Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Aris, de ce nu incerci masaj? In cazul meu face minuni. Eu as vrea sa ne vedem anul asta si...NU DATI CU ROSII, dar tare mi-ar placea sa lasam sotii acasa cu bb-ii. Un week-end n-o fi foc, mai ales daca mobilizam si mame, soacre, surori si ce mai are fiecare in dotare. Este doar o propunere. Si eu as prefera centrul tarii sa fie distanta "strabatubila" pentru toate tufetele. Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09 Botez Ian Poze Bebe Ian camera bebe |
Ina, cu drag as veni si anu' asta doar ca daca alaptez si atunci , ceea ce as vrea tare mult
, atunci nu am cum sa o las acasa pe mititica mea 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Eu nu am participat la acest subiect caci pt mine e vis...vreau sa visez in continuare si sa nu ma trezesc www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi? ![]() oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului _ Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
nu e nici un vis,tu esti prima pe lista !!! doar trebuie sa vii in rest ne ocupam noi,nu?!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
Doamne, ce ma doare stomacul
! Si nu de la shaorma facuta in casa de mine...ci de la patzaniile saracutei de mababei.
Ma bucur ca ai trecut cu bine peste toate si ma
sa va fereasca Dumnezeu de asemenea "patanii". Si pe cretinii aia iresponsdabili sparge-i la bot, mama lor de partzari nenorociti

.
Olga, parca mi-a mai trecut putin nodul si durerea din stomac atunci cand ti-am vazut copilashii: pe Davidutz si pe printzesuca cuticioasa...sunt deliciosi amandoi, imi vine sa pup monitorul...

Chato, trecu furtuna? Ce face minunata de Dragon'bellissima? Sa o
pe cocheta din partea mea.
Iar pe tine Chato, Aris si Dodo sa nu va aud cat de silfide sunteti sa ma apuca depresia. Sunt o purcicaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si am halit toata shaorma
!
Dyana, o sa le rog pe prietenele mele sa voteze mutzunelul

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Poze cu David si noua "membra" a familiei http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5359416815664051810 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

ce a crescut David !!!!! ce frumos e !!!!

vreau si eu caine din asta (eu ii zic garnier, ca aparea intr-o reclama de-a lor !!)
multi

