Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poze cu David si noua "membra" a familiei

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5359416815664051810

Olga, mamica lui David iepurasul

supeeeeeeeeeeerrrrr; sunt adorabili amandoi; stai sa vezi cand mai creste fetita si o sa-l iubeasca la nebunie pe david

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Deja au votat 3 fete de la mine

22+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">UN VOT DE 5 PCT PENTRU GHIOCELUL NOSTRU , POZE Dy1 SI Dy2
Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

simina pupa te rog fetele din partea mea; sunt niste scumpe; ai PM

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

olga..vai ce frumos este!!! sunt fumosi amandoi..sunt superbi! o sa se aibe ca fratii!
sa va traiasca!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc pt aprecieri I-am gasit si nume: Lina

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, mababei, am intzepenit cand am citit de cazatura! Si cand am citit in continuare mi s-a facut pielea de gaina!! Bine c-a trecut totul, sa ne tii la curent cum merg demersurile cu judecata!
Eu am o obsesie cu masa de infasat, nu suport s-o las nicio secunda acolo, desi si eu o mai las cat ma intind dupa un pampers, dar tot cu ochii la ea. Eu fac asa: o duc la baie cu scutecul pe ea, acolo il dau jos si-l las pe capacul de wc,sa nu ma aplec cu ea in bratze. O spal la chiuveta, fuga inapoi, o sterg cu finet, apoi pun scutecul. Dar tot stau si ma gandesc: cum o s-o mai pot spala la fundulete la chiuveta peste cateva luni? N-o sa pot, nu? Nu-mi place sa folosesc servetele de-alea umede...
Olishkaaa, vezi sa nu se intoarca rugbistul pe catzel ca-l nenoroceste:))). Pupici pentru cel mai vanjos ghiocel, e o scumpete. Cu shar-peii nu-i usor, sunt predispusi la exeme, conjunctivite, chiar entropion (oare bine zic, entropion se zice? pisigri?)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aris, io-s optimista (de felul meu) si zic ca pana acum a fost vremea colicilor, maraielilor, caniculei etc. de-aia nu v-ati intalnit nici in acelasi oras. Dar undeva intr-o locatie faina, daca planuim de pe acum, io zic c-o sa ne strangem un grup destul de numeros, in definitiv nu-i asa greu, mai ales daca avem un organizator asa bun ca novus si daca si noi contribuim cu idei. Pentru inceput io propun ca fiecare sa prezinte atractiile zonei sale. O sa caut si io niste linkuri, chestii, sa vedeti ce puteti vedea prin Maramures, de exemplu.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ilinca asa va vreau !! veniti cu idei ca la anu' oricum ne intalnim si daca 'om fi mai putine tot ne vedem !!!
clar o sa fie greu sa cadem de acord dar e clar ca nu o sa ne vedem in Bucuresti deci trebuie sa gasim o locatie faina la munte si asta e, ne intalnim

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am primit dezlegare de la sotz sa cheltui o carutza de bani pe un quinny buzz
hihihi vedeti daca l-ampus la carat copilul?si-a dat si el seama ca asa nu se mai poate.iar sportul de la 3in 1 cred ca o sa fie bun pe la 3 ani asa....
cine mai are chicco 3 in 1?? doar mie mi se pare o porcarie varianta sport?

si mie mi se pare la fel

si eu am alt carut pt varianta sport si cel de la chicco maai incolo

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gagici, pt intilnire stabiliti o zona mai prin centrul tarii, ca eu v-as chema la SV, NT cu drag, da nu veniti voi de pe la Deva, MM... Cum nici eu nu as veni la voi cu bebe de 6 luni...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

mi se pare super ok !!!
haideti sa cautam !!!!

mersi pt link

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am primit dezlegare de la sotz sa cheltui o carutza de bani pe un quinny buzz
hihihi vedeti daca l-ampus la carat copilul?si-a dat si el seama ca asa nu se mai poate.iar sportul de la 3in 1 cred ca o sa fie bun pe la 3 ani asa....
cine mai are chicco 3 in 1?? doar mie mi se pare o porcarie varianta sport?

si mie mi se pare la fel

si eu am alt carut pt varianta sport si cel de la chicco maai incolo

aoleu, da ce au??????? eu inca nu am trecut la varianta sport, stam in landou..... dar nu mai stam mult; eu am Graco, care seamana mult cu chicco.. deci, ce e in neregulaaa???

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

vazut si noi pe David scump si catelu, votam pentru prietenia lor
vazut si ca oli vorveste de rochie de mireasa, sint curioasa si eu, sa vad cit de frumoasa e, dar o inteleg ca vrea sa ne arate doar cind se va imbraca in ea la nunta

vazut ca silvi vrea kile, donam si noi 5 ca sa fim topmodel

aici e frig, cred ca sint 15°C, dupa ploaia intermitenta ce-a fost pe-aci toata ziua... si dupa 30°C ieri; am plimbat dragoana pe ploaie, imbracata cu geaca cu gluga

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput