Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Si eu m-am gandit la ea si la MONIKUS.

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

monikus parca zicea ca are nebunie la munca.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ALEX25 tembel rauuuu si ma gandesc cu groaza ca-mi inscriu si copilul la el,doar de forma binenteles si pt retete,ca pt restu ma duce o cunostiinta la un pediatru bun .
Eu mor de cald,nu mai pot ,aseara simteam ca lesin de cald si cat mai avem de indurat,caldura binenteles

29+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Si eu m-am gandit la ea si la MONIKUS.

KIKI 29+ si
Poze KIKI

monikus e cu sefii ei tampiti, sigur, vreo sedinta ceva...Selenica a zis ceva de vreun conced?

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

monica, nasterea de care iti zic s-a intamplat acum 3 luni, nu cred ca m-ar minti tipul respectiv ca nu ar avea de ce. posibil si sa fie in renovare si unele sa fie gata si altele nu....sau la vremea respectiva sa fi fost asa si acum deja sa fie toate frumoase.

alex, stiu foarte bine cum e cu pregatirea pentru prematuri la euroclinic, daca nasc foarte devreme si eu voi ajunge la polizu, unde au cea mai buna sectie pentru astefel de cazuri. doctorita mi-a zis ca daca ma apuca nasterea o tai repede la euroclinic si ei de acolo se ocupa de mine, ma trimit la un doctor la polizu care sa stie exact situatia mea, adica nu plec de tampita in balarii (cel putin teoretic). ideal ar fi sa ajung macar la 36 de saptamani, atunci nu ar mai fi probleme, as naste fara stres acolo. eu fac parte din fericite, banutii mei de nastere stau frumos la bancutza si la nevoie .... hatz

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Techila, pricepit!

Sa de DD sa ajungi la 40s sanatoasa!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ah, alex tu vrei ? CUm adica te simti exclusa??? Mie chiar nu mi se pare ca ar fi bisericutze sau grupulete pe aici spre deosebire de alte subiecte. CHiar mi se pare ca suntem un grup tare unit.

clau, si tie ce-ti veni???

Si vroiam sa va mai spun ca am schimbat parola la mail din cauza unor probleme. Dau PM la cine cere

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

eu cere

Ei eu cere

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Techila, pricepit!

Sa de DD sa ajungi la 40s sanatoasa!

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

ha ha, saru mana, dar oricum la 40 nu ajungem ca la 37 ne cezarienam.
si eu va doresc sa ajungeti la 40 de saptamani fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Azi m-am bucurat afland de perechea de bebi ai lui KIKI!

Azi m-am intristat citind despre reactia lui Alesicoo. Nu incerc sa-i gasesc o scuza, poate o explicatie. Exprimarea ei "palma de la Dumnezeu" e dureroasa si cred ca ea insasi considera ce i s-a intamplat o pedeapsa divina , ea a fost pedepsita in timp ce noi, cele din forum, suntem "binecuvantate". E inca prea ranita, are in ea prea multa revolta care, poate parea irational, se indreapta, in lipsa unui raspuns, asupra celor care continua drumul care ei i s-a refuzat. Poate ca a revenit in mijlocul nostru pentru ca nu vrea sa se simta marginalizata (din vina stigmatului pe care-l resimte inconstient), dar si pt. ca nu se poate rupe de trecut. Sincer, postarile ei mi-au dat impresia unor provocari, poate gresesc...Monica i-a raspuns sincer si rational, a indemnat-o sa priveasca in viitor. Alesicoo cred ca se astepta la compatimire, mai ales din partea cuiva care a trecut prin ceva asemanator. Dezamagita ca nu i s-a oferit suport pt autoiluzionare s-a razbunat printr-o reactie negandita.

Alesicoo, vorbeste cu cineva apropiat despre tot ce simti, descarca-ti toate frustrarile, nu te ascunde cu gandul "totul e bine, sunt pregatita" pentru ca NU esti, va mai trece timp, nu fugi de etapa refacerii,si mai ales...NU LOVI IN NEVINOVATI! Sper ca ai constientizat ca ceea ce i-ai scris Monicai a fost complet GRESIT.
Un preot bun mi-a spus ca astfel de incercari nu trebuie privite in primul rand ca pedepse, sunt incercari adeseori folositoare pentru umplerea unor goluri din noi, daca ajungem sa constientizam asta si sa ne imbunatatim viata trecand peste ranchiuna, revolta, mandrie...
Ceea ce i-ai spus Monicai mi s-a parut invidie si egoism. Treci peste!
Iti doresc sa intelegi si sa-ti ceri scuze cu adevarat!

Monica, nu meritai cuvintele lui Alesicoo, sunt foarte trista ca ai primit o astfel de lovitura. Esti puternica, incearca sa ierti!

N-am vrut sa para ca am facut analiza psihologica, dar deschizand subiectul, si tot gandindu-ma, am tot scris...poate n-am facut bine, dar m-am descarcat si eu cumva.

THEA2229+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

datorita suspiciunilor create la ultima ecografie incerc sa ma reorintez cu nasterea la un spital la care sectia de neonatologie e foarte buna.
Ziceti ca la Polizu e asa?

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput