Cititi si voi si dati timpul inapoi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Dry_votka si Maraki

Macar voi aveati 12 ani...La mine e mai grav. Tin minte ca dupa Balul Bobocilor din clasa a 11-a (deci aveam fo 17 ani) m-a condus acasa un coleg de liceu din clasa a 12-a, un blond frumusel foc, cu ochi albastri, inalt, zvelt, cu un ten al naibii perfect si niste buze rosii si pline de iti venea sa le musti, care imi facea curte intens...cind am ajuns la mine la bloc, pe scara nefiind lumina deloc, ne-am luat si noi nitel "ramas bun" ...nu mai tin minte cit ne-am pupat asa ca prostii in bot, decit imi amintesc ca la un moment dat, cind ma stringea mai cu foc in brate, am simtit un obiect neidentificat contondent in zona mediana si (sa mor daca mint!!) am crezut ca vomit. I-am spus la revedere de urgenta si n-am mai vrut sa-l vad de a doua zi, ma simteam profund jignita...M-a cautat zile in sir in recreatii, eu fugeam de el...

Cit de prostanaca sa fii, sa fugi de un barbat frumos cu erectie cit casa?
Hai ca dam in categoria povestirilor erotice . Pun si eu eticheta ca la film: "Viewer discretion is advised!"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Allure
Bietul baiat....asa frumusel si, totusi nevinovat...

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Sper sa nu va intrerup sirul "erotic"...
Mie-mi placeau covrigii pe sfoara si gogosile cu gaura, inghetata polar cu ciocolata(la inceput) si nuga, zaharul candel pe sfoara de la tara si painea cu cartofi cat roata de la masina.Abia asteptam sa vina iarna sa se coaca bananele si portocalele, sa se opreasca circulatia din cauza zapezii, sa ne putem juca pe strada, nestingheriti.Joaca prin subsoluri si pe santiere, alergati de muncitori.
Atunci eram fericit daca gaseam tenesi "made in china", aia cu talpa verde, si o mingie rotunda pe care o probam aruncand-o in sus invartita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Ca sa fiu in asentimentul vremii de afara eu imi amintesc cu atata drag de "reprizele" de sanius zilnic, dupa orele de scoala.
Ne intorceam de la scoala in gasca, in jur de ora 6 seara, pe intuneric, ajungeam acasa si in cateva minute ne schimbam, insfacam sania din magazin si valea afara la sanius. Nici mancare nu ne trebuia, ca nu care cumva sa pierdem vre-un minut.
Eram o gasca de vreo 30 de copii, de diverse varste si ne organizam in asa fel incat baietii cu sanii mai mari sau cei cativa care aveau patine sa conduca saniile cu fete sau mai mici. Tin minte cum un baiat se punea pe burta, pe o sanie in fata si cu picioarele prindea sania din spate, unde ne asezam noi fetele. Si o luam la vale, ce viteza, ce senzatie!!! Iar baiatul din fata stia sa conduca sania numai cu mainile...ce admiratie!!!
Si ne prindea noaptea, ieseau parintii sa ne cheme in casa, iar noi ajungeam inghetati bocna, cu pantalonii scoarta, cu turturi pe toate hainele, cu nasurile si obrajii rosii de frig...dar atat de fericiti!!!

Mergi la inceput

Da
Imi aduc aminte ca tot in clasa a 6-a in vacanta de iarna a nins mult si a fost muuuulta zapada, astel incat autoritatile au hotarat sa incepem trim. II abia la 1 februarie! Ce veselie pe noi! Aveam in fata blocului un teren viran putin ridicat, ce derdelus fain iesise! Exact cum ai spus tu, Danutz, intram in casa abia seara, bocna de inghetati dar si fericiti!
...Si mai tin minte ca atunci cand mergeam tot "blocul" la cinema-ul din cartier (cam tot pe la varsta aia), umpleam aproape un rand intreg. La cinema rulau ani intregi comediile cu Louis de Funes in special cele din seria "Jandarmii..."
...si Brifcorul care se gasea si el destul de greu, si care clar era un fel de Fanta romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirchea

Sper sa nu va intrerup sirul "erotic"...
Mie-mi placeau covrigii pe sfoara si gogosile cu gaura, inghetata polar cu ciocolata(la inceput) si nuga, zaharul candel pe sfoara de la tara si painea cu cartofi cat roata de la masina.Abia asteptam sa vina iarna sa se coaca bananele si portocalele, sa se opreasca circulatia din cauza zapezii, sa ne putem juca pe strada, nestingheriti.Joaca prin subsoluri si pe santiere, alergati de muncitori.
Atunci eram fericit daca gaseam tenesi "made in china", aia cu talpa verde, si o mingie rotunda pe care o probam aruncand-o in sus invartita.

Exact asa probam mingiile sa nu fie " ovalizate " Pe santiere ne jucam si noi, facea mama cu nervii cand a vazut de la balcon ca ma urcasem la etajul 4 al unui bloc in constructie si traversam pe dinafara de la un balcon la altul Altadata era vara si stateam afara pana pe la 23.00, m-am urcat pe schelele blocului din fatza( se renova fatzada ) pana la etajul 4 ( era ultimul etaj ) unde statea o familie la care ma duceam ca la mine acasa. M-a cuprins frica cand a trebuit sa cobor si am sarit in balcon, am batut la geam si am auzit: cine e??? de toata gasca a izbucnit in ras Mi-au deschis usa si cand am ajuns in sufragerie, capul familiei foarte mirat: vaai, tu erai la noi? cand ai venit, ca nu te.am vazut?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

imi lipsesc programele de revelion de la televizor, cu Dem Radulescu, Octavian Cotescu, Nea Marin (Amza al nostru), Marin Moraru, frumosul de Florin Piersic (cel putin el inca traieste) si toti minunatii si talentatii care ne-au inveselit noaptile dintre ani, muzica usoara romaneasca intrpretata de cintareti cu adevarat talentati, chiar si muzica populara ce se dadea preponderent spre dimineata...parca programul se incheia cu "perinitza' :)
Ce s-a ales azi de revelioanele televizate??

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

eram in clasa aXIa prin '93 cand au fost la tv desenele animate cu sandy belle si invatam dupa-masa,dar in general le prindeam ,numai miercurea si joia aveam ore mai multe,deci nu puteam sa le vedem,asa ca...chiuleam toata clasa de la ultima ora!!!)))))))sa nu pierdem...sandy belle!in clasa cred ca aveam doar 2 fete care aveau prieten si erau asa mandre cand le veneau prietenii sa le duca doar...pana in fata blocului!ce vremuri...si imi mai aduc aminte de cand eram mai mica ce mult ne placea inghetata aia ca pachetul de unt))))

Mergi la inceput

Da, si eu muream dupa inghetata aceea ca un pachet de unt, parca era invelita in ceva argintiu , si avea ace de gheata si gust de portocale, parca "parfait" se numea...daca ma insel, sa-mi ziceti

Eh, si eu urmaream intensiv Sandy Bell eram si eu tot clasa a X-a - a XI-a, atunci incepuse deci 1990/1991. Interesant: pe de-o parte ascultam intens Milli Vanilli si ma dadeam "rotunda" ca-s la moda cu chestia asta, pe de alta parte ma uitam la Sandy Bell

http://verze.ro

Mergi la inceput

multi ani m-a urmarit melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=F6gw56-tcHk&feature=related

eram in clasa a X-a si invatam pt treapta a doua
...pe care am luat-o la un liceu de renume din oras
ce examene erau atunci!!

oare "copii" din clasa a X-a din ziua de azi se mai uita la desene?

Mergi la inceput