Mami lui
Kea spune:
Offfff! Cine face si desface toata ziua are ce face!
Am scris, am apasat pe naiba stie ce si dus a fost...
O iau de la capat.
Mababei, imi pare tare rau ca ai trecut prin toate astea. Pupam Calin acrobat si mami speriata.
Eu nu inteleg cum a cazut.
Pe margini, masa e inaltata, deci teoretic nu se poate, numai pe acolo unde stai tu cand il schimbi, unde il pui cu picioarele, nu? Deci nu s-a rostogolit, s-a impins cumva, sau?
Eu am vrut mai demult sa deschid discutia despre asa ceva, sa spunem cum ne organizam noi sa avem totul la indemana. Nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar poate macar Simina invata ceva din asta. Eu langa masa de schimbat am ca si chato un cos de scutece si unul de rufe "murdare". Nici nu ma aplec, nici nu ma intind, numai le dau drumul. Comoda pe care e pusa masa de schimbat, la mine e jumate cu sertare, jumate cu o usa. Primul sertar de sus e plin in permanenta cu pampersi. Iar nu trebuie sa ma aplec. Al doilea sertar e cu body-uri si hainele care le folosesc cel mai des. Pe masa am: servetele umede, servetele uscate, rola de servetele de bucatarie (le folosesc in special la kk), creme, pudra, perie si pieptan pt bebe pt vremurile cand o avea par si cam atat. Mai am undeva la vedere un ceas cu termometru. De spalat la fund, il spal cu apa si peduri din acelea de demachiat. Imi pun apa calduta intr-un castronel mic de plastic. Daca uit sa-mi aduc apa si am pus copilul deja pe masa, atunci il sterg cu servetele umede. Nu-s mare fan, dar daca sunt uituca...
De aceea ii si fac baie in camera, ca pun cadita pe o masuta langa masa de schimbat, cand e gata numai il pun langa pe masa si acolo am tot ce-mi trebuie. I-am facut la inceput cu moasa in baie si tot ma duceam in casa sa mai aduc ce uitasem.
Stiu ca va plictisesc, dar povestesc in continuare.
Cand iesim la plimbare prin zona cu carutul, iau in geanta o cutie cu suzeta, un biberon cu apa, servetele umede, servetele uscate, o sapcuta, umbreluta de soare si mereu o umbrela de ploaie. Am uitat sa zic de aparatul foto. Ma scuteste de notat una alta. De ex vroiam sa am lista cu farmaciile deschise noaptea, am facut poza, n-am mai stat sa-mi scriu adrese, telefoane etc.
Cand plecam cu masina in alta localitate, chiar daca asta inseamna numai distanta de 10km, atunci pe langa cele de mai sus am la mine si un termos cu apa calda, dozele cu lapte praf, si biberonul cu apa rece care ma ajuta sa aduc laptele la temperatura potrivita de baut, biberoane goale. Mereu ma gandesc ca daca e ambuteiaj si stam blocati pe cine stie unde, copilul tb sa manance.
Mi-ar placea sa scrieti si voi cum faceti, poate imi mai dati idei.
3 luni
novus spune:
| citat din mesajul lui sirimie mababei prin cite ai trecut! bine ca s-a terminat cu bine Copiii vostri ginguresc? Ca Monica mai scoate cite un g izolat si atit. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Alexandra cred ca ma mosteneste

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui andiaroro g, e si un r...mai degraba arrr, dar noi avem si o luna in plus...cateodata ni se pare ca-i un cuvant, dar avem si noi imaginatia bogata...cresteti mari si voi curand ![]() ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
daaa si mie azi dimineata mi s-a parut ca a zis mmaamama
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui silvi8 salutare! si inca ceva silvi mama CRINEI CRINA MINUNEA MEA am mai crescut! Povestea CRINEI |
pai mie mi se pare complicat sa merg cu ea la mare in conditiile in care nu sta in fund, sa o tin in landou la 40 de grade

asa ca mergem la munte,sau in locuri nu chiar asa calduroase
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Doamne, ce ma doare stomacul ! Si nu de la shaorma facuta in casa de mine...ci de la patzaniile saracutei de mababei.![]() Ma bucur ca ai trecut cu bine peste toate si ma sa va fereasca Dumnezeu de asemenea "patanii". Si pe cretinii aia iresponsdabili sparge-i la bot, mama lor de partzari nenorociti![]() ![]() ![]() .Iar pe tine Chato, Aris si Dodo sa nu va aud cat de silfide sunteti sa ma apuca depresia. Sunt o purcicaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si am halit toata shaorma !Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelico,

vreau si eu shaorma 
sau macar reteta !!!Mami lui
Kea spune:
Inainte de a deschide voi zilele trecute discutia despre picatul parului, eu am vrut sa va spun ca mié mi s-a indesit.
Chiar aveam de gand sa va intreb daca si voua vi s-a intamplat, dar nu mai intreb.![]()
Eu am avut parul des pana intr-a 9-a, apoi a inceput sa cada, in facultate a fost cel mai cel, ma trezeam cu perna plina de fire, dar si mai apoi pica intr-o veselie. Uram ca mi se vedea pielea capului unde am cararea. Ei bine, acum, dupa sarcina, s-a indesit. Oare are legatura cu faptul ca nu m-am vopsit deloc pe perioada sarcinii? Maine vreau sa ma vopsesc, sa risc sau sa nu risc?
Olga, super faini puiutii tai!
Mie mi-e dor de mare!!! Si de munte, dar parca mai tare de mare!!!
3 luni