Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

anco, cu parere de rau te anunt ca te-ai pricopsit cu un Mr. H (hemoroid) de toata frumusetea. Exista niste creme cu care te poti da sau servetelele de care amintea raluca POti intreba la farmacie sau pe doctora ta ce e permis in sarcina ca stiu sigur ca sunt permise. Mai nasol e ca dupa nastere se agraveaza putin dar sunt si mai usor de tratat.
sa treaca. ( dar nu la locul faptei )

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

ok, accept desigur nu la locul faptei
pe medicul ginecolog sa-l intreb sau pe medicul de familie?eu n-am avut treaba cu asa ceva pana acum si de-aia nu am habar . mersi oricum.sa treaca!!!

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anco intreaba dr gineco ... eu as merge direct Proctoline

... ma bag sa deschid al doilea capitol pe ziua de azi

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

doamnelor 104 va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Bravo, curajoaselor(Lutoniana si Monica)!!!!
Dr de la Piatra vrea cezariana din comoditate, cel de Tg Mures nu a pomenit de asa ceva,ba mai mult, m-a felicitat ca am doua nasteri , ambele naturale.Stie el ce stie...
Asa ca , trebuie sa ma hotarasc nu numai cum voi naste, ci mai ales unde voi naste,pentru ca din spitalul de Piatra am numai amintiri neplacute...Cred ca voi merge la Tg Mures pe la 37 saptamani si am sa astept acolo sa vina sorocul...
Cat despre nume, Monica, Nu m-am gandit...Adica nu vreau sa ma gandesc inca...Stii tu de ce .
Mie mi-a placut mult numele Ioana, dar l-am folosit deja pentru ingeras, chiar daca n-a apucat sa fie botezata.Eu asa zic, ca e Ioana.
Nu cred ca e bine sa o numesc si pe fetita asta la fel.

Fetelor,voi ce probleme aveti?Ca eu nu pot zice sa sunt chiar in regula...adica:dureri de spate( mai mult muschii dintre coaste), durere in zona oaselor pubiene,uneori mi se intareste burta, fara sa ma doara, mi se mai umfla mainile si picioarele( dar nu cu edeme, ci asa, doar simt ca sunt usor mai "laboasa", e de la caldura, ca tensiune mare nu am.)
In rest,sentimentul de "cuib" il are si sotul, dar nu cred ca va termina , sa ne mutam, pana la toamna.Cred ca va trebui sa renovam un pic si aici...
Gata...daca imi mai amintesc ceva, va spun...
Aaaaa, mi-am adus aminte de mersul in autobuz, cu burta pe umarul nesimtitului...si eu am mers azi cu autobuzul, dar nici unul macar nu s-a clintit, chit ca stateam in picioare.Traim in Romania si inca se afunda ....

Mariaanna
28+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput