***Bazar pentru Ema***
Raspunsuri - Pagina 5
moni_or spune:
MARI, eu ma refeream ca am niste produse pe care as vrea sa le pun la licitatie, as avea nevoie de user si parola pe webshots. Multumesc frumos!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
AnnaBaby spune:
Gata, am reusit sa fac transferul, nu stiu de ce nu a mers ieri. Nushulica si mari paun va rog sa-mi trimiteti pe pm adresele voastre de mail ca sa va fac dovada platii.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Dodo-pui spune:
moni_or scuze nu am fost pe faza ieri ... ai PM cu cele necesare
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
moni_or spune:
Am pus si eu 4 produse, incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2902500770105333688gYEtom
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Dodo-pui spune:
Moni_or multumim
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
mari_paun spune:
aeperju, AnnaBaby am dresele voastre, multumim si trimit coletele luni .
andrushcandu multumim pt donatie (100 ron)
gargoyl trimit pachetul luni, scuze pt intarziere, azi nu am mai gasit deschis...cred ca din cauza caldurii
moni_or multumim pentru produse
dodo_pui multumesc pentru ca esti mereu pe faza...eu sunt cu efect intarziat
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Gargoyle spune:
O imbratisare Emei si ii dorim tot binele din lume.
Mami de pisicuta (28.06.2006)
O ratusca DC:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7
nushulica spune:
danyalo azi am pus coletul la posta!
sper sa mai pun dupa-amiaza niste produse la bazar
de David
Poveste
nushulica spune:
am mai pus produse incepand de aici:http://entertainment.webshots.com/photo/2333503060101756654zOEwIq
de David
Poveste
nushulica spune:
vad ca nu vrea nimeni scutecele oferite de moni or assa ca l;e voi licita eu sper ca nu e vreo problema cu ele daca e pachetul desfacut(am cumparat pachete intregi numai)
deci licitez poz 10 si 11 de la diverse cate 10 lei fiecare
de David
Poveste