ati nascut in perioada 2005-2008?

ati nascut in perioada 2005-2008? | Autor: irina_d79

Link direct la acest mesaj

o prietena mi-a spus ca are o cunostinta care a nascut in anul 2005 cand indemnizatia pentru concediul de crestere copil era de 600 Ron. A fost nevoita sa se intoarca la serviciu, ea avand un salariu de 4000 Ron si pt asta a obtinut daune morale de la stat de 100 milioane lei vechi. Tot ea mi-a spus ca toate persoanele care au nascut in perioada 2005-2008 si s-au intors la serviciu pt ca nu puteau sa traiasca din cei 600 de Ron, obtin daune morale daca dau statul in judecata. Ati auzit de asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

N-am auzit si nici nu cred ca se intampla in tara asta.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

parca o avocata a dat statul in judeacata anul trecut sau anul asta ..nu stiu exact si a castigat.....cauta pe net ca o sa gasesti cu siguranta stirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Judecatoare.
Intai a fost sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care de altfel a formulat si recomandarea catre Ministerul Muncii pentru schimbarea legii (lucru care s-a si intamplat).
Actualul text, cu indemnizatia proportionala cu leafa, a eliminat inechitatea constatata de CNCD.
Acum nu se mai poate folosi acest temei, iar retroactiv nu merge.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput