Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 19
Fragutza spune:
Luto, o sa pun si poze, tre sa cer cuiva parola de la album. Nu am nimic inca pt copila, am facut comanda online de hainutze si de carucior si astept sa vina.
32+ Natalia
anco spune:
fetelor, am o problema si mi-e cam jena de ea, dar poate stiti voi ce e.astazi la dupa ce am mers la baie, cand m-am sters am simtit ceva in zona anusului.m-am uitat in oglinda , ca altfel cum naiba sa-mi vad si am observat o excrescenta destul de mare in apropierea anusului, dar spre vagin.arata ca pielea.mi-e frica. ce-o fi?tin sa precizez ca nu am fost constipata deloc si ca am consumat lichide in cantitate suficienta, si nici pe scaun n-am stat prea mult, ca doar sunt in vacanta, dar poate ca m-am plimbat cam mult si statul asta in picioar (ma rog, plimbatul)sa imi fi declansat ceva hemoroizi?
poate v-ati confruntat vreuna dintre voi cu ceva asemanator si stiti sa-mi spuneti si mie ....
31+cu si ????
anco
lutoniana spune:
Mariana eu sunt bine sanatoasa ...pana l aproba contrarie si voi naste normal....ca asa am considerat mereu ca e cazul sa nasc si sa fac copilul.
Daca nu as fi vrut tot natural nasteam aici ca nu se fac cezariene decat daca bebelsul nu e intors si alte cazuri medicale extreme.
Sunt excluse problemele de solduri mici, miopie, frica, tensiune si altele.....
Eu am ales sa merg pe mana lor ca la ce copchilarime e in tara asta nu au cum sa se insele.
Cu incredere si voie buna vom naste toate cumva cumva.....ca nu ramane nimeni nenascuta vorba Mimikai.
Cea mai fericita 32 + cu
Fragutza spune:
Anco, se pare ca ai hemoroizi. Apar frecvent pe sarcina. Sunt ceva servetzele umede pe care le poti folosi, nush cum se numesc, le gasesti in farmacie.
32+ Natalia
monica_dicut spune:
marianna, da, si doctora mea ar "prefera" cezariana pt ca ii e putin teama sa nu fac vreun atac de panica sau sa imi urce tensiunea cine stie. PLus ca nah, n-au ei asa control la naturala. DAr am facut invoiala ca daca ajung la 37 de saptamani cu bine si ma apuca natural si n-am vreo panica, ma lasa sa nasc natural. DAca intre timp Doamne fereste se inrautatesc datele problemei si trebe scos apai n-am ce comanta.
Apropos, cat de des te cheama pe tine de acum? Banuiesc ca si tu esti cu SRI-ul in spate.
TE-ai gandit la nume pt pitica?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco fetelor, am o problema si mi-e cam jena de ea, dar poate stiti voi ce e.astazi la dupa ce am mers la baie, cand m-am sters am simtit ceva in zona anusului.m-am uitat in oglinda , ca altfel cum naiba sa-mi vad si am observat o excrescenta destul de mare in apropierea anusului, dar spre vagin.arata ca pielea.mi-e frica. ce-o fi?tin sa precizez ca nu am fost constipata deloc si ca am consumat lichide in cantitate suficienta, si nici pe scaun n-am stat prea mult, ca doar sunt in vacanta, dar poate ca m-am plimbat cam mult si statul asta in picioar (ma rog, plimbatul)sa imi fi declansat ceva hemoroizi? poate v-ati confruntat vreuna dintre voi cu ceva asemanator si stiti sa-mi spuneti si mie .... |
Nu cred ca trebuie sa te jenezi dar din cate stiu Selenica se plangea de asa ceva. Sa o asteptam sa vedem ce te sfatuieste. Stia si ceva tratamente parca.
Cea mai fericita 32 + cu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ca sa nu mai amintim de Aida care atata ne mai ameninta cu pozele |
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
anco, cu parere de rau te anunt ca te-ai pricopsit cu un Mr. H (hemoroid) de toata frumusetea. Exista niste creme cu care te poti da sau servetelele de care amintea raluca POti intreba la farmacie sau pe doctora ta ce e permis in sarcina ca stiu sigur ca sunt permise. Mai nasol e ca dupa nastere se agraveaza putin dar sunt si mai usor de tratat.
sa treaca. ( dar nu la locul faptei )
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
A stat ploaia fug (asta da utopie) sa iau ceva bun si vin inapoi la voi
Cea mai fericita 32 + cu