IN BANAT LA NOI ACASA (11)
Raspunsuri - Pagina 6
gabirus spune:
Aloha! Ca pe caldurile astea parca suntem in tarile calde. Daca am avea si o mare, un ocean turcoaz ... ar fi superb. Asa cam fierbem in suc propriu.
Aseara ne-am intalnit cateva fete si a fost excelent, cel mai tare s-au distrat piticii: dupa ce era sa demoleze San Marzano, au dansat break dance in Piata Unirii pe muzica lui Smiley. Iar noi cu jumate de gura pe ei, cu cealalta jumate la povesti intre noi.
Asa ocazii ar trebui sa le repetam.
(by the way, Ela nu a plecat niciunde, a fost si ea cu noi si cu Robi, care e cumintel tare)
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
ela03 spune:
Am vrut si io azi sa merg la strand ca-s singura, am mers la Mall si nu mai erau sezlonguri libere, asa ca m-am intors dupa ce-am baut un Green Apple. S-a anulat intalnirea cu fosta mea invatatoare din cauza de caldura. Moor de plictiseala!
gabirus spune:
Eu mor de cald Ne-am propus si noi sa mergem la strand dupa 5, dar ma simt ca o placinta, abia ma tarasc ...
gabirus spune:
Ela, cat mai e intrarea la strand la Mall? In apa e multa lume sau e loc sa te balacesti cat de cat?
claudia74 spune:
Hi girls, a fost super cu voi,mai vreau, ma cine se plictiseste,cat is eu aici nu va plictisiti clar!!! Clau daca dadeai un tel veneai cu noi la strand,noi am fost la umt azi cu Laurelu si Maya.
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Noi cred ca disparem din oras cateva zile, ca asa nu se mai poate, mi-a venit sa ma arunc in arteziana din Dacia.
Sper sa reusim sa fugim la munte, intr-o incercare disperata de a fugi de canicula.
Cum o fost la strand, fetelor? V-ati prajit? V-ati balacit?
Laura, eu m-am indragostit de Maia e asa dulcica si smecherita.
ela03 spune:
Na pai e 15 lei la Mall da mi-o fost lene sa merg mai departe si fiind numa o persoana am zis ca merg acolo. Nu e loc decat pe sezlonguri, nu te poti aseza cu patura. Bazinul nu e foarte mare, eu am vrut sa stau la plaja si sa citesc.
Da e frumoasa rau fetita aia, si mie-mi place.
Gabi si pe mine ma tenteaza Poiana Marului vreo 2 zile. Daca nu, la deal sigur mergem ca am neamuri pe-acolo.
claudia74 spune:
io sunt cu acte,inscrieri,buletine, cereri si caduri pe langa,am beut bere de la halba intrata in Guiness Book , am vb si cu katik si Mihi care asteapta sa repetam figura de vineri ,vb pe mobile fetele si stabilim,sa ca nu va indepartati prea tare .
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Buna ideea cu Poiana Marului. Ma gandesc ca este loc de campare pe acolo, ca noi vrem cu cortul.
Clau, tu ce faci? Vizite, distractii?
deya spune:
Gabieu nu stiu sa fie loc de campare la Poiana da iti pot recomanda o pensiunea doua daca vrei.
Eu stateam la un salash nu la pensiune