IN BANAT LA NOI ACASA (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Pisicuta pai te stiu de la circul timisorencelor de acu 2 ani ,multam de tratatie si dedicatiune.
Eu incep munca azi,Deni merge in tabara la mare deseara , Andi mai are 1 sapt de vacanta.
va tzuc pra tace, o zi faina sa aveti.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Pisicuta pai te stiu de la circul timisorencelor de acu 2 ani ,

Brrrr! Nasolie maxima atunci! Eu, personal, am ramas cu sechele! Dar nu ma asteptam sa mai fi ramas in memoria cuiva dupa asa
o "isprava"! ...Mi-am luat o incaierare teribila, desi nu mi-am dorit sa supar pe nimeni si nici nu m-am referit la ce au insinuat ele ca as fi facut-o!
... Ma rog! Ma bucur ca mai vorbesti cu mine chiar si-n conditiile astea!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Pe fuga ca ma grabesc.

O sa va scriu diseara pe rand la tace acu' numa v-am cetit si fug sa manc cat inca mai doarme Maya dupa care plecam pana la Mall sa platesc Rds-ul si sa vad poate gasesc ceva la reduceri pt mine sau pt fata.
Pusiche

Mergi la inceput

Laurelule se-i mai da nou pra la Mall, ai gasit sieva fain p-acolo
Restule banatencelor ce ati mai facut azi,io acu vin de la munca rupta'n freza
va tzuc pra toacie.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Pisicuta, si eu tot de la fetele astea invat regionalisme, ca nu am nici eu rude la sat si sunt cam habarnista. Si eu stau tot in zona Dacia-Circumvalatiunii si plimb copiii in parc pe Brandusei si Dacia. Am un Lucas de aceeasi varsta cu Raducul tau, deci musai sa le facem cunostinta. La care gradi mergeti? Noi la 27, pe Brandusei.

Clau si celelalte dragi gete, pentru poze dati click pe linkul de sub postare, duce la blog si am pus acolo ceva poze.

Laura, tot pe fuga, tot pe fuga, asa cevaaaa ....

Diana, esti bine? Sper ca totul in ok cu voi.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
cald
gabi, suntem bn,multumim!
azi am fost sa-mi fac fata ochelarista, ca doar nu eram de ajuns noi 2.doar ca socul a fost cam mare la aflarea dioptriilor....in cazul in care acum un an facusem ultimul control si era totul ok, nici urma de defect de vedere...asta e, speram sa isi mai revina cumva, nu stiu cum ...asa zice doctora ca poate, poate.
claudia si pisicuta, m-ati facut curioasa de "circul" de care vb voi....poate ma lamuriti candva
va pe toate si va doresc o noapte RACOROASA

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dragutelor inteleg ca ati avut o perioada cu multe intalneli cu claudia
scriu mai rarut dar va citesc
sa aveti o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, banatence dragi!

Am pregatit muuulta asa ca va invit s-o serviti cat este calda!!

Melodia zilei este:

Io-s cu ochii in gura de somn si nebunii astia trag de mine, cica sa muncesc! Este corect asa??? Spuneti voi ...

Gabi, eu piticii-i am la Gradinita cu p.p. nr. 36, dar Vladut si-a facut grupa mica pe Brandusei. L-am mutat de acolo nu pentru ca nu mi-ar fi placut gradinita ci pentru ca ne-am mutat cu locuinta drept pentru care acuma gradinitele 26 si 36 ne sunt mult mai aproape decat 27-le. Deci, eu azi ies cu pustimea-n parcul Dacia dupa ora 18. Poate ne vigem!

Diana, crede-ma, n-ai vrea sa sti! ... Vorba olteanului: "e multe si e grele!" ... Eu, una, nu mai am chef sa scormonesc unde poate incepe sa miroasa prea urat! Probabil ca si Claudia a primit un "tratament preferential" daca acuma posteaza aici ... Si cate dioptri zici ca are micuta???

No, deci ziceti ca organizam o intalnire???

trupa, oriunde v-ati afla!

P.S. Revin!...sper

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Multam de cafa Dorino si de melodia zilei cat despre 'tratament' bingo si no comment toate care scriem aici am primit, du-te la munci, ce fac copilasii tai in vacanta? am inteles ca i-ai adus la tm? ati fost prin concediu deja?
Diana pupam ochelaristii sper sa nu fie asa grav, ce mai face Timotei,cand faceti endoscopia?
Gabelu super valea zanelor, mai ceva ca-n povesti, u made my day cu pozele alea.
Laurelu s-o fi pierdut ieri in dugheanul ala mareeeeeeeeeeeee, sau a cheltuit prea mult si a durmit p-afara
Monicule traba sa-mi fac vreme sa pun pozele da la Cimisoara .
O zi faina va doriesc, ma apuc si io acusi de curatenie.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

M-AM APUCAT DE ALBUM

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput