IN BANAT LA NOI ACASA (11)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
bey gabelu ramaneti pana la anul asa hai ca realize tu what I mean
ati depasit de mult pragul de 'virtuale' doar ca nu o sa mai vad pana la anul
.
Diana multa sanatate lui Timi.
mey resitanca-bucuresceanco pra umge umblii? Corino ne-ati lasat singure
Eu cu Laurelu mergem imediat la Giroc.
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gonghy spune:
Hopa ca aparui si io
Sal'tare la tat banatu' numa ce ajunsai home da pra la Giroc...asta de bine m-am simtit ca am vazut o persoana tare draga si scumpa mie cu care nu ma mai vazusem de tare mult timp si pe care o pup de o mie de ori si o imbratisez cu muuuult drag
Pe Claudelu' o lasai prin multime apropo duamna sper ca virgula gasisi blocu' pana la urma
si n-ai bajbait prea mult p'acolo.Te tzuc si ne vigem tumorou la un gratarel la Daf
numa ca io ies de la mamacie la orele 20
da vaz io pana la urma cum ajung in caz ca n-am
la dispozitie....tare nashpa e cand ai numa o masina la doo persoane apar scantei
....da tinem legatura pe mobil.
Gabitza merci de intrebeare e mai bine mama i-am dat tratament shoc cu medicamente ca sa o fac bine si sa o pun pe picioare,aseara i-am mai administrat si un masaj beton cu Diclofenac unguent si cica o dormit ca un prunc iar azi de dimineata era 80% ok....mi-am dus fetele la tzara la buni ca au de facut bulioane,gem de prune
,afumata
numa ca mis oleaca c-am cu morcovu' in
dos ca am dus fata cu febra aproape 38 dar i-am dat la mama sa aibe cu ea si arsenalu' de medicamente pentru orice situatie
parca mi greu fara fata sa stau asa singura cuc,Clau e la munca si io acum bantui netu'.
No amu merg sa ma dreg la stomac...mai bine zis sa-mi astampar maztaraiele care chiorlaie de foame si ma bag la somn ca de dimi am program disco tre sa fac mancare si vreau sa bag si o tura de galushce cu prunie...sa spal
....o sa cad ca musca inainte sa merg la munca
Va tzuc pra tace dulce sh'apasat si ma retrag spre frigider
claudia74 spune:
neatza buna banatence
Laurelule pana am gasit blocul am dat nisce talifoane dar am ajuns cu bine varutza unge ne ascepta un blid da sarme
.
Ieri am intalnit o gravidoasa misto, o gospodina jos palaria, nota 10 cu felicitari ptr.tarta Aiducule, in rest durere....... te imbratisez cu drag si astept sa ne vedem azi iarasi
Va tzuc pa toace.
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
am uitat sa va arat ceva www.culinario.ro
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
Buna gimineaataaa !
Am audzat ca am fost stragata tarie da la Cimisoara, asa ca am vinit la apiel .
Felishitari doamna Claudia, bucatarul lunii, la mai mare ! . Cum ii acasa?
gonghy spor la trebi si arunca sha la noi cu o galushca....tra sa-mi fac curaj sa fac sha io dzalile ashcea gombotz cu prunie, ca tarie mi dor . Sanatace multa la fatuca tie.
ela cum merge cu orele de inot?
gabirus, digutix si voua.
Io mi-s in focuri cu pregatirile da conced, ieri am fost sa fac rezervare la autocar, asa ca sa fim sanatosi si pra 27 o luam spre Bulgarica, la Maria Niagra .
M-atz facut pofta cu intalniala voatra, ce n-as fi dat sa fiu sha io la Rashitza, ca trajeam o fuga la Cimisoara, sa viu sha io otzarica, sa ne cunoashcem..... . Poace data viitoarie, nu?
S-avetz o dza faina, faina, v-am tzucat pra tace !!
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte! si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
digutix spune:
salutare
felicitari claudia!
sa ai un timp fain si azi cu aida! si de la mn
va doresc tuturor o zi placuta si linistita!
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
gonghy spune:
Fetilii io intrai asa urjent pe DC de la lucru ca nu este voie p'acilea la net daca hotarati ora sa ma anuntati si pe mine pe celular ca mis la munca pana la ora 20 Claudia ma bazez pe tine ca ai mobilul meu.
Digutix poate ca ajungi si tu cumva sa ne vigem si sa trocerim olecuta...ce zici?
Hai va tzuc si astept un semnal de la voi unde,cum si cand?
Ai pupiu pra tace
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Aloha, girls!
Diana, te pup si mai ales pe Timotei. Atat imi place de el de numa. Si imi place numele lui, foarte frumos, sa stii.
Laura, e bine daca maman e pusa pe picioare. Dar aia mica ce are? A racit? Bine ca nu a fost cu noi pi shientru, ca al meu era numa cu picioarele in apa la Pesti si a doua zi era fonfait si mucit
Mai intru mai tarziu sa va mai scriu, acuma fug.
Bubici la toata bobulatia!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
digutix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gonghy Fetilii io intrai asa urjent pe DC de la lucru ca nu este voie p'acilea la net ![]() Digutix poate ca ajungi si tu cumva sa ne vigem si sa trocerim olecuta...ce zici? Hai va tzuc si astept un semnal de la voi unde,cum si cand? Ai pupiu pra tace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!" |
ne vedem numa sa ziceti unde si la ce ora.mi-e mi-a facut placere sa ma intalnesc cu fetele si chiar as vrea sa mai cunosc si pe restul.
sa ai spor la munci
![](icon_smile.gif)
digutix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabirus Aloha, girls! ![]() Diana, te pup si mai ales pe Timotei. Atat imi place de el de numa. Si imi place numele lui, foarte frumos, sa stii. Laura, e bine daca maman e pusa pe picioare. Dar aia mica ce are? A racit? Bine ca nu a fost cu noi pi shientru, ca al meu era numa cu picioarele in apa la Pesti si a doua zi era fonfait si mucit ![]() Mai intru mai tarziu sa va mai scriu, acuma fug. Bubici la toata bobulatia! ![]() Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;) |
ms mult gabi.am ramas si eu in minte cu ochii piticului tau
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)