Cititi si voi si dati timpul inapoi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

apropo de examene, nu pot sa uit cind se afisau rezultatele pe coli A4 lipite in geamul liceului si se omora lumea sa vada ce au facut odoarele...mureai de nerabdare sa afli dar nu era chip sa intri in imbulzeala aia...si plinsetele celor respinsi ...si uralele celor admisi...astazi care o mai fi procedura?

inghetata aia la pachet era mortala! si nu-mi faceam griji ca ingrasa, nici nu-mi numaram caloriile
habar n-aveam ce sint alea!

erau niste alune sarate la cutie, le ziceam "alune americane"...wow ce bune mi se pareau! (si chiar erau)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

am gasit postat in intregime pe youtube acest desen minunat:

http://www.youtube.com/watch?v=4FO52WQd4iI

"Jack si vrejul de fasole"... daca as avea timp l-as mai vedea si acum

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Anii 80 au fost anii radioului.
Am primit cadou prin liceu un radio Gloria, un cadou foarte reusit.
Nu era zi sa nu fie cite un teatru radiofonic, in general erau piese bune, clasice. Bine, mai erau si d-alea cu tovarasi, le ascultam si p-alea, macar erau interpretate bine. Apoi programul 3 de la radio, emis pe unde ultrascurte, aveau si testul ala cu difuzoarele: " si acum auziti semnalul in difuzorul din partea stinga...". Miercuri dimineata aveau emisiunea de sf, la sfirsit cu teatru radiofonic. Dar din pacate eram la scoala. Muzica multa, glume, in fiecare seara la 7 emisiunea lui Nicolae Constantin Munteanu, emisiunile culturale ale Monica Lovinescu, imi amintesc cu placere. Incepeam ziua cu radio o sfirseam cu radio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

eu tin minte si acum vocea tipului din spatele desenelor Sandy Bell. Ce plansete bagam ca nu se intalnea Sandy cu Marc (si eram prin clasa a 10-a).

Dar sticlele de bauturi de pe dulapuri? multi si le etalau ca erau aduse din 'strainatate", sau faceam colectie de ambalaje de ciocolati. Tin minte ciocolata chinezeasca ceva ambalaj rosu cu un stup de albine in colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

eu tin minte si acum vocea tipului din spatele desenelor Sandy Bell. Ce plansete bagam ca nu se intalnea Sandy cu Marc (si eram prin clasa a 10-a).

Dar sticlele de bauturi de pe dulapuri? multi si le etalau ca erau aduse din 'strainatate", sau faceam colectie de ambalaje de ciocolati. Tin minte ciocolata chinezeasca ceva ambalaj rosu cu un stup de albine in colt.

Da.. imi aduc aminte de ciocolata chinezeasca in ambalaj rosu cu stup de albine. Si-mi mai auc aminte ca era delicioasa ciocolata respectiva. Tot imi pare ca aia e cea mai buna ciocolata ce am mancat-o vreodata, desi am mancat o gramada de delicatese de ciocolata de-atunci si pana astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Eu nu-mi aduc aminte de ciocolata chinezeasca cu stup de albine... Insa imi aduc aminte de niste ciocolatele mai micute tot chinezesti, tot bune, care erau invelite in poleiala si deasupra o imagine cu pestisori/i.... voi le mai tineti minte?

Si ca taica-meu imi aducea guma de mestecat de la Wrigley's Spearmint si Juicyfruit si eu eram cam mofluza ca nu aveau "surprize" dar in lipsa de altceva era foarte buna si aia, evident - chiar, va mai aduceti aminte de guma de mestecat romaneasca, ingrozitor de tare, din comert? Nu mai stiu cum se numeste...

Si de penarele chinezesti, frumoase foc, care se cam dadeau pe sub mana...la fel si stilorile chinezesti, care pe deasupra mai erau si scumpe ca deh, aveau penita "din aur" (tot timpul mi-era frica sa nu-l pierd )...

LE. Aaa, si bomboanele cubaneze?!

Si apropo de bomboanele cubaneze, la inceput nu intelegem ce e aia "baneza/e" caci intelegeam ca sunt... "cu baneza/e"

LE 2. Evrika! Mi-am adus aminte ca acea guma romaneasca se numea... Gumela

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mie imi placeau pufarinele, cipul si bomboanele albe " Sport " daca le mai tineti minte ( erau pt energie ) De dropsuri va mai aduceti aminte? Erau tuburi cu bombonele plate

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

bomboanele sport = DEXTROZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ia sa scot si eu nostalgiile pe masa si batista de lacrimi dupa tineretea si copilaria mea ...

Dar revistele PIF si RAHAN ? Alea cu surprize - se abonase mama, cu pile desigur, si veneau direct din Franta la posta, ma duceam si le luam de acolo.

Dar "Tara, tara vrem ostasi", "Castel" si "Elasticul" - iar ma baieti - "Lapte Gros".

Dar aparatele de indreptat dintii ? - unele groaznice care iti ocupau jumatate de bolta palatina - eu am pierdut vreo 4 prin scoala generala.

Dar orele de armata din studentie ? Armata de la fete, cand aveam 1 luna pe vara, zi de zi ...am si uitat cum se numea convocare aia din vara.

Dar muncile agricole tot din studentie - hehehehehe, eram ca in tabara, flirturi la greu, cantaturi la chitara in jurul focului

Dar taberele gratuite si studentie - luate prin organizatia aia a studentilor, na ca nici nu imi mai aduc aminte cum se chema.

Si mai am, dar stati sa-mi suflu nasul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu sunt mai micuta,nu am amintiri din perioada comunista,ci imediat dupa... Dar imi amintesc si eu de "sandi bel,are un catel,pe care-l cheama tamburel",poate am retinut gresit,dar eu asa stiu , de tip-top-mini-top, feriti-va de magarus cu Eugen Cristea, imi amintesc si de "Liceenii",desi nu prea intelegeam eu ce se intampla acolo... toate panzele sus ,am urmarit serialul tot,si mi-l amintesc si acum de la inceput pana la sfarsit.Si guma de mestecat cu pepene galben,ce ciuda imi era cand nu avea mama bani sa imi cumpere,sau cand verisorul meu care avea mereu nu mi-o "imprumuta" si mie sa o mestec putin . Si ce mai dansam lambada cand aveam vre-o 4 ani(aveam si costum cu bustiera di fustita scurta,scurta si creata),si cantam toata ziua la microfoane facute din bete de floarea-soarelui "fata draga nu fii trista,findca e pacat,fara lacrimi nu exista,dor adevarat"... Si ce am mai citit "Ciresarii",toate 5 volumele,pe nerasuflate.Cu primul meu "prieten" cand ma mai intalnesc intamplator tare ma mai amuz.Eram in clasa a VIa,el in clasa a VIIIa,si nici macar nu m-a pupat pe obraz niciodata,dar cateva luni a fost prietenul meu,si tare ma mai inroseam cand ma tachina cineva si imi spunea : " te spun lu' maicata ca ai gagic"[:I.A trecut timpul,parca noi apreciam altfel fiecare cadou primit,fiecare nota mare luata, fiecare cuvant de lauda de la profesori sau parinti.

Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).

Mergi la inceput