DE ce uit tot ce fac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mergi la medic si controleaza-te! daca este cazul, fa tratamentele sau interventiile necesare! daca spui ca ai o problema in a inghite medicamente, discuta asta cu medicul... nu stiu, poate ca exista si sub forma de sirop, sau injectabile?! sau poate ca te-ar ajuta sa discuti cu un psiholog? (mai ales ca spui ca ai suferit si de atacuri de panica)

problemele cu glanda sunt serioase, nu e de glumit si nu cred ca iti permiti sa le neglijezi si situatia sa se agraveze!

iarta-ma daca sunt poate mai dura, dar ca mama ai o responsabilitate deosebita fata de sanatatea ta personala! si asta indiferent daca copilul tau este mic sau mare, mai mult sau mai putin sanatos...

nu-ti ajuti cu nimic copilul daca te concentrezi exclusiv pe nevoile lui de sanatate si le neglijezi pe ale tale personale!

repet, mie una mi se pare urgent si foarte important sa mergi la doctor si sa gasiti impreuna atat diagnosticul tulburarilor tale, cat si un tratament potrivit pe care sa ti-l asumi si sa-l urmezi cu 'sfintzenie' cum se spune

sa auzim numai de bine

Mergi la inceput