde ati luat perne pt gravie si pentru alaptat? Exista vreun criteriu de alegere, in afara de firma si pret? Multumesc. Ioana |
Eu am luat de pe site de la bebelusultau. Nu am avut nici un criteriu special.
32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
monica_dicut spune:
Buna de dimineata pe la pranz 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
alex25 spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Phiuu!! Am lipsit si eu vreo doua zile si am avut ce citi, nu gluma. Am vazut ca s-au intamplat fel de fel de questiuni... Ma rog, important e finalul. Din nefericire, in aceasta seara am luat primul medicament din sarcina, un no-spa. Ma cam durea burtixul. Partea buna este ca am fost azi la eco si control. Bebelina este in continuare mai mare, dar cu 2 sapt, nu cu 3. Ceea ce e bine...ca eu tot sper sa ajunga balanta. Ce sa va mai zic? Vreau la mareeee! ![]() Pooooop!! ![]() Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubitagogosica |
Bine ai revenit si FELICITARI mentru minunatia din burtica!

Si eu vreau la mare, si o da ajung sigur, ca mor de pofta sa fac baie macar in piscina, eu sunt absolut innebunita dupa apa, dar acum e rau de tot, fac crize de plans si tare mi-e ca dau in depresie, asa ca sigur ma duce soatza, nu stiu cand insa.

Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
alex25 spune:
| citat din mesajul lui mkunigunda Saptamana viitoare ma duc si eu putin la marea neagra, credeti ca pot sa stau la soare? Mentionez ca analizele sunt ok, la fel si tensiunea, mi-e doar teama sa nu afecteze razele burtica. Si am costum din 2 piese, ce ziceti, merge? Doctora mea e in CO, si nu as suna doar ptr atata lucru.. Orice alte sfaturi legate de plaja si baie sunt bine-venite! ![]() _ 28+ cu dragostea noastra VictorO minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala. |
Daca nu ai nici o contraindicatie clara, te dai cu creme de protectie si stai pe plaja doar dimineata si seara cand nu arde soarele, nu intri in apa daca e prea rece sau sunt valuri, nu ai de ce sa iti faci griji!
Distractie placuta!

Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ionika De unde ati luat perne pt gravie si pentru alaptat? Exista vreun criteriu de alegere, in afara de firma si pret? Multumesc. |
Eu am primit-o cadou dar e beton si sa-i dea Dumnezeu sanatate femeii care s-a gandit la mine si ca ma va ajuta asa o inventie

Cea mai fericita
32 + cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Am pus si eu poze cu hainutzele achizitionate din Portugalia, sa vedeti si voi minunatii. ![]() ![]() ![]() |
si linkul unde e?
de ce nu dati link la pozele care le puneti?
... zau ca nu am gasit album comun la nici o semnatura si s-au pus poze in ultimele 2 zile si eu nu am vazut nimic ca nu puneti un amarat de link 

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
| citat din mesajul lui pazza app...cum schimb semnatura? am uitat ![]() love ya bebel |
Te duci in Contul meu,profil personal, editeaza profil, introduci parola, apoi la optiuni si scrii acolo la semnatura ce vrei sa apara, apoi salveti.
Sper ca ai inteles ceva.
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac si linkul unde e? de ce nu dati link la pozele care le puneti? ... zau ca nu am gasit album comun la nici o semnatura si s-au pus poze in ultimele 2 zile si eu nu am vazut nimic ca nu puneti un amarat de link ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mama lor de nerusinate

Cea mai fericita
32 + cu