IN BANAT LA NOI ACASA (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Eu consider ca e cazul sa ma retrag de aici. Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Claudia, da unde pleci??

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ioooo la cimisora, ela nu stiu unde pleaca? asta ma intreb si eu.

1 zi remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Claudia(74)sa ai drum bun si concediu placut

Mergi la inceput

Deya multam fain .

4 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna sara doamnie draji !
Vad ca asara o fost dezmat pra ashi .

Nooo, duamna gonghy, imi pare rau ca n-am ghishit, da' poace sa fie un samn ca....poace-poace . Sper sa cobesc binie .
Vad ca v-atz hotarat sa merjeti la scalda, acu' she mai conteaza antrienoru'? Sha o baba cu zbici ii buna, cum o dzas Claudia ,inotz da frica . Cum or iesit galushcile si zama da pui? Arunca si la noi vro cotzca .
Claudia mai ai otzarica si o iei dan loc. Sa va distratz fain acasa, la Cimisoara, abia ashcept sa nie povestashci.
Ela da' chiar, unde pleci? Ca pari suparata, sau?
Yasmine cum merje treaba, ai gatat cu casa?

Io adz am avut program da drujba suedeza ..., am gatat acu', m-am si pus vopsaua in cap, ca m-or iesit iara tuleiele albe la interval si acum bantui pra net .

O sara faina s-avetz toace, va si va .
Ne vigem gimineata la cafaaaaaaa .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Salutare si de la mine!
Imi pare tare rau ca nu am timp mai des de forum, in iunie am fost ocupata cu examenele, apoi in iulie am lucrat cu ansamblul ca avem mai multe oferte de concerte si am profitat ca am fost cu totii in timisoara, apoi in timpul ramas mai trebaluiam prin casa daca puteam, daca ma lasa caldura.
Nici sa va citesc n-am apucat, decat azi, am citi restul de capitol 9 care il pierdusem, ce ati scris acum la 11, deci mai ramane 10.
Claudia vad ca vi la Timisoara exact in perioada in care eu sunt plecata, eu plec sambata dimineata.
Fetele va pup pe toate, sper sa mai intru pana plec sa mai conversam putin.

Mergi la inceput

Angi imi pare rau ca nu ne vom vedea,eu am stabilit deja o intalnire cu fetele sambata.

azi plecam in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Haidatz la o drajelor !

Duamna Claudia bag sama ca nutz mai incapi in piele de fericire . Atz agiuns cu binie? si conced fain s-avetz.
angy nu-i bai, lasa ca recuperezi tu . Si tu pleci in conced?

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput