***Bazar pentru Ema***
Raspunsuri - Pagina 10
arcadia spune:
Am pus banii in cont pentru produsele castigate (30 lei)
Nu am reusit sa scanez chitanta, asa ca Mari te rog sa confirmi cand intra banii (de la P.A.C.), multumesc
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 23+
mari_paun spune:
sa dea Domnu sa avem cat mai multe cumparatoare si donatoare...si fete care se implica pt strangerea de bani pentru continuarea terapiei ...
va multumesc tuturor
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
tomecica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Aeperju Tomecita felicitari pentru licitatiile castigate www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
Multumesc frumos. Cum intru in posesia ei? Cui ii trimit adresa? Dar banii?
pupici Ema si sanatate
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomecica Multumesc frumos. Cum intru in posesia ei? Cui ii trimit adresa? Dar banii? pupici Ema si sanatate ADRIANA STEFANIA-05-11-1998 ALEXIA-MARIA-24-10-2004 pozici- http://picasaweb.google.com/tomecica |
Banii ii depui in contul de pe prima pagina a subiectului,dupa trimiti dovada sau ceri confirmarea platii de la Mari_pau...urmatorul pas trimiti pm cu adresa la userul nushulica
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
tomecica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Banii ii depui in contul de pe prima pagina a subiectului,dupa trimiti dovada sau ceri confirmarea platii de la Mari_pau...urmatorul pas trimiti pm cu adresa la userul nushulica oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
ok. am inteles. multumesc frumos.
o zi buna tuturor.
diana2242 spune:
Buna am si eu o rugaminte la nushulica- daca poti sa imi masori si mie fusta gogosar in talie si sa imi zici cat are si daca partea de sus este elastica sau fixa.mercic mult
nushulica spune:
fustita are in talie 38(la jumate)si nu este elastica deloc
dupa-amiaza mai aduc produse...sau maine sa vad cand pot
de David
Poveste
AnnaBaby spune:
Nushulica asteptam cu interes.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
nushulica spune:
anaai primit coletul?
produse noi aici http://entertainment.webshots.com/photo/2213281200101756654pgOXGn
sper ca nu am gresit ma rimile ca intre tim,p s-=a trezit david si deja e calare pe mine
de David
Poveste
Dodo-pui spune:
nushulica multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar