DE ce uit tot ce fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

El are 13 ani jumate ,dar oricum mai este mama si tata daca doamne fereste s-ar intampla ceva cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Sa-ti traiasca, insa tu trebuie sa fii stanca lui, nu bunicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2 spune:

cami,eu nu cred ca ai scapari de memorie,ci doar fugi inconstient de trecut.Tot ce nu e important pentru tine uiti.Este ceva firesc si vreau sa-ti spun ca tu nu uiti,ci acea informatie se depoziteaza undeva intr-un sertaras al creierului tau si nu se declanseaza pentru ca tu nu consideri informatia importanta.In schimb evenimentul care te-a marcat pe tine acum s-a declansat mult mai amplu ca urmare a stresului din viata ta.Ar tr sa mergi la un psiholog,sa-ti infrunti temerea,sa constientizezi faptele asa cum sunt,sa depasesti starea si psihic si sa mergi mai departe.Tu stai cu un ochi in trecut si lasi acele stihii sa te urmareasca.Cel mai grav,e ca le aduci in viata copilului tau fara sa realizezi.Fugind nu vei face nk si nici nu-ti vei apara copilul,pentru ca el este cel care sufera cel mai tare.Confrunta-te cu tine insati si rezolvati dilemele,nu le lasa sa te copleseasca.Greselile pe care spui ca le faci sunt datorate faptului ca iti doresti atat de mult sa nu gresesti incat iti scapa esentialul.Tu invata sa traiesti pentu viitor fara sa fugi de trecut.Adunate,ridicate si uita-te in jur.Ai mult de lucru.Un suflet e greu de modelat si cere efort si timp si...mult curaj.Tu esti oglinda lui.Ce-l lasi sa vada?Mergi si rezolvati problema ca s-o poti rezolva pe a lui.Eu cred ca copilul tau merita,iar tu esti dispusa acum sa te uiti in sufletul tau.Cel mai important e sa nu te minti,sa iei viata asa cum e cu bune si rele,sa nu cauti mereu raspunsuri pentru ca uneori nu merita efortul,sa ti capul sus si sa mergi mai departe.Fiecare are drumullui,iar tu il ai pe al tau.tr doar sa-l recunosti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Cred ca uiti tot ce nu ti se pare important...sau ce nu vrei sa faci...de exemplu, daca trebuie sa merg undeva unde nu am chef, desi e urgent si trebuie, dar stiu ca acolo voi sta pe la cozi sau ma voi intalni cu cineva neplacut mie, eu efectiv "uit" sa fac lucrul ala...cand mi se aduce aminte de catre cei din jur, atunci realizez ca , de fapt , am vrut sa uit...na, nu stiu, daca are sens ce spun, dar la mine asa se intampla...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu cred ca e de glumit cu asta.
Daca apare un bolnav de Alzhaimer care spune ca nu are memoria de scurta durata i se spune tot ca e stresat? Sau se investigheaza totusi?
Incurcarea literelor , sa uiti cine afacut patul , cand ai mancat si altele nu constituie ceva normal.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

si eu am uneori probleme de concentrare.. citesc aiurea si unele subiecte de aici de pe forum, mai ales la oboseala.
de exemplu un subiect "cataracta congenitala' l-am citit caracatita congelata in prima faza..
sau 'Isteria si sarcina' in loc de 'Listeria si sarcina'...si multe altele, pe care ofcors ca nu mi le mai aduc aminte... it's bad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

off topic: Mindy, asta e ca in bancul cu filmul "isterico-erotic" (care era de fapt "istorico-eroic").
On topic: la cantitatea de informatite filtrata zilnic de creierul unei persoane din ziua de azi este normal ca anumite lucruri sa fie uitate...devine insa o problema cand aceste lucruri devin multe si se intampla in permanenta acest lucru, nu doar ocazional. Daca pt. tine, Cami, a devenit motiv de ingrijorare situatia aceasta cel mai bine este sa consulti totusi un medic, asa cum ti-au zis si fetele. Eu de exemplu am probleme cu glanda tiroida si am trecut printr-o faza asemanatoare inainte sa descopar boala de care sufar. Dupa ce am inceput tratamentul pot spune ca lucrurile s-au ameliorat simtitor. Intotdeauna exista o cauza iar efectele nu se pot trata corespunzator fara a sti care este aceata.
Iti doresc succes si sa te linistesti.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

tineretul in ziua de azi e ff stresat, mai ales ca tu n-ai partener si iti cresti copilul singura fiind si bolnav, viata in doi e altfel are si celalalt responsabilitati nu numai unul,ce sa zic toti uitam eu ma duc pina in casa sa iau ceva si uit ,plec si revin iar ca mi-am adus aminte ,dar tu daca zici ca ai goluri de memorie nu as vrea sa te sperii dar am vazut un film pe movies24 SA NU UITI NICIODATA sper ca-l poti vedea si tu il da mereu ,o femeie avea goluri de memorie si s-a constatat ca ar fi Alzhaimer,nu te supara ca am spus asa dar iti dam niste imbolduri de a merge la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mergi NEAPARAT sa-ti faca un scanning la cap. S-ar putea ca in momentul acesta ceva sa creasca undeva si sa apese...pe ceva si sa produca toate relele. Ai varsaturi? Migrene? Ametesti?
S-ar putea ca si tiroida sa faca nebunii.
Daca vrei sa ai grija de fiul tau trebuie in primul rand sa ai grija de tine. sa nu utit asta.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Multumesc mult pt sfaturi ,eu chiar sunt bolnava cu glanda tiroida si anume ultima data cand am fost mi-a spus ca am gusa polinodulara cu noduli interiori de care eu nu m-am tratat niciodata ,am facut un an tratament cand am avut 14 ani si de atunci nimic.Intradevar ca de atunci era sa mor de cateva ori,anul trecut de cateva ori am ajuns cu salvarea la urgenta in stare grava cu lipsa de aer ,atac de panica,ameteli,dar stiti de ce nu iau tratamentul pt ca pt mine este un calvar sa iau pastile ,imi este frica sa le iau deoarece ma sufoc mereu cand o fac.MA inec tot timpul cand le iau si nu numai in fiecare zi cand trebuie sa inghit ceva este un cosmar pt ca ma inec si cu o bucatica de mancare minuscula.Niciodata nu as fi crezut ca de la glanda poti avea si pierderi de memorie

Mergi la inceput