IN BANAT LA NOI ACASA (11)
Raspunsuri - Pagina 12
claudia74 spune:
tat banatu'i fruncea
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
claudia74 spune:
Laurico dedicatiile is de Marie nu de ziua mea de nastere sa stii
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
L5845 spune:
Da drago, pai da Marie ti-am dat dedicatie melogia aia a lu' tiza me .
Shciu ca ce chiama sha Maria, nu ?
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
Doi zapaciti!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
digutix spune:
buna fetele
vai dar ce de dedicatii:)
la multi ani si din partea mea mariilor!
am ajuns si eu acasa, cu fata cu tot.si eu vreau intalnire prin parc, cand va hotarati sa da-ti sfoara in tzara
claudia nu fi trista, sigur ca ti-e greu dar in final veti gandi si lua decizia corecta cu privire la problema care te supara.n am stiut ca ai si fata, m am uitat in albumul tau si ti-am vazut frumusestea de "adolescenta rebela".
va doresc tuturor duminca faina!
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
claudia74 spune:
Diana problema e ca Deni -adolescenta mea rebela - a vrut sa ramana in ro la parintii mei - toane de adolescent - dar o inteleg - ca nici mie nu-mi place aici ,nu ai fost aseara la Ruga la Ronat? sa-mi spui daca vrei sa te trec in listuta noastra de banatence.
haidati la cafa fiecilor
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
digutix spune:
daca ma primiti sigur ca vreau in istuta
n-am fost la ruga ca asera tarziu am ajuns de pe meleaguri ardelene
dar nu merg de obicei, cred ca o singura data am fost demult de tot
nu prea imi place aglomeratia,galagia.dar nici nu s-a auzit nik de pe acolo, alte dati era galagie pan la noi
duminca placuta fetele
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
gonghy spune:
Zaua buna.
Cu o zi intarziere urez si eu La multi ani tuturor Mariilor si Marinilor!
In special la fata me' sa creasca mare,frumoasa si sanatoasa!! Manc-o mami pa ia de fata
Bine ai ajuns acasa Claudelu' draga...deja mi dor de tine sper ca e bine Deni aici...Andi cum e?? Cel mai fericit cred ca e Helmut ca a ajuns home
De tine nici nu mai zic nimic ca stiu,ca ti dor de casa si de cei de aici in special de mine ,nu-i asa?
Da las ca nu mai e mult pana in Decembrie si ajuns io la cine sa ne bulgarim oleaca cu "patada" cum spune Maya mea.Poate da DD mi se implinesc anumite dorinte pana la sfarsit de an.
Te mult de tot si poate ajungem de trocerim oleaca si pe mess.
Eu ieri am fost la Real la ceva cumparaturi ca deja striga frigiderul dupa mancare apoi am fost cu mama si fii'mea pana la Chisoda la olecutza de papica,gratarele,suculetz ca fu Ruga p'acolo...apoi am venit home si ne culcaram pana asara la 8.
Azi iar am avut program de bucatar...facui o ciorbitza de perisoare mama-mama o papat Maya 3 polonice...tocanitza de ceapa cu pulpitza de porc si piure de cartofi.Salate n-am mai avut chef sa fac ca am avut gogosari murati iar de prajituri nici atata ca am primit ieri de la sor-mea o tava de ele si macai azi de m-am spart.
Imediat fug la bucatarie sa bag o felioaca de lubenitza dupa care vrem sa ne imbracam si sa plecam pana la Izvin la o plimbare p'acolo.
O duminica frumoasa in continuare la toate banatzancele.
Va las ceva sa va mai destindeti unpic.
gabirus spune:
Laura-Gongy, asa mi-s de batuta in cap, nu m-am prin sa Maya vine tot de la Maria! Pai o suta de flori si pupici pentru dragalasenia mica!
Noi am plecat ieri la munte, la izvoarele Begai, pe la Poieni Strambu pe acolo. E asa de frumoasa zona aia O sa pun niste poze si pe blog, va anunt eu cand sa intrati.
Diana, ce mai fac copilasii tai?
Laura, tu sapt. viitoare ce program ai la marmacie? Esti apta de iesit in parc?
Clau, multam de dedicatiuni si petrecere. E atmosfera de duminica, ce mai! Am vazut pozele de la Radna. Fain ca ati mers pana acolo. Nu am mai fost de cativa ani. Sa nu uiti sa o pui pe Diana si Pisicuta pe lista. Pupici.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
Laurelule girl, ce de papa bun facura-ti si noi am griluit ieri de Marie, sa traiasca Maya Maria sa creasca mare,sa-i dea Dumnezeu sanatace multa ca de restul va ocupati voi multam de dedicatiuni hazli.
Am fost si noi otzara la strand ca e vreme faina si aici.
Gabelu sa pui pozne de la Poieni Strambu.
Diana zici ca nu s.a auzit muzica de la Ronat pana la voi, hmmmmmm deci nu au fost dotati anul asta
Va tzuc pra tace
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
Pisicuta spune:
Morning, banatence dragi, oriunde v-ati afla!
Poftiti la festin, caci avem de toate: , fresh de toate felurile, capucino, ciocolata calda, ceiut, laptic si o delicioasa , sa ne mearga toate din plin si sa uitam ca azi nici iarba nu creste!
Melodia de mic dejun este:
Spun si eu, cu doua zile intarziere LA MULTI ANI! cu multa sanatate si fericire tuturor celor care si-au sarbatorit sambata onomastica!
Eu sunt happy-lica de serviciu azi, caci in WE mi-am adus copiii acasa dupa o absenta de 3 saptamani, asa ca am iesit abrupt din butoiul cu tristete si nici nu mai vreau sa stiu de el!
Claudia, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si te inteleg ca-ti este greu dupa despartire, mai ales ca, dupa cate inteleg eu, tie tot Romanica iti place mai mult decat Germanica si, in plus, ai lasat-o si pe fata aici! ... Dar, dupa cum sti, orice incercare din asta mai grea prin care trebuie sa trecem ne intareste caracterul si ne tine spiritul in forma! ... Si zici ca ma cunosti??? Poi de pe care topic, draga mea, ca eu mai mult pe la inginere semnez condica si-n rest ... mai rarutz ca-i mai dragutz!
Ela, sa-mi zici si mie, te rog, unde-l duci pe Robi la inot, care-i programul si ce tarife percep cei de acolo, ca vreau si eu sa-l duc pe Vladi si nu prea stiu unde ...
Laura (Gongy), s-ar putea sa stam prin apropiere una de cealalta, pentru ca eu merg cu copiii in parc de Dacia, care nu-i departe de loc de cel de pe Bramdusei. Poate ne-ntalnim vreodata in parc si mai povestim ..., ne mai imprietenim, mai ales ca eu am doi flacai vanjosi, care sa-i tina o placuta companiei Mayei tale!
Gabi, multumesc ca ma ai in vedere pentru trecerea pe listuta si ma bucur si eu sa va cunosc pe voi, desi, de mulce ori mi-e tarie grieu sa tin pasul cu regionalismele de p'ashilea , mai ales ca eu nu pria am niamuri pe la sat, ca sa ma mai invete una-alta si le prind din zbor, cu putin noroc, sau nu!
Fug si eu la ale mele, ca urla treaba dupa mine!
banatencele!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor