***Bazar pentru Ema***
Raspunsuri - Pagina 9
danyalo spune:
Nushulica multumesc frumos pt. colet. L-am primit de ieri dar am uitat sa scriu.
Im iplac f. mult hainutele .O sa le poarte cu placere strumful.Singura mea problema este alta. Credeam ca eu trebuie sa platesc coletul ramburs ceea ce nu s-a intamplat caci d-nele de la Posta mi-au zis ca e platit. Acum rugamintea mea este sa-mi spui cat ai platit pe transport si sa-mi dai adresa sa-ti trimit banutii.
Asa mi se pare corect.
Gargoyle spune:
Gata Mari, am primit borseta. Am un sot tare multumit !
PS Am intrebat la posta si da, coletele se pun si cu plata taxei de expediere la primire. Cred ca e mai usor pt tine sa le trimiti asa.
Numai bine!
Mami de pisicuta (28.06.2006)
O ratusca DC:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Nushulica multumesc frumos pt. colet. L-am primit de ieri dar am uitat sa scriu. Im iplac f. mult hainutele .O sa le poarte cu placere strumful.Singura mea problema este alta. Credeam ca eu trebuie sa platesc coletul ramburs ceea ce nu s-a intamplat caci d-nele de la Posta mi-au zis ca e platit. Acum rugamintea mea este sa-mi spui cat ai platit pe transport si sa-mi dai adresa sa-ti trimit banutii. Asa mi se pare corect. |
ma bucur ca va plac hainutele,sa le poarte sanatos strumfuletul,cat despre taxa nu-ti fa griji ca nu-i bai de 3 lei,si eu la randul meu am primit colete de la fete la care nu am platit taxa
de David
Poveste
mari_paun spune:
citat din mesajul lui tomecica Buna fetelor. licitez si eu pt pozitia 25 la adulti- fusta house artt, marimea M-30 lei. Multumesc si sanatate Emei ADRIANA STEFANIA-05-11-1998 ALEXIA-MARIA-24-10-2004 pozici- http://picasaweb.google.com/tomecica |
tomecica
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
mari_paun spune:
Gargoylema bucur ca e sotul multumit
o sa fac asa la posta
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
AnnaBaby spune:
Mari am primit coletul, multumesc.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
nushulica spune:
citat din mesajul lui AnnaBaby Mari am primit coletul, multumesc. Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam |
ana azi ti-am trimis si eu coletul,sper sa ajunga luni
de David
Poveste
Dodo-pui spune:
Kid si Arcadia felicitari pentru licitatiile castigate.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
Aeperju Tomecita felicitari pentru licitatiile castigate
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
AnnaBaby spune:
Sa aveti o saptamana faina si cat mai multe licitatii castigate!!!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam