Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

spuneti-mi si mie de ce 'Cord blood center' si nu 'Biogenis'?
Avantaje si dezavantaje ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mie cord blood center mi s-a parut mult mai ieftin plus ca platesti in 3 rate si prima rata o dai cam la 2 luni de la nastere si numai dupa ce se confirma ca celulele prelevate sunt viabile (cica exista sansa de 5% sa fie contam,inate si sa nu mai fie bune).

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mimika, eu de elias am auzit chiar ieri de la o colega de munca de 35 de mili, nastere de sarcina cu un singur pestisor... eliasul era primul si pe lista mea daca nu mergeam la euroclinic.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Caaaaaaaat??????????????????????????Hai ma, sa fim serioasa, multe sunt si umflate, cine are sa dea, cine nu...mi se pare exorbitant.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Daaaa, e f mult 35 bulioane pt cezariana? La medic plus anestezist pt una bucata copil?sau cum?

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor eu doresc sa va urez weekend placut, fara caldura excesiva, cu multa liniste si "ammmmmmmm"... ca sa nu credeti ca am disparut ca magarul in ceata. va fugaresc din urma abia luni

be zen, feel zen

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

aida, din cate am inteles , la Biogenis trebuie sa platesti o nparte la incheierea contractului, si daca ceva nu e ok, sangele este contaminat, sau nu e prelevat cum trebuie iti dau ei banii dupa aia, din cate am mai inteles este si mai scump decat la cord blood center, parca dif este de 7-8 mil, dar nu stiu sigur.
ceea ce n-am inteles eu e cand ar tb sa sa inchei contr , am tot zis ca ii sun, dar am amanat, asa ca ma duc acum sda caut nr de tel sa ii sun.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

nu dati cu pietre. asa a zis respectivul personaj, e cam de-o seama cu noi in sarcina. nu m-a interesat in mod deosebit, nu am relatii cu persoana, ea a zis, eu am transmis mai departe. o fi genul care da ca sa fie....pana mea. daca voi stiti altfel, normal ca faceti ca voi...

Mergi la inceput

Monica, nu da cu pietre, nu am zis nika de bisericute, ziceam asa, ca sunt cateodata discutii intre voi cele mai cu experienta, iar eu ma simteam aiurea cand scriu de cateva ori acelasi lucru si nu mi se raspunde, dar ma alint si eu, dupa cum vezi nu m-am suparat niciodata si continui sa scriu, ca tare mi-e drag de voi!
Vreau si eu parola.

Aida, weekend placut si tie.

Kiki, mie mi se pare enorm 35 de milioane, fetele care au nascut poate ne mai scot din ceata, dar eu asa consider, poate gresesc.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Abia am reusit sa recuperez tot
Azi am fost tare harnicuta,am facut curatenie prin toate dulapurile din bucatarie,am spalat 3 ture de haine (bine masina,dar intinsul se pune,nu?),am facut papa,mi-am instalat noul expresor (shhht,mi-au murit laudatorii)

Madalina,bine ai revenitm-am gandit la tine zilele trecute
Despre Alessico,no comment...sunt de acord cu tot ce au zis fetele

Uitasem sa cer si eu parola..

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 33+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Citat:

nu dati cu pietre. asa a zis respectivul personaj, e cam de-o seama cu noi in sarcina. nu m-a interesat in mod deosebit, nu am relatii cu persoana, ea a zis, eu am transmis mai departe. o fi genul care da ca sa fie....pana mea. daca voi stiti altfel, normal ca faceti ca voi...

Chiar sunt curioasa cam cat se da la o cezariana...mai ales ca avem gemeni...tu ce stii?

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Citat:

Eu nu dau bre cu nika, dar sa stim si yo ce pana mea am de facut...adica feteleeeeeee, help.....cat se da maica la o cezariana, ca sa fie multumita toata lumea?

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput