***Bazar pentru Ema***
Raspunsuri - Pagina 6
AnnaBaby spune:
Licitez de la adulti: cardigan mango-15 lei, maieu dama mar 38-8 lei, bluza dama bumbac mar 38- 15 lei.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
mari_paun spune:
Annnababy, multumim, am trimis pachetul, in ultima clipa am realizat ca sunt adresele inversate, mai trimitem si la anemariideea este ca pachetele sunt la posta!
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
moni_or spune:
NUSHULICA, ma gandeam eu ca poate o sa creada cineva ca e ceva cu scutecele de sunt incepute pachetele. Nu e nimica, pur si simplu noi nu ne impacam bine cu ele in sensul ca Luca sta si mai putin sa ii trag in sus chiloteii decat sta la pampersii normali si mi se pare ca ii sunt cam mici, ca mereu ii raman urme ca si cum l-ar fi strans, la scutecele normale am trecut deja la marimea 5, astea sunt marimea 4. Cat despre scutecele Libero, am avut o perioada cand testam mai multe firme sa vedem cu care ne impacam cel mai bine si am decis sa ramanem la Pampers, Libero am zis sa fie in casa in caz ca se termina Pampers si nu observam dar n-a fost cazul si acum suntem deja la marimea 5. Dar in rest nu e nimic cu ele, garantez eu pentru igiena, le-am tinut in dulapul cu hainele lui Luca, iar pachetele le-am cumparat intacte.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
nushulica spune:
monica multumesc! noi avem aceeasi problema ca nu sta sa-i pun scutecul dar intr-un fel il prostesc eucu o jucarie eventual cu pachetul de servetele care fosneste si tot asa
folosim chilotei de vreo 2 luni si mi se par ok,intr-adevar ii raman urme la picioruse dar si de la pampers raman si apoi la 10kile si ditamai suncutele ce mai vrei
eu chiar vroiam sa testez libero ca am auzit ca-s mai bune ca pampers dar nu am gasit nicaieri in orasul asta marepoate doar or fi in metro ca acolo n-am ajuns
multumesc frumos inca o data!
de David
Poveste
nushulica spune:
am mai pus acum produse noi incepand de aicihttp://entertainment.webshots.com/photo/2912557300101756654gdkNpv
ma incapatanez sa pun cat mai multe poate vor fi licitate sa intre cati mai multi banutzi in contul emei!
de David
Poveste
kid spune:
Licitez si eu pentru bluza bumbac zara oferita de nushulica.
nushulica Poti sa-mi spui, te rog, cam ce dimensiuni au pantalonii? Talie si lungime?
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
nushulica spune:
kid pantalonii au 39 in talie(adik la jumate) si lungime totala 99cm
de David
Poveste
Dodo-pui spune:
Kid tot cu 20 lei licitezi bluza bumbac zara??Eu asa am trecut
Nushulica multumim
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
nushulica spune:
imi cer mii de scuze dar exista o problema, nu am fost atenta cand am facut pozele si cardiganul mango care este deja licitat,are o gaurica mica s-a dus un oki si nu il pot trimite asa...va rog sa-l retrageti de la bazar si promit sa virez eu banii astia emei!
de David
Poveste
Dodo-pui spune:
Nushulica l-am scos
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